RC + 389 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nie mogę wyprzedzić konkurencji, jak faceci cie całują Nom, tylu go całowało i nie tylko z resztą, że i tak już miejsca by nie było... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Zazdroscicie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Mi sie moj avatar podoba, jak brzydki to nie patrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Spadam sobie grac w motory, pa xD https://ibb.co/SDBKTVsW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 14 Napisano 2 godziny temu Kilka razy próbowałam rozwiązać jakieś testy na inteligencję, ale zwykle przerywalam bo połowę czasu marnowałam na myśleniu o czasie którego jest za mało... nie znoszę jak coś lub ktoś mnie pogania... takie testy nie są chyba dla każdego (?) a tu jednak trzeba się zastanowić. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Ja tez nie lubie jak mnie ktos pogania dlatego jestem bezrobotny i nie mam szefa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 14 Napisano 2 godziny temu Zależy gdzie się pracuje, swojego widuję bardzo rzadko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu A ja sam w lesie leze w namiocie i jestem glodny a pada deszcz i utknalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Ma padac do wieczora i ostrzezenie przed burzami, zajebiscie xD Dobrze ze mam cieply koc i sucho w srodku ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Wpadnij salowa mi przywiezc paczke zywnosci w ramach pomocy dla powodzian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Poprosze sloik ogorkow malosolnych, powidla ze sliwek i swiezy chleb xD Moze byc tez troche jablek, soli i smalec ze skwarkami, mniam Wlasnie slonce wyszlo spadam do swiatyni sikh na lunch, pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach