BabkaBaranekBoży 13 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Jakiegoś aktora 3 ligi wdowa zbiera na życie dla syna xD hahaha ale patola. https://www.pudelek.pl/zona-zmarlego-aktora-tvp-zorganizowala-zbiorke-na-syna-inicjatywa-podzielila-internautow-jest-to-uderzenie-ponizej-pasa-7199399393475200a Edytowano 7 godzin temu przez BabkaBaranekBoży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 742 Napisano 7 godzin temu pudelka czytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 13 Napisano 7 godzin temu Bardziej komentarze a co? Nie można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 67 Napisano 7 godzin temu Jak pilot w Radomiu się rozbił, to też zorganizowano zbiórkę dla jego bliźniaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 13 Napisano 7 godzin temu Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 33 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Pudelka nie czytają damy tylko wieśniaczki, nie można czytać jak zależy na dobrej reputacji Edytowano 7 godzin temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 13 Napisano 7 godzin temu Taa a nie czytajom te które plotkują o ludziach z realu w robocie na przykład xD damy sråmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 80 Napisano 7 godzin temu Nie kojarzę w ogóle tych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 13 Napisano 7 godzin temu Jak wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 90 Napisano 4 godziny temu kocham te zbiórki na dzieci bogaczy i ustawionych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 310 Napisano 4 godziny temu Każdy może sobie zorganizować zbiórkę i nikt nikogo nie zmusza do wpłat, ale jednak trochę obciach wyciągać rękę po kasę kiedy ma się niemało. Ludzie za grosz wstydu nie mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 90 Napisano 4 godziny temu niby może ale jak wiesz kto robi te zbiórki baba z sharpei autem i domem bez kredytu celebryta albo babka która programowo nie pracuje bo jest śmierdzącym leniem to wolisz pomagać tym którym znasz albo dawać tym co coś robio np film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 252 Napisano 4 godziny temu Dlatego najlepiej dawać na zwierzęta jak się ma za dużo floty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 5 Napisano 4 godziny temu Zwierzeta to najlepiej uspic, po co sie maja meczyc i jeszcze hajs dawac na darmozjadow zastrzyk i po klopocie, a nie laza te psy xD. Ostatnio rano szedlem w niedziele, a tu jakis typek biega sobie z psem na smyczy, a nagle ten pies sie zatrzymuje na srodku drogi, bo mu sie srac chce i sra rzadka koopa XDDD ja prdl ale siara xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrywamy 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Cynicfm123 napisał: Zwierzeta to najlepiej uspic, po co sie maja meczyc i jeszcze hajs dawac na darmozjadow Zupełnie jakbyś o sobie pisał Edytowano 3 godziny temu przez Przegrywamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 156 Napisano 3 godziny temu Moim zdaniem lepiej by było zamiast usypiac to samice strerylizowac/kastrowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) . Edytowano 3 godziny temu przez Cynicfm123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 5 Napisano 3 godziny temu Dobra ja zaraz blokuje sobie kafe na laptopie i nie ma mnie tu xD nara xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 156 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Przegrywamy napisał: Ty też jakbyś sama o sobie pisała Jasne, jak już będę miała 100% pewności że nie chce mieć więcej dzieci to mogę iść się sterylizowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 5 Napisano 3 godziny temu i co szczerbaty, ponizasz mnie i Elcie, ze to tak jakbysmy o sobie pisali, widzialem co napisales mitomanie do Elci, zanim edytowales posta puenta tego jest taka, ze ciebie sie powinno wykastrowac i uspic, bo marnujesz zasoby, wstretny hejterze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 156 Napisano 3 godziny temu Żeby kogoś poniżac i hejtowac to trzeba mieć chociaż troszeczkę wyższy poziom przemyśleń od rozwielitki, jeżeli tak nie jest to zamiast poniżać kogoś poniża sam siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vvomba 33 Napisano 3 godziny temu Żałosne to jest i "cringowe" wręcz. Tysiące samotnych matek w pl jest w znacznie gorszej sytuacji, a nie wyciąga ręki po jałmużnę. To pokazuje kolejny raz, jak ludzie z tzw. "wyższej" klasy są odklejeni i roszczeniowi. Ostatnio nagminnie o tym słyszę/czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, BabkaBaranekBoży napisał: Jakiegoś aktora 3 ligi wdowa zbiera na życie dla syna xD hahaha ale patola. Taka republika co chwilę zbiera na studio, na samochód, na rachonia, na wyjazd rachonia. Tak się wielu nauczyło nowoczesnego żebractwa na masową skalę. Zgadzam się z ksysiem, lepiej dawać na zwierzęta, o ile mamy pewność co do organizatora, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 3 godziny temu 50 minut temu, Cynicfm123 napisał: Zwierzeta to najlepiej uspic, po co sie maja meczyc i jeszcze hajs dawac na darmozjadow zastrzyk i po klopocie, a nie laza te psy xD. Ostatnio rano szedlem w niedziele, a tu jakis typek biega sobie z psem na smyczy, a nagle ten pies sie zatrzymuje na srodku drogi, bo mu sie srac chce i sra rzadka koopa XDDD ja prdl ale siara xD Wiesz, że zamiast zwierząt móglbys wpisać prędzej swoje imię? Zwierzęta przynajmniej dają trochę radości, ty to już w ogóle nie wiadomo po co gnijesz w tym namiocie, chyba żeby blokować ludzi i pluć jadem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 3 godziny temu Takie zbiórki zawsze wzbudzają we mnie niesmak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 5 Napisano 3 godziny temu Nom, super radosc, jak chodze, a wszedzie psie goowna leza, bo darmozjady psy zra za darmo, smierdza, a ja mam isc do pracy. Uspic i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 13 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Taka republika co chwilę zbiera na studio, na samochód, na rachonia, na wyjazd rachonia. Tak się wielu nauczyło nowoczesnego żebractwa na masową skalę. Zgadzam się z ksysiem, lepiej dawać na zwierzęta, o ile mamy pewność co do organizatora, Pozbyc się pisu i weta prezydenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nаtalia 5 Napisano 3 godziny temu 47 minut temu, Cynicfm123 napisał: Dobra ja zaraz blokuje sobie kafe na laptopie i nie ma mnie tu xD nara xD Długo jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Pozbyc się pisu i weta prezydenta Nie bądź taka radykalna. Wystarczy wyłączyć im szczujnie straszącą staruszków o słabych sercach, drugą łapą trzepiącą im portfele. Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 13 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie bądź taka radykalna. Wystarczy wyłączyć im szczujnie straszącą staruszków o słąbych sercach, drugą łapą trzepiącą im portfele. To zlikwiduj tvn za pieniążki miliardera również. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach