BułaBoża 0 Napisano 2 godziny temu Jestem tu nowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 90 Napisano 2 godziny temu Co szukasz ? zapewne nie masz chłopaka i szukasz, jesteś chętna na chłopaka do wzięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 2 godziny temu Moim chłopakiem jest moon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 90 Napisano 2 godziny temu Przynajmniej masz towar za friko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 103 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BułaBoża napisał: Moim chłopakiem jest moon. Nie ty pierwsza i zapewne nie ostatnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie ty pierwsza i zapewne nie ostatnia. Jestem ostatniom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 103 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BułaBoża napisał: Jestem ostatniom. A skąd masz pewność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 27 Napisano 2 godziny temu Czy ta buła jest bezglutenowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1009 Napisano 2 godziny temu I czy ta buła naprawdę była na Grenlandii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Czy ta buła jest bezglutenowa? Nie. Standardowa gluten i cukier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: I czy ta buła naprawdę była na Grenlandii? Inni mogo to i ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1009 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BułaBoża napisał: Inni mogo to i ja nie To opowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, selkie napisał: To opowiadaj Nie opowiadam już niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 28 Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, BułaBoża napisał: Jestem ostatniom. Cześć Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Cześć Boni To nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 28 Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, Fifofa napisał: Co szukasz ? zapewne nie masz chłopaka i szukasz, jesteś chętna na chłopaka do wzięcia. Tutaj trzeba coś szukać? Szczęścia pewnie szuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BułaBoża napisał: To nie ja A to przepraszam. Pomyliłam drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Tutaj trzeba coś szukać? Szczęścia pewnie szuka Głodny zawsze myśli że inni też myślom o bułce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BułaBoża napisał: Głodny zawsze myśli że inni też myślom o bułce. Ja myślę o wolnym dniu i o której wyjdę z pracy. Może o 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Ja myślę o wolnym dniu i o której wyjdę z pracy. Może o 23 Ja tam o niczym nie mysle. Myśli są zbędne dla głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 1 godzinę temu Kto mi da naklejki na biedroniaka chce koszyk i ogorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 27 Napisano 1 godzinę temu Nie ma Elżbiety, ale jest Magda. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 1 godzinę temu Zapomnialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 28 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie ma Elżbiety, ale jest Magda. No i ty Hania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: No i ty Hania Oesu wam wszystko trzeba jak krowie na rowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 1 godzinę temu Ale schabowy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 1 godzinę temu Zestaw chlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 515 Napisano 1 godzinę temu A jaka golonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 1 godzinę temu Fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 515 Napisano 1 godzinę temu Nigdy nie jadem i raczej nie zjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach