thisnight 0 Napisano Sierpień 29, 2025 Hej, jest ktoś chętny pogodać o wszystkim i o niczym? Kiedyś można tu było poznać fajne osoby, nie wiem jak jest teraz...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano Sierpień 29, 2025 5 minut temu, BułaBoża napisał: Teraz nie No to szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano Sierpień 29, 2025 (edytowany) Ale spróbuję, może mi się poszczęści. Parę fajnych osób tu poznałem Edytowano Sierpień 29, 2025 przez thisnight Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano Sierpień 29, 2025 13 minut temu, BułaBoża napisał: To powodzenia A Ty co tutaj robisz w piątkowy wieczór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano Sierpień 29, 2025 13 minut temu, BułaBoża napisał: To samo co ty i inni No chyba nie każdy ma taki sam powód siedzenia w weekend na kafeterii czy też innym forum internetowym ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano Sierpień 29, 2025 A ja czekam na rozmowę. Tak btw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano Sierpień 29, 2025 8 minut temu, Pył na wietrze napisał: A ja czekam na rozmowę. Tak btw O, jest pierwsza osoba. Co tam porabiasz w ten wieczór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano Sierpień 29, 2025 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Zgłodniałam i idę coś zjeść Smacznego . A co będziesz jadła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano Sierpień 29, 2025 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Serek wiejski i plastry pomidora To lekka kolacja. Ćwiczysz, masz dietę, czy po prostu lubisz takie jedzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano Sierpień 29, 2025 8 minut temu, tymczasowablokada napisał: Powiedzmy, że dużo się ruszam i trzymam formę A to tak jak ja. A serka wiejskiego nie lubię, ale jem. Bo makro musi się zgadzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano Sierpień 29, 2025 10 minut temu, tymczasowablokada napisał: Powiedzmy, że dużo się ruszam i trzymam formę Biegasz, rower czy siłownia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano Sierpień 29, 2025 U mnie to siłownia i trochę biegam. Jakoś nigdy nie znajduje czasu na rower .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano Sierpień 29, 2025 7 minut temu, tymczasowablokada napisał: Jak czas pozwala to owszem. Ale ostatnio mało go mam i trzeba to nadrobić jakoś Ja już spadam, idę spać. Bo i mnie już późna godzina, a jutro muszę rano wstać. Mam nadzieję że jutro jeszcze ktoś tu zajrzy, i będzie można pogadać. Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach