Malowany 530 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wiem juz mi ktos to mówił. Dobra może mieć brzuch byleby nie jak piłka To śmiesznie wygląda, jak chłop szczupły a brzuch jakby piłkę dzieciom zabrał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: alkoholik nie biega po nocy tylko nad ranem do sklepu jak otworza alkoholik cie nie przygniecie zwykle trzeba go penwie za nogi ciagnac zeby do lozka sie doczolgal. Najgorsza faza alkoholika to omamy i sikanie pod siebie. Koleżanka z dawnej pracy, która wiele lat temu się rozwiodła z mężem alkoholikiem tak mi mówiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 113 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: nie zwykle lezaka nie czytam do konca ale w tym temacie najbardziej mnie lezak bawi co do ewolucji to juz napsialem to nie chodzi o 3 ojcow tylko zroznicowany genotyp. w przypadku elki ine zapominajmy ze jeden ojciec to jakis szwagier czy cos w ten desen wiec sama rozumiesz i ojciec 2 kamienice dalej to bez znaczenia czy bedzie ich 5 czy 1 a jak chcesz zroznicowac to do mozambiku i nie trzeba 3. Co ty piêrdolisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu Dwie minuty i mamy 1 września. Żegnajcie wakacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 5 godzin temu ela jaka skromna zabawni dziś jesteście wszyscy wyjątkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Przestań udawać. Następnym razem jak chcesz wzbudzić zainteresowanie, to ustal z kochankiem jakie zdjęcie ma wstawić i najważniejsze - UŚMIECHAJ SIĘ, bo nic tak nie odmładza jak jednak uśmiech A twoja mina na tym zdjęciu wygląda jakby zęby cię bolały. A potem będziesz płakać że cię hejtuja za niewinnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, tymczasowablokada napisał: Bicu stwierdził, że jestem łysa i ma więcej włosów na dopie niż ja na głowie trzeba bylo powiedziec sprawdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: trzeba bylo powiedziec sprawdzam Nie pomyślałam o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: trzeba bylo powiedziec sprawdzam 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Nie pomyślałam o tym A wy znowu psiapsi? Już sobie nie skaczecie do gardeł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Co ty piêrdolisz. cos tam pisalas o jakims szwagrze czy bracie szwagra juz nie pamietam. nie pamietasz jak pisalas ze poznalaz 2 chlopa na imprezie rodzinnej bo to jakas rodzina byla dalsza czy cos ? no gdzie poznalas tego tzw. malolata przypomnij sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: A wy znowu psiapsi? Już sobie nie skaczecie do gardeł? Przecież salowa to jest choragiewka. Edytowano 5 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, libed from kafeteria napisał: alkoholik nie biega po nocy tylko nad ranem do sklepu jak otworza alkoholik cie nie przygniecie zwykle trzeba go penwie za nogi ciagnac zeby do lozka sie doczolgal. Nie znasz sie bo sa różni alkoholicy i chyba nie należysz do ich grona jak nie wiesz Oni pchają sie do łóżka w połowie nocy tacy nachalni i prawie by cie by zgnietli. To jest przerażające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Przecież salowa to jest choragiekwa. Dlatego cały czas za mną latasz? Odbij typie i idź spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 113 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: cos tam pisalas o jakims szwagrze czy bracie szwagra juz nie pamietam. nie pamietasz jak pisalas ze poznalaz 2 chlopa na imprezie rodzinnej bo to jakas rodzina byla dalsza czy cos ? no gdzie poznalas tego tzw. malolata przypomnij sobie Pisalam wielokrotnie że kiedyś był chłopakiem siostry mojego ex, no ale żeby od razu szwagier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, xDxDxDxD napisał: Co ty piêrdolisz. też nie zrozumiałam, i to pewnie nie tylko ze względu na porę choć z tym szwagrem to znowu odkleja chyba, bo to żadna twoja familia nie była Edytowano 5 godzin temu przez choroszcz wzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Dlatego cały czas za mną latasz? Odbij typie i idź spać. Jak bajkę opowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu jedno malowanemu trzeba przyznac potrafi zabawiac publicznosc i krecic afery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie znasz sie bo sa różni alkoholicy i chyba nie należysz do ich grona jak nie wiesz Oni pchają sie do łóżka w połowie nocy tacy nachalni i prawie by cie by zgnietli. To jest przerażające. W okropnym środowisku musisz się obracać. Współczuję 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: To śmiesznie wygląda, jak chłop szczupły a brzuch jakby piłkę dzieciom zabrał. Mój brat tak ma wygląda jakby połknął piłkę zazwyczaj maja tak właśnie tacy co nic nie robią i ten brzuch tak rośnie- straszne to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie znasz sie bo sa różni alkoholicy i chyba nie należysz do ich grona jak nie wiesz Oni pchają sie do łóżka w połowie nocy tacy nachalni i prawie by cie by zgnietli. To jest przerażające. ok wierze na slowo nigdy z al;koholikiem nie dzielilem lozka ale widze ich pod sklepem i takiego alkusa wieloletniego jeszcze grubego nie widzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: jedno malowanemu trzeba przyznac potrafi zabawiac publicznosc i krecic afery I na załączonym zdjęciu nie bolą go zęby, mimo, że wiele razy pisał, że tydzień ich nie mył, bo nie ma kasy na pastę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nic mi na ten temat nie wiadomo. O elcia tamten temat z watkiem perfumowym zniknął jak sie wpisywałam. Kiedys miałam dkny zielony i zuzyłam, ale nie do końca mi leżał i troche się meczylam zeby go wykonczyć. Wciąz szukam idealnego zapachu dla siebie i teraz mam fazę na chanel chance eau tender (ale to tez nie jest do końca to czego szukam w perfumach) a w międzyczasie troche na siłę wykańczam kilka innych. A ty masz jakiś perfumowy pewniak którego nie zdradzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mój brat tak ma wygląda jakby połknął piłkę zazwyczaj maja tak właśnie tacy co nic nie robią i ten brzuch tak rośnie- straszne to jest I piją 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Przecież salowa to jest choragiewka. Dopiero co się sądami straszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Pisalam wielokrotnie że kiedyś był chłopakiem siostry mojego ex, no ale żeby od razu szwagier. ok niech bedzie chlopak siostry szwagra exa czy cos w tym stylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, Onaaaa napisał: Nie tylko nie taki brzuch to mi sie bedzie śnić jako koszmar niech on pije sobie te piwo i nawet i kilka dziennie tylko niech coś zrobi z tym brzuchem Brzuch to pikuś żebyś wiedziała jak alkoholik smierdzi on się tym codziennie poci i z 10m czuć taki smród mix perfum z alkoholem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Dopiero co się sądami straszyli jakimi znowu sadami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Brzuch to pikuś żebyś wiedziała jak alkoholik smierdzi on się tym codziennie poci i z 10m czuć taki smród mix perfum z alkoholem Dlatego lepiej niż pić i dłużej żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: I na załączonym zdjęciu nie bolą go zęby, mimo, że wiele razy pisał, że tydzień ich nie mył, bo nie ma kasy na pastę Nic takiego nie pisałem. Przestań kłamac. Nie kupiłem pasty w Dino, bo była za droga. Kupiłem taniej w innym sklepie. Rozumiem twój ból, bo wywaliłem twoje puszczanie się, ale nie ma się o co gniewać, skoro na priv ochoczo o tym pisałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nic takiego nie pisałem. Przestań kłamac. Nie kupiłem pasty w Dino, bo była za droga. Kupiłem taniej w innym sklepie. Rozumiem twój ból, bo wywaliłem twoje puszczanie się, ale nie ma się o co gniewać, skoro na priv ochoczo o tym pisałaś malowany zrob ze sesje ze wszsytkimi chetnymi kafeteriankami i z okazji swiat zrob jakis kolaż i wrzuc posmiejemy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach