libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, choroszcz wzywa napisał: ale ty perspektywę ewolucyjną mylisz z kulturowo-obyczajową co ty z tą patologią zawsze? a rodziny paczłorkowe to już powszechność, także wśród normalnych, wykształconych i bogatych rodzin, czas się z tym pogodzić, a nie boomerzyć nie po prostu ty stosujesz kryteria rodem ze sredniowiecza wg twojej teorii to w opinnii niezyjacego veltulaniego to polacy powinni sie mnozyc z babami z mozambiku czy zimbabwe bo jestesmy z nimi najbardziej zroznicowani a nie z ojcem z mieszkaniem wiec nie mieszaj biologii z ekonomia aids tez jest powszechne to zaden wyznacznik powszechnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: What? przecież ma rację na kafe masz większe "branie" niż te dziunie na maxmodels czy gdzieś tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, libed from kafeteria napisał: ale te jakies tylki to moglas sobie darowac to juz wiekszy poziom oblesnosci ale wiem ze na kafeterii to babom sie nawet plecy malpy podobaja to i du.pa pewnie tez Nie wiem jak inne baby ale wczoraj się jeden użytkownik kafe chwalił, ze ma więcej włosów na tylku niż magda na glowie więc pewnie uważał to za swoj (przypuszczalnie) atut, bo jeśli te zdjęcia które tu wstawiają są jej to ona ma bardzo gęste wlosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 5 godzin temu Ogólnie to nie wiadomo jeszcze raz nawet testowałem rzutnik ale uzyskałem tylko 75" to się wkoorwilem i wróciłem do salonu z nim żeby mieć x4 czyli 130 cali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: What? no ty masz wiecej followersow i fejmu dzieki fotom na kafeterii niz przecietna dziunia z instagrama wstawiajaca tam cycki. twoje foty w staniku na scianie wiecej ludzi widzialo i komentowalo niz statystycznej dziunie z insta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale jak będzie pił to brzuch bedzue miał? Będzie miał. Bo od piwa się tyje, braku ruchu, tłustego żarcia i zażywania sterydów.. A codziennie picie kilku piw to już alkoholizm i raczej to nie jest śmieszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Nie wiem jak inne baby ale wczoraj się jeden użytkownik kafe chwalił, ze ma więcej włosów na tylku niż magda na glowie więc pewnie uważał to za swoj (przypuszczalnie) atut, bo jeśli te zdjęcia które tu wstawiają są jej to ona ma bardzo gęste wlosy. No ja miałem duże owłosienia ale zgolilem kilka razy później już nie dorosły takie musisl nigdy nie golic nóg dopy niektórzy zaczynajom jak małpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Będzie miał. Bo od piwa się tyje, braku ruchu, tłustego żarcia i zażywania sterydów.. A codziennie picie kilku piw to już alkoholizm i raczej to nie jest śmieszne. To takiego nie chce. Moze pić a potem biegać pol nocy i bez brzucha musisz być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale jak będzie pił to brzuch bedzue miał? nie alkoholik ktory pije codziennie zwykle nie ma brzucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: No ja miałem duże owłosienia ale zgolilem kilka razy później już nie dorosły takie musisl nigdy nie golic nóg dopy niektórzy zaczynajom jak małpy Pachy też golisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To takiego nie chce. Moze pić a potem biegać pol nocy i bez brzucha musisz być Ja musze być bez brzucha? Nie mam brzucha i nie pije piwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Nie wiem jak inne baby ale wczoraj się jeden użytkownik kafe chwalił, ze ma więcej włosów na tylku niż magda na glowie więc pewnie uważał to za swoj (przypuszczalnie) atut, bo jeśli te zdjęcia które tu wstawiają są jej to ona ma bardzo gęste wlosy. a to na szczescie ominal mnie ten temat, a prezentowal na foto czy obylo sie bez udowadniania gestosci zarostu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: nie po prostu ty stosujesz kryteria rodem ze sredniowiecza wg twojej teorii to w opinnii niezyjacego veltulaniego to polacy powinni sie mnozyc z babami z mozambiku czy zimbabwe bo jestesmy z nimi najbardziej zroznicowani a nie z ojcem z mieszkaniem wiec nie mieszaj biologii z ekonomia aids tez jest powszechne to zaden wyznacznik powszechnosc bo na tym właśnie polega kryterium EWOLUCYJNE o którym pisał leżak, czaisz? tylko tyle i aż tyle. nigdzie nie piszę, żeby się do tego stosować całą resztę sobie - jak zwykle - dopowiadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To takiego nie chce. Moze pić a potem biegać pol nocy i bez brzucha musisz być Za duże wymagania masz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Pachy też golisz? Tak Obecnie wszystko oprócz rzes brwi przedramion nóg rzadko gole jeszcze brzuch i klate ale gole czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 113 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, choroszcz wzywa napisał: przecież ma rację na kafe masz większe "branie" niż te dziunie na maxmodels czy gdzieś tam Nic mi na ten temat nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: nie alkoholik ktory pije codziennie zwykle nie ma brzucha No wiesz jak biega pół nocy to może nie ma taki z brzuchem sie nie nadaje bo mnie przygniecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, libed from kafeteria napisał: tak tak tak moga zaistniec jak te dziunie ktore tam du.py i cycki wystawiaja elka wieksza kariere dzieki kafeterii robie niz te modelki i fotografowie z instagrama Ale serio, ty to porównujesz mistrzu estetyki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: a to na szczescie ominal mnie ten temat, a prezentowal na foto czy obylo sie bez udowadniania gestosci zarostu ? Bicu stwierdził, że jestem łysa i ma więcej włosów na dopie niż ja na głowie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Malowany napisał: Przez avatar? Nie sądzę. Poza tym średnia wieku kobiet tutaj, powoduje że nie jestem w obiekcie zainteresowań. Ściąga pustaki dlatego ja nie stosuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Ja musze być bez brzucha? Nie mam brzucha i nie pije piwa Tak musisz ale ty sie nie nadajesz bo jesteś kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, choroszcz wzywa napisał: bo na tym właśnie polega kryterium EWOLUCYJNE o którym pisał leżak, czaisz? tylko tyle i aż tyle. nigdzie nie piszę, żeby się do tego stosować całą resztę sobie - jak zwykle - dopowiadasz. nie zwykle lezaka nie czytam do konca ale w tym temacie najbardziej mnie lezak bawi co do ewolucji to juz napsialem to nie chodzi o 3 ojcow tylko zroznicowany genotyp. w przypadku elki ine zapominajmy ze jeden ojciec to jakis szwagier czy cos w ten desen wiec sama rozumiesz i ojciec 2 kamienice dalej to bez znaczenia czy bedzie ich 5 czy 1 a jak chcesz zroznicowac to do mozambiku i nie trzeba 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 5 godzin temu 58 minut temu, choroszcz wzywa napisał: nie trzeba było długo czekać na popis zawiści leżaka żałosne jednak A to jego oko wgl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: Ściąga pustaki dlatego ja nie stosuje Przecież ty sam jesteś pusty, jak słoik po ogórkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Za duże wymagania masz. Wiem juz mi ktos to mówił. Dobra może mieć brzuch byleby nie jak piłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No wiesz jak biega pół nocy to może nie ma taki z brzuchem sie nie nadaje bo mnie przygniecie alkoholik nie biega po nocy tylko nad ranem do sklepu jak otworza alkoholik cie nie przygniecie zwykle trzeba go penwie za nogi ciagnac zeby do lozka sie doczolgal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: a to na szczescie ominal mnie ten temat, a prezentowal na foto czy obylo sie bez udowadniania gestosci zarostu ? Mnie na szczęście tez widziałam tylko deklaracje, prezentacja mnie szczęśliwie ominela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: a to na szczescie ominal mnie ten temat, a prezentowal na foto czy obylo sie bez udowadniania gestosci zarostu ? to był bic chciał jej dowalić, a tylko obrzydził wszystkich jeszcze bardziej do swojej - i tak już obmierzłej - osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nic mi na ten temat nie wiadomo. Przestań udawać. Następnym razem jak chcesz wzbudzić zainteresowanie, to ustal z kochankiem jakie zdjęcie ma wstawić i najważniejsze - UŚMIECHAJ SIĘ, bo nic tak nie odmładza jak jednak uśmiech A twoja mina na tym zdjęciu wygląda jakby zęby cię bolały. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Przecież ty sam jesteś pusty, jak słoik po ogórkach. Tu nie ma równouprawnienia kobieca energio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach