Dżumbo 18 Napisano 9 godzin temu Iskra jest koorwa nie Elcia, niech ją rozyebie KOK 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: A wiesz ze jak pisalam z moonem to byłam wolna? Wiec nie wiem co ci do tego. Teraz wiem. A umawiając się z Leżakiem też byłaś wolna? A wysyłając nudle też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Srelcia napisał: Zaraz lezak wyskoczy że z nim. Mało wiarygodne źródło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Ty to najlepiej przygotuj swój życiorys w formie tabelki albo taka oś czasu z zaznaczeniem ciąż, partnerów, romansów, nudesów Nie chce mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: Nie chce mi się. Wyślij mi opis a ja to rozrysuję w paincie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Teraz wiem. A umawiając się z Leżakiem też byłaś wolna? A wysyłając nudle też? Z lezakiem nie byłam ale chciałam tylko sprawdzić czy wyjdzie czy obsra zbroje no i wiadomo jak. się skończyło. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Srelcia napisał: Zaraz lezak wyskoczy że z nim. No i chyba wyskoczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: Chciała pokazać jak się pieluchę zakłada. To może nie jara, za to wejść na spacerze w punie i patrzeć jak kapie po wszystkim to jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Z lezakiem nie byłam ale chciałam tylko sprawdzić czy wyjdzie czy obsra zbroje no i wiadomo jak. się skończyło. xd Wiadomo, a ten już snuł wizję związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 946 Napisano 9 godzin temu 58 minut temu, Srelcia napisał: To chyba dla ciebie to jest zdrada. Haha śmieszne, malolatowi to nie przeszkadza, mi to nie przeszkadzało ale.ludziom z forum to przeszkadza. A to jego fetysz, czy obojętność wobec Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Malowany napisał: Jak twój nietuzinkowy kumpel z priva, nad którym się tak publicznie rozplywasz. Zabawna jesteś 5 minut temu, Srelcia napisał: A mogę wiedziec po chùj mnie porównujecie do lexa? Tam masz wyżej. Kolega Twój kochany który zdradził Cię (jak byś zapomniała) wytykał Salowej zdradę, po czym ja wspomniałam o Twoich zdradach nudlami, a on wyskoczyl z Lex, porównując, no i tak to się zaczeło. Zapytaj go wiec po co porównywał ludzi którzy zdradzają, z facetem o którego ewentualnej zdradzie nic nie wiemy, to były tylko moje dywagacje gdy mi o Szynszyli pisał. Co chciał Twój kolega tym zyskać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: Z lezakiem nie byłam ale chciałam tylko sprawdzić czy wyjdzie czy obsra zbroje no i wiadomo jak. się skończyło. xd Nikt tego nie kupi oprócz malowany ba to jedno z 4 tlumaczen które czytałem po kłótni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 946 Napisano 9 godzin temu A Iskra ma jak zwykle sklerozę wybiórczą, skoro pyta o "dowody" na kleksa, skoro sama tu wysypała prywatę o jego planach seksu w hotelu, gdy dzieci będą z żoną ;D Że nikt w to nie uwierzył poza nią, to już inna rzecz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Mało wiarygodne źródło Na warcaby się umawiała z Leżakiem, racja. I Ty Jeżowi pisałeś że jest naiwna, chłopie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 29 Napisano 9 godzin temu ten lex to skrajny mizogin, cham, prymityw, egoista, pustak i mentalny januszek, "wychowany" na braciach smalcach, usidlony w mocno nieszczęśliwym małżeństwie od wielu lat z żoną której nienawidzi i z dziećmi których nie kocha (sam się przyznał do tego) i nie mający jaj z niego odejść, a jednocześnie zarywający do prawie każdej tutaj swego czasu... także typ totalne dno 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 9 godzin temu Odbyty symetryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 9 godzin temu Krążą we wszechświecie wokół czarnej dziury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Srelcia napisał: Z lezakiem nie byłam ale chciałam tylko sprawdzić czy wyjdzie czy obsra zbroje no i wiadomo jak. się skończyło. xd Chciałaś sprawdzić czy wyjdzie pytając czy u Ciebke odbędzie się spotkanie. Jasne to ma sens Ela, Ela proszę Cię, nie każdy jest taki jak Twój kolega naiwny i .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 946 Napisano 9 godzin temu Iskra ma znowu atak zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Na warcaby się umawiała z Leżakiem, racja. I Ty Jeżowi pisałeś że jest naiwna, chłopie.. A ty lykasz jak ci pasuje. Serio myślisz, że ona by się z nim umówiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: Iskra ma znowu atak zazdrości Ewidentnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Chciałaś sprawdzić czy wyjdzie pytając czy u Ciebke odbędzie się spotkanie. Jasne to ma sens Ela, Ela proszę Cię, nie każdy jest taki jak Twój kolega naiwny i .. A nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, elżunia = kibel napisał: elcia się ślini do kolegów syna z technikum Przecież jej syn ma 14 lat. A najmłodszy 2 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A ty lykasz jak ci pasuje. Serio myślisz, że ona by się z nim umówiła? Ja to widzę po całokształcie jej kafeterynej twórczości. Chłopie! Co musi zrobić laska żebyś przejrzał że jest łatwa i niewyżyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Chciałaś sprawdzić czy wyjdzie pytając czy u Ciebke odbędzie się spotkanie. Jasne to ma sens Ela, Ela proszę Cię, nie każdy jest taki jak Twój kolega naiwny i .. chyba ty jestes naiwna, ze niby tylko twoj Kleksiu moze robic jaja z ludzi i ich podpuszczac? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, selkie napisał: A Iskra ma jak zwykle sklerozę wybiórczą, skoro pyta o "dowody" na kleksa, skoro sama tu wysypała prywatę o jego planach seksu w hotelu, gdy dzieci będą z żoną ;D Że nikt w to nie uwierzył poza nią, to już inna rzecz Oj tam by się ładnie kochali jak nie kocha swojej. Wszędzie widzisz problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 267 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Nikt tego nie kupi oprócz malowany ba to jedno z 4 tlumaczen które czytałem po kłótni W sumie to nawet trochę podziwiam jak Twój mózg potrafi wypierać nawet najbardziej oczywiste niewygodne fakty i tworzyć sobie bańkę komfortu w beznadziejnej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Ja to widzę po całokształcie jej kafeterynej twórczości. Chłopie! Co musi zrobić laska żebyś przejrzał że jest łatwa i niewyżyta? Ja tak samo o Reksiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: A ty lykasz jak ci pasuje. Serio myślisz, że ona by się z nim umówiła? Jeżeli ona myśli że tak to oznacza że jest na podobnym poziomie intelektualnym do leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 9 godzin temu Obrzydliwy gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach