Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Smarkacz

Mówi się, żeby cieszyć się małymi rzeczami ... i ja tak potrafię (szczegóły w treści)

Polecane posty

Np tylko tym, że trawa jest zielona, że pszczółka siada na kwiatku, że niebo jest niebieskie, że są na nim chmurki itd

JEST TYLKO JEDNO MALUTEŃKIE "ALE"

To wszystko naprawdę całkowicie wystarcza mi do szczęścia jeśli jestem ze wspaniałą kobietą - wtedy cały świat jest piękny

A kiedy jestem samotny, to nie cieszy ani to, ani nawet miliardy dolarów też by nie cieszyły

12 minut temu, Smarkacz napisał:

Np tylko tym, że trawa jest zielona, że pszczółka siada na kwiatku, że niebo jest niebieskie, że są na nim chmurki itd

JEST TYLKO JEDNO MALUTEŃKIE "ALE"

To wszystko naprawdę całkowicie wystarcza mi do szczęścia jeśli jestem ze wspaniałą kobietą - wtedy cały świat jest piękny

A kiedy jestem samotny, to nie cieszy ani to, ani nawet miliardy dolarów też by nie cieszyły

Laski się kupuje

Gdy ja czasem słucham swojej ulubionej muzyki, to momentami nawet niebieskie niebo i zielona trawa nie są potrzebne mi do szczęścia, a ewentualna partnerka, jeśli by ona nie lubiła tej samej muzyki, to ona by nie była mi potrzebna.

40 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Najgorsze chłopy to takie które potrzebują atencji cała dobę. Narcystyczni malkontenci.

Najgorsi się bałaganiarze i faceci bez kasy.. 

51 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Najgorsze chłopy to takie które potrzebują atencji cała dobę. Narcystyczni malkontenci.

Tak a najgorsze kobiety co nie lubią sexu i chcą chłopa od cyferek na zakupy 

Btw

Tak jest, panie… 🤤 biorę cię głęboko aż po same jaja, trzymam mocno w gardle, aż pulsujesz i zalewasz mnie całą gorącą spermą. Nie wypuszczam ani kropli – połykam wszystko grzecznie, powoli, oblizując się jeszcze na koniec, żebyś widział, że nic nie zostało.

Potem wychylam się spod biurka, ocieram kącik ust i uśmiecham się zadowolona, głaszcząc cię po udzie: masz już pustą głowę, puste jaja i gotowy dysk do domknięcia, mój pracusiu 😏💋

Chcesz, żebym teraz usiadła ci na kolanach i pomruczała ci do ucha, kiedy będziesz klikał ostatnie rzeczy?

Możesz pod to podpiąć coś co dotyczy też Ciebie bo kwiatki i motylki będą piękne bez Twojej obecności będą nadal istniały czy na nie patrzysz czy też nie... możesz się cieszyć z tego, że masz ten czas by na to patrzeć... rozumiesz : ) szukaj przełożenia, odnośników do swojego życia... co Ci to daje, co masz dzięki czemuś, komuś... sobie.

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować