salix 282 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pytanie czy warto tak napisał: Brzuch to pikuś żebyś wiedziała jak alkoholik smierdzi on się tym codziennie poci i z 10m czuć taki smród mix perfum z alkoholem Dokładnie, chlora czuć na odległośc nawet jak jest umyty i wyperfumowany to wali od niego na kilka metrów. Jak ty z takim wrażliwym węchem wytrzymujesz bez mycia etc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 5 godzin temu 38 minut temu, mr_Kumpir napisał: ale co to ma wspólnego z oglądaniem makijaży ja se wolę obejrzeć recenzję filmu albo sprzętu który chcę kupić w ostateczności patologię np Tuska z Nawrockim xD Może lubisz rtv jak ja a fotografia to tylko wymówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: Dopiero co się sądami straszyli To jest taki typ, że będzie cię cisnąć, a jak pohejtujesz jej wroga, to ci będzie w tyłek wchodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu lezaka reakcja autystyczna nadal mnie bawi ciekawe kiedy sie odblokuje z praca ma podobnei jak ktos powie idz do pracy to mu sie wlacza autyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: malowany zrob ze sesje ze wszsytkimi chetnymi kafeteriankami i z okazji swiat zrob jakis kolaż i wrzuc posmiejemy sie To by wyglądało, jak sesja z down the road. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 113 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, salix napisał: O elcia tamten temat z watkiem perfumowym zniknął jak sie wpisywałam. Kiedys miałam dkny zielony i zuzyłam, ale nie do końca mi leżał i troche się meczylam zeby go wykonczyć. Wciąz szukam idealnego zapachu dla siebie i teraz mam fazę na chanel chance eau tender (ale to tez nie jest do końca to czego szukam w perfumach) a w międzyczasie troche na siłę wykańczam kilka innych. A ty masz jakiś perfumowy pewniak którego nie zdradzasz? Sporo było takich które lubiłam, np dolce & gabbana light blue, Calvin Klein CK IN2U, resztę jak sobię przypomnę to napiszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: Brzuch to pikuś żebyś wiedziała jak alkoholik smierdzi on się tym codziennie poci i z 10m czuć taki smród mix perfum z alkoholem Nie wiem bo nie przebywam z alkoholikami. Ja boje sie tego brzucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Dokładnie, chlora czuć na odległośc nawet jak jest umyty i wyperfumowany to wali od niego na kilka metrów. Jak ty z takim wrażliwym węchem wytrzymujesz bez mycia etc? No sąsiad był to 2 dni wietrzylem a on tylko 2 piwa codziennie czy coś takiego ale on tym się poci w sumie to wpadlem w kompleksy że może tak pachnie facet a ja niczym nie wale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie wiem bo nie przebywam z alkoholikami. Ja boje sie tego brzucha No może przydusić. Nic dziwnego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, libed from kafeteria napisał: ok wierze na slowo nigdy z al;koholikiem nie dzielilem lozka ale widze ich pod sklepem i takiego alkusa wieloletniego jeszcze grubego nie widzialem Też nie dzieliłam łóżka choć tak to zabrzmiało Ale ci pod sklepem sa inni serio. Tacy prawdziwi alkoholicy mają te brzuchy i to wygląda tragicznie i znam jednego co sie odchudza i przestał pić ale brzuch ciągle jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 5 godzin temu 35 minut temu, Malowany napisał: I tak rok czekałem. W pandemii i po rtx 3070 chodził po 5800 zł Z ps5 i xsx też byly problemy powinno być 2699 i 2399 czy nawet 2249 coś takiego Ps5 dalem 3300 xsx 2700 przyszedł kurier i dałem 6000 gotówką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Też nie dzieliłam łóżka choć tak to zabrzmiało no juz nie ma sie co wycofywac slowo sie rzeklo i tak kazdy wie ze jak obcujesz z widmokami to na pewno z jakas patologia mialas do czynienia bo inaczej byc unikala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: no juz nie ma sie co wycofywac slowo sie rzeklo i tak kazdy wie ze jak obcujesz z widmokami to na pewno z jakas patologia mialas do czynienia bo inaczej byc unikala. Pewnie na bebzon promyczka przymknelaby oko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu Głowa mnie boli. Ciekawe od czego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Malowany napisał: Nic takiego nie pisałem. Przestań kłamac. Nie kupiłem pasty w Dino, bo była za droga. Kupiłem taniej w innym sklepie. Rozumiem twój ból, bo wywaliłem twoje puszczanie się, ale nie ma się o co gniewać, skoro na priv ochoczo o tym pisałaś Ale mnie nic nie boli i nie puszczam się niedyskretny facecie. Nic ci takiego nie pisałam to raz, a dwa teraz jestem wrogiem, a seks nie tak dawno mi proponowałeś. Hejtowałeś Elke, Iskrę i wiele innych kobiet. Masz zaburzenia osobowości, bo raz przepraszasz, a za chwilę mnie obrażasz. Ogarnij się jak będziesz ojcem, bo Elce 4 dziecko przyjdzie niańczyć.. Odpuść, bo ja nie zapomniałam tajemniczego stołu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Też nie dzieliłam łóżka choć tak to zabrzmiało Ale ci pod sklepem sa inni serio. Tacy prawdziwi alkoholicy mają te brzuchy i to wygląda tragicznie i znam jednego co sie odchudza i przestał pić ale brzuch ciągle jest. Co z tobą nie tak, że ciągle o tym alkoholu i brzuchu? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Ale mnie nic nie boli i nie puszczam się niedyskretny facecie. Nic ci takiego nie pisałam to raz, a dwa teraz jestem wrogiem, a seks nie tak dawno mi proponowałeś. Hejtowałeś Elke, Iskrę i wiele innych kobiet. Masz zaburzenia osobowości, bo raz przepraszasz, a za chwilę mnie obrażasz. Ogarnij się jak będziesz ojcem, bo Elce 4 dziecko przyjdzie niańczyć.. Odpuść, bo ja nie zapomniałam tajemniczego stołu To wszystko? Bo nudzisz i na darmo twoje wypociny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wiem bo nie przebywam z alkoholikami. Ja boje sie tego brzucha Brzuch to koszmar, zwłaszcza w lecie. Dodatkowo to ani zdrowe, ładne, obciążenie dla kręgosłupa, nadciśnienie i wiele chorób. Czyli mówiąc prościej - Gwóźdź do trumny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, libed from kafeteria napisał: no juz nie ma sie co wycofywac slowo sie rzeklo i tak kazdy wie ze jak obcujesz z widmokami to na pewno z jakas patologia mialas do czynienia bo inaczej byc unikala. Nie no serio znam kilku alkoholików ale nie tak by sie bardziej z nimi zadawać. Zdziwiłbyś sie gdybys wiedział że nie znam prawie wcale patologi oprócz tych kilku alkoholików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To wszystko? Bo nudzisz i na darmo twoje wypociny. Nudzisz ty łażąc za mną. Z czym do ludu Tosiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie no serio znam kilku alkoholików ale nie tak by sie bardziej z nimi zadawać. Zdziwiłbyś sie gdybys wiedział że nie znam prawie wcale patologi oprócz tych kilku alkoholików. A kazirodzców znasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Co z tobą nie tak, że ciągle o tym alkoholu i brzuchu? 🫢 Wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Nudzisz ty łażąc za mną. Z czym do ludu Tosiek? A ty za mną na priv latałas. Jakie to życie jest przewrotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Malowany napisał: No może przydusić. Nic dziwnego. Czyli trzeba uciekać od każdego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Wszystko Dobrze, że potrafisz się z tego śmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli trzeba uciekać od każdego Nie każdy pikę połknął 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: A ty za mną na priv latałas. Jakie to życie jest przewrotne. Ty. Ja cie tylko prosiłam, żebyś nie pisał na publicznym forum że mam rozkładać nogi i kłaść się na stole, bo ja nie jestem nastolatką. I mnie takie zachowanie i zaloty nie pociągają. Potem skrzynka została zablokowana, a ty zacząłeś mnie hejtować od starych kuref, kiedy ani młody ani piękny nie jesteś. Ile razy pisałeś przepraszam? Jak masz kłopoty, to skończ rzygać po mnie, bo ja ci nic nie zrobiłam. A, że nie chciałam rozkładać nóg na stole (pisałam mam faceta) to teraz jedziesz po mnie, zamiast się leczyć. Nie ze mną te numery gówniarzu. Takich jak ty to zjadam i wypluwa lub zabijam śmiechem Spać się wybierałeś? 🫢Więc waruj, bo reszta się wyniosła, wyrabiając sobie nie najlepsze o tobie zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 4 godziny temu 41 minut temu, xDxDxDxD napisał: Sporo było takich które lubiłam, np dolce & gabbana light blue, Calvin Klein CK IN2U, resztę jak sobię przypomnę to napiszę. Dzieki, mnie akurat te najpopularniejsze zapachy czesto męczą i zawsze powtarzam, ze perfumy to sredni pomysł na prezent bo nawet jeśli teoretycznie powinny pasowac, to czesto jest inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 113 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Dzieki, mnie akurat te najpopularniejsze zapachy czesto męczą i zawsze powtarzam, ze perfumy to sredni pomysł na prezent bo nawet jeśli teoretycznie powinny pasowac, to czesto jest inaczej. Ja kiedyś dostałam na prezent chloé, tak strasznie smierdziały że do dziś pamiętam ten straszny zapach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 4 godziny temu 51 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: No sąsiad był to 2 dni wietrzylem a on tylko 2 piwa codziennie czy coś takiego ale on tym się poci w sumie to wpadlem w kompleksy że może tak pachnie facet a ja niczym nie wale Hahaha, jak chcesz być prawdziwym facetem to koniecznie musisz emitować odór typu piwo, pety i skarpety widziałam torbę zakupowa z takim napisem Ale nie trzeba siadać z alkoholikami na jednej sofie żeby mieć kontakt z ich smrodem ludzie mający wrażliwy węch wyczuwaja won alkoholowa w miejscach publicznych zwłaszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach