Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murb

Co się dzieje ze wszystkimi

Polecane posty

4 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

no pacz tyle osób zmarło i nie chco przyjść odwiedzić

Bo nic ich w tym świecie już nie trzyma.

10 minut temu, zielowania napisał:

W takim razie pokrzywdzona babo sama się stosuj do swoich rad a nie chodzisz za swoim krzywdzicielem zamiast się od niego izolować... chyba nie masz syndromu sztokholmskiego.

Jest tutaj kilka osób właśnie z syndromem sztokholskim.

A jak ksysio idzie za kimś z hejtem to można się odzywać, czy trzeba zawsze udawać że sie nie widzi jego, ani jego klubu pod kazi dowcipem?

57 minut temu, Sewen napisał:

Leczo? Z cukinią? Szczerze to po papryce mi się jakoś odbija dziwnie i nie jem specjalnie. Ale taką cukinkę to bym zjadła, najlepiej placki z cukini. Łoj, przestań robić smaka.

Wole leczo bez cukini. Placki z cukini lubie najbardziej. Cukinia faszerowana też jest dobra. Właśnie kończy sie gotować pomidorowa tylko dać makaron czy kaszę 🤔

17 minut temu, zielowania napisał:

W takim razie pokrzywdzona babo sama się stosuj do swoich rad a nie chodzisz za swoim krzywdzicielem zamiast się od niego izolować... chyba nie masz syndromu sztokholmskiego.

Mnie nie jest w stanie skrzywdzić ‚człowiek’ o iq 60 który ma ten sam repertuar kazi ohydnych występów od lat. A izolować sie będę jak będę miała ochotę. Jak będę miała ochotę pośmiać sie z jego wymysłów o jukonie i pośmiać sie z osób które udaja ze nie widza to tez to zrobie, nie bój żaby 😀

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A jak ksysio idzie za kimś z hejtem to można się odzywać, czy trzeba zawsze udawać że sie nie widzi jego, ani jego klubu pod kazi dowcipem?

W idealnym zielonym swiecie mary to niezaczepiany będzie pogodnym barankiem. To ze często łazi za ludzmi niezaczepiany to pewnie wtedy jak mara spi 😃

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Mnie nie jest w stanie skrzywdzić ‚człowiek’ o iq 60 który ma ten sam repertuar kazi ohydnych występów od lat. A izolować sie będę jak będę miała ochotę. Jak będę miała ochotę pośmiać sie z jego wymysłów o jukonie i pośmiać sie z osób które udaja ze nie widza to tez to zrobie, nie bój żaby 😀

W takim razie Twoje rady są nic nie warte. : ) inni też nie będą się izolowali bo Krejzi coś powiedziała i tak ma być, a sama robi co chcę... bo jej wolno : ) może inni też mają ochotę na hejt pod przykrywką beki

Edytowano przez zielowania

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

W idealnym zielonym swiecie mary to niezaczepiany będzie pogodnym barankiem. To ze często łazi za ludzmi niezaczepiany to pewnie wtedy jak mara spi 😃

Widzę że z tobom tez chlop ma utrapienie i staranie boskie. Jak cie jakiś temat strigeruje to będziesz cały dzień pjerdolic. Skądś to znam aj ges 🙄

Przed chwilą, zielowania napisał:

W takim razie Twoje rady są nic nie warte. : ) inni też nie będą się izolowali bo Krejzi coś powiedziała i tak ma być, a sama robi co chcę... bo jej wolno : )

Ale nie maja sie izolować bo krejzi coś powiedziała tylko ze to prymitywny socjopata:) zreszta ja i tak nie każe tego robić, tylko zadziwia mnie ze ktos tego nie robi widząc na tacy jaki on jest. Nie manipuluj;)

• Haha 1

3 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

To nie jest ona. Wysyłam  na zgodę beniz a ty cyca 

19 minut temu, Miaina napisał:

Bo nic ich w tym świecie już nie trzyma.

Telefon mi podpowiada teraz książkę - Jakiej śmierci najbardziej się boisz. 

Permanentna inwigilacja. 😁

Kształt emotek zależy pewnie od przeglądarki. Choć absolutnie się na tym nie znam. Wybieram, wklikuję i oczekuję, że rozmówca widzi to, co ja. 

Edytowano przez murb

3 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

A Ciebie jak ktoś zaczepi to mu jeszcze podziękujesz? I przejdziesz nie reagując? : )

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Ale nie maja sie izolować bo krejzi coś powiedziała tylko ze to prymitywny socjopata:) zreszta ja i tak nie każe tego robić, tylko zadziwia mnie ze ktos tego nie robi widząc na tacy jaki on jest. Nie manipuluj;)

Ale Ty jesteś ta waleczna i mądra która zwyciezy trzygłowego smoka? A reszta to ameby... Tobie wolno się do Widmo przykleić bo masz misje obronisz nas przed nim? : )

Ale Ty jesteś ta waleczna i mądra która zwyciezy trzygłowego smoka? A reszta to ameby... Tobie wolno się do Widmo przykleić bo masz misje obronisz nas przed nim? : )

Wystarczy potwierdzić fakty że jest zwyrolem a nie udawac że guwno nie smierdzi. Huh

• Like 1

2 minuty temu, zielowania napisał:

A Ciebie jak ktoś zaczepi to mu jeszcze podziękujesz? I przejdziesz nie reagując? : )

tego się po tb nie spodziewałem

to Promyczek zwykle zaczepia

7 minut temu, libbi_sztisel napisał:

No. Szkoda, że przypadek.Hju tego nie potwierdza. Facet ignoruje karetkowego konsekwentnie jak nikt tutaj. A i tak co chwilę jest wyzywany on i jego żona. Tia..

• Thanks 1

27 minut temu, mr_Kumpir napisał:

Do przepisu od Brum dodam jeszcze że do takiego bulionu czosnkowego (musi być to porządny i mocno czosnkowy rosół) oprócz surowego żółtka w kieliszeczku przy talerzu, możesz też podać starty żółty ser i grzanki na miseczce, a także wzbogacić zupę skwarkami smażonego boczku lub szynki. To najlepsza wersja czosnkowej. 

• Like 1

1 minutę temu, BułkaBożowa napisał:

Wystarczy potwierdzić fakty że jest zwyrolem a nie udawac że guwno nie smierdzi. Huh

To już wasza interpretacja, ja tylko stwierdzam fakt, że akcja rodzi reakcje zarówno z jednej jak i drugiej strony... dlaczego tylko jedna jest nazywana chorą... 

dzięki bo pasty z czosnku mam jeszcze z Lidla

wgl założyłem se dziś szerokie spodnie bo gorąco i ciągle się zaczepiam

to nei dobry pomysł

To już wasza interpretacja, ja tylko stwierdzam fakt, że akcja rodzi reakcje zarówno z jednej jak i drugiej strony... dlaczego tylko jedna jest nazywana chorą... 

Bo tylko widmo jest chory my jesteśmy zdrowi ale pyskaci

• Like 1

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

dzięki bo pasty z czosnku mam jeszcze z Lidla

wgl założyłem se dziś szerokie spodnie bo gorąco i ciągle się zaczepiam

to nei dobry pomysł

Ja się na schodach prawie zabilam

3 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

tego się po tb nie spodziewałem

to Promyczek zwykle zaczepia

Trudno, ja tam widzę że jedna jak i druga strona na równi zaczepia... 

16 minut temu, Onaaaa napisał:

Wole leczo bez cukini. Placki z cukini lubie najbardziej. Cukinia faszerowana też jest dobra. Właśnie kończy sie gotować pomidorowa tylko dać makaron czy kaszę 🤔

Pomidorowa z kaszą? 

Chyba w więzieniu lepsze jedzenie gotują. Może do tego frytki nasączone olejem 😄

Przed chwilą, BułkaBożowa napisał:

Bo tylko widmo jest chory my jesteśmy zdrowi ale pyskaci

Nom .)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się