Rocco Siffredi 2 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 3 godziny temu zamiast ogladac te bzdury z jutuba poczytaj fachowa literature to sie dowiesz ze ludzie ktorzy maja bliskich alkusow, cpunow etc zachowuja sie wlasnie tak ze obwiniaja innych o ich nalogi i uwazaja ze to winna innych ze im te nalogi ulatwiaja. moj wniosek nie byl bezsensowny ja nie siedze w twojej glowie nie wiem dlaczego bronisz schizoli czy degeneratow i kryminalistow napisalem swoj wniosek i argumentacje. to forum kazdy moze pisac co mysli nawett jak to dla ciebie obrazliwe albo nieprawdziwe. nie wzialem tego z kapelusza jak widmok i nie napisalem ci ze cie ojciec molestowal i dlatego udajesz ze nie widzisz kazi jazd widmoka tylko pdoalem ci argumentacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 3 godziny temu Stopa ile można ukrywać afekt wobec owsika udając zachwyt na onucami cycatymi? Przestań się zasłaniać uposledzonymi modkami i weź sprawy przema w swoje rece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, salix napisał: Haha, nie wymagaj cudów od kogoś kto jedząc ryby twierdzi że nie je mięsa. Pod kątem kulturowo religijnym nie jest mięsem , a pisząc produkty pochodzenia zwierzęcego należy wykluczyć wieprzowinę, wołowinę i drób. Rozumiesz już ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 88 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Pod kątem kulturowo religijnym nie jest mięsem , a pisząc produkty pochodzenia zwierzęcego należy wykluczyć wieprzowinę, wołowinę i drób. Rozumiesz już ? dobry z ciebie chrześcijanin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, zielowania napisał: Jakby słowa Widmo Cię nie ruszały to byście ludzi postronnych tak w to nie wciągali nie ruiszaja mnie po prostu komentuje to bo nie rozumiem jak kobieta majaaca dzieci moze sobie gadac z widmokiem ktory notorycznie ma jakeis kazirodzce urojenia i tyle. zapytaj jakas normalna matke co sadzi o tym co widmok pisze i czy jej sie zapala lampka. jak nie zapla to moim zdaniem ma cos z glowa i dlatego to komentuje. wiele osob jak sliwka czy crazy sadza ze on udaje normalnego a te baby tego nie widza wiec chca je ostrzec ale one dobrze widza tytlko sa amebami i tyle. mnie nie dotyka ze mi zyczy raka albo pisze ze mi "matka wali w wannie" niech se pisze jakbym mial problem z tym to bym nie wymagal od zwyrola zeby sie zmienil tylko bym sam nad soba popracowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Ryby smierdzo są haram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: zamiast ogladac te bzdury z jutuba poczytaj fachowa literature to sie dowiesz ze ludzie ktorzy maja bliskich alkusow, cpunow etc zachowuja sie wlasnie tak ze obwiniaja innych o ich nalogi i uwazaja ze to winna innych ze im te nalogi ulatwiaja. moj wniosek nie byl bezsensowny ja nie siedze w twojej glowie nie wiem dlaczego bronisz schizoli czy degeneratow i kryminalistow napisalem swoj wniosek i argumentacje. to forum kazdy moze pisac co mysli nawett jak to dla ciebie obrazliwe albo nieprawdziwe. nie wzialem tego z kapelusza jak widmok i nie napisalem ci ze cie ojciec molestowal i dlatego udajesz ze nie widzisz kazi jazd widmoka tylko pdoalem ci argumentacje. Podaj źródło umiesz chyba podlinkować, bo znowu wchodzisz w fazę ślinotoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: dobry z ciebie chrześcijanin No ja myślę bo pod publiczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 88 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: nie ruiszaja mnie po prostu komentuje to bo nie rozumiem jak kobieta majaaca dzieci moze sobie gadac z widmokiem ktory notorycznie ma jakeis kazirodzce urojenia i tyle. zapytaj jakas normalna matke co sadzi o tym co widmok pisze i czy jej sie zapala lampka. jak nie zapla to moim zdaniem ma cos z glowa i dlatego to komentuje. wiele osob jak sliwka czy crazy sadza ze on udaje normalnego a te baby tego nie widza wiec chca je ostrzec ale one dobrze widza tytlko sa amebami i tyle. mnie nie dotyka ze mi zyczy raka albo pisze ze mi "matka wali w wannie" niech se pisze jakbym mial problem z tym to bym nie wymagal od zwyrola zeby sie zmienil tylko bym sam nad soba popracowal. może po prostu szuka aprecjacji xD i tak se z dziobków pijo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu nikt od niego nie wymaga zeby byl inny bo to degenerat ludzie sie dziwia ze oni bana dostaja a degenerat nie albo ze baby dzieciate z nim gadaja mimo ze przejawia zwyrolskie projekcie na temat dzieci np. cieszy sie ze dziecko sliwki upadlo i twarz obdarlo pisze z usmiechem wspominajac to od dwoch lat. to poakzuje ze jest nienormalny i cieszy go to ze dziecku sie cos stalo dlateog niektore te baby ostrzeghaja albo ja pisze o nich ze sa amebami. i znowu nie ogladaj czarownic z jutuba tylko siegnij po fachowa literature to moze cos przeczytasz ciekawe na temat takich osobnikow jak on ktorych cieszy samo wyobrazanie sobie ze jakies dziecko zaqgryzl pies czy sie wywalilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Nie da się tego czytac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu szkoda ze nie ma ewki ja podejrzewam ze ona ma jakeis fachowe pojecie o tym jak to nazwac podpytajcie jej to moze postawi jakas diagnoze bo cos mi intuicja podpowiada ze teoretycznie sie zna na takim zje.baniu umyslowym jakie prezentuje pewien degenerat to wam powie co macie poczytac. ja sie ie znam dlatego ja to nazywam degenerat ale jak lubicie sie troszczyc o niego to mozecie poczytac i probowac go resocjalizowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu (edytowany) ja jestem p[rosty chlop znad rowu jak twierdzi bandzior wiec ja bym takich widmokow leczyl metalowym pretem i trzymal w klatce Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Ja się nie znam na niczym dlatego ciągle pjerdole z pozycji eksperta na każdy temat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu No właśnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: nikt od niego nie wymaga zeby byl inny bo to degenerat ludzie sie dziwia ze oni bana dostaja a degenerat nie albo ze baby dzieciate z nim gadaja mimo ze przejawia zwyrolskie projekcie na temat dzieci np. cieszy sie ze dziecko sliwki upadlo i twarz obdarlo pisze z usmiechem wspominajac to od dwoch lat. to poakzuje ze jest nienormalny i cieszy go to ze dziecku sie cos stalo dlateog niektore te baby ostrzeghaja albo ja pisze o nich ze sa amebami. i znowu nie ogladaj czarownic z jutuba tylko siegnij po fachowa literature to moze cos przeczytasz ciekawe na temat takich osobnikow jak on ktorych cieszy samo wyobrazanie sobie ze jakies dziecko zaqgryzl pies czy sie wywalilo Kwestia śliwki podchodzi pod dylemat czy takie coś powinno żyć w ogóle za tyle lat hejtów, a ty się przejmujesz że ktoś się zaśmiał z jego wyimaginowanego syna. No bądźmy realistami . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Kwestia śliwki podchodzi pod dylemat czy takie coś powinno żyć w ogóle za tyle lat hejtów, a ty się przejmujesz że ktoś się zaśmiał z jego wyimaginowanego syna. No bądźmy realistami . Połowa z was nie powinna. Nie oszukujmy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu No dobra 3/4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: ja jestem p[rosty chlop znad rowu jak twierdzi bandzior wiec ja bym takich widmokow leczyl metalowym pretem i trzymal w klatce Przyjedź jak ci mamusia kupi bilet na busa i nie zapomnij wziąć pręta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Połowa z was nie powinna. Nie oszukujmy się. Większa połowa bym powiedział ale przetrwają najsilniejsi to biologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocco Siffredi 2 Napisano 2 godziny temu Tadeo dziala Ci ta strona? https://genius.com/Cmqmartina-vuoi-soltanto-una-hit-lyrics Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Większa połowa bym powiedział ale przetrwają najsilniejsi to biologia. To dlaczego przegrywy żyją a wygrywy umierajo? Cos się popjerdolilo biologii zwidmuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, libed from kafeteria napisał: szkoda ze nie ma ewki ja podejrzewam ze ona ma jakeis fachowe pojecie o tym jak to nazwac podpytajcie jej to moze postawi jakas diagnoze bo cos mi intuicja podpowiada ze teoretycznie sie zna na takim zje.baniu umyslowym jakie prezentuje pewien degenerat to wam powie co macie poczytac. ja sie ie znam dlatego ja to nazywam degenerat ale jak lubicie sie troszczyc o niego to mozecie poczytac i probowac go resocjalizowac Płaska jak swoje problemy ogarnie i w ogóle donosi ciążę ważąc 40 kg jak w Auschwitz to dopiero wtedy może się brać za rozliczanie innych. Ale nie wróżę sukcesów, bo konfrontacja oznacza obecność prokuratura i księdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, salix napisał: Haha, powiedz mu ze pijąc cole dbasz o to zeby kibel był wolny od kamienia. on juz ostanio negowal ze to mity ze ktos rdzy sie tym pozbyl on nie wie ze w tym jest ten sam kwas fosforowy co wlasnie w udrazniaczach rur on sadzi ze to mit ze to jest zrace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: To dlaczego przegrywy żyją a wygrywy umierajo? Cos się popjerdolilo biologii zwidmuś Unikanie ludzi wychodzi na zdrowie , bo ciągle emanują problemami i ogólnie są kłopotliwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 88 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Płaska jak swoje problemy ogarnie i w ogóle donosi ciążę ważąc 40 kg jak w Auschwitz to dopiero wtedy może się brać za rozliczanie innych. Ale nie wróżę sukcesów, bo konfrontacja oznacza obecność prokuratura i księdza. czy ty właśnie hejtujesz osoby z niedowago ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 26 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, libed from kafeteria napisał: no mzoesz mi pisac czy ja mowie ze nie ? pisz jak chcesz no i co w zwiazku z tym ? ty jednym wmawiasz ze ma po nich splywac jak im zwyrol jedzie a jak oni pisza czemu maja bana a zwyrol nie to piszesz ze bylo zwyropla nie prowokowac. napisalm wg mnie z czego wynika twoja tolerancja do patologii i tyle to byly moje przemyslenia moze ciebie to boli ale ja napsialem szczerze co mysle. tak mysle ze to z twoich osobistych doswiadczen wynika ze bronisz psychola i obwiniasz innych ludzi za to ze on ejst taki a to nie wina innych ludzi ze go prowokuja tylko jego ze jest jaki jest . ludzie sie zmieniaja od 10 lat a on caly czas jest takim samym zwyrolem. niech sie leczy a nie caly swiat unika go. sama pisalas o sobie co pisalas ja wyciagnalem swoj wniosek mnie sie to uklada w logiczny ciag i tyle ty sie nie musisz z tym zgadzac. i nie chcialem tego pisac anonimowo juz ci napsialem ze mialem moderacje wiec zalozylem nick specjalnei dla ciebie i dla mnie bylo oczywiste ze kazdy wie ze to ja pisze. jak mozna nie wiedziec i nie poznac mojego postu nawet jak sie nie podpisalem pod nim tylko w kolejnym ktoryms Nie to Ty to wmawiasz, że po innych ma spływać jak sami obrażacie... a Wam się należy sprawiedliwość. Nie, nie wiem kto i za co przyznaje tu bany więc nie mogę na to pytanie odp. Piszę że zwykle jest wet za wet... konflikt tworzą dwie strony. Podsycają go... dokładając do pieca. Jeśli jedna ze stron zacznie ignorować drugą stronę nie będzie odpowiadała na zaczepki to prędzej czy później agresorowi się znudzi bo dojdzie do sytuacji jakby mówił do ściany. Ktoś musi przerwać to... Oki rozumiem, że mogę milion razy tłumaczyć swoje stanowisko, ale ono Cię nie interesuje... wiesz swoje i nie zmienisz zdania. : ) Nie, ten fragment o moim bracie też nie był prawdziwy owszem pisałam o nim, ale raczej w kontekście tego, że zawsze można wyjść z nałogu a nie obwinianie innych itp do jakich wniosków kiedyś doszedłeś czytając jakiś temat piąte przez dziesiąte... to były Twoje słowa a nie moje bo pamiętam jak już kiedyś o tym pisałeś... nie zrozumiałeś o co mi chodziło. O to że wychodząc do ludzi człowiek się mierzy z pokusami... a kulturę picia mamy jaką mamy. Ano można nie wiedzieć bo z takim zachowaniem treścią jeszcze się nie spotkałam z Twojej strony. Zaczynając od tym że bredzę... później wątek o niszczeniu forumka, patologie w rodzinie, alkoholizm brata... dwulicowość największą na całym forumku. No sorry... byłam w szoku : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Unikanie ludzi wychodzi na zdrowie , bo ciągle emanują problemami i ogólnie są kłopotliwi. Polecam piwnicę. Ten zapach i w ogóle. Ludzie gerałt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach