Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
OnaOna

Dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Słuchajcie a co  myślicie na taki temat  czy ktoś komu zależy  i coś czuję zachowywał by się w taki sposób jak zaraz napiszę a więc  mój obecny facet  wyznaje mi cały czas  że jest bardzo za mną i że mu się podobam  tak twierdzi a właśnie to jest ciekawe że z drugiej strony słyszę od długiego czasu i często  dosyć że  komentuje wygląd innych kobiet  np potrafi mnie łapać za kolano i głaskać   a w jednym czasie mówi że ładna jest dziewczyna z pracy  albo tak mówił że chciał być zawsze że mną  jeszcze jak się kolegowalismy a jak  zaczęło być coś między nami to zaczął często gadać o innych po  takich sytuacjach bardziej intymnych Ze  ta jaka ładna albo odwraca się za siebie nawet  przy mnie potem mówi że nie będzie tak robil a i tak ja swoje widzę 

Wydaje mi się że to brak szacunku w sumie a Wy jak myślicie? 

A jak brak szacunku to chyba nie może to być coś poważniejszego z jego strony? 

Słownik już nie przykręca twojego imienia w trakcie wysyłania SMS - a przez twojego faceta? 😁

A sio stąd trollico z tymi prowokacjami 😄

ile jeszcze tematow zalozysz

nie masz tam jakiego niewolnika co marzy zeby cie zlapac za kolanko, jestes z bydlem to pewnie musisz postepowac jak to bydlo chyba ze nie chce ci sie tej komedii to na uj zwiazek sa ciekawsze rzeczy w zyciu a tyle czasu ludzie na to marnuja i mysla ze ich to uszczesliwi, takze jesli to nie obraza twojej inteligencji to pindruj sie do sasiada jak to podfruwajka sralala ale pewnie masz 40 lat a musisz zachowywac sie jak idjotka bo w koncu masz tzipe

Edytowano przez włosynarękach

4 minuty temu, włosynarękach napisał:

ile jeszcze tematow zalozysz

nie masz tam jakiego niewolnika co marzy zeby cie zlapac za kolanko, jestes z bydlem to pewnie musisz postepowac jak to bydlo chyba ze nie chce ci sie tej komedii to na uj zwiazek sa ciekawsze rzeczy w zyciu a tyle czasu ludzie na to marnuja i mysla ze ich to uszczesliwi, takze jesli to nie obraza twojej inteligencji to pindruj sie do sasiada jak to podfruwajka sralala

Ty zazdrosna, bo Ciebie aktualnie nikt nie głaszcze po kolanku . 😁

Są takie sytuacje jak się ma kilka znajomych i imiona się mogą mylić wtedy. Dlatego lepiej ksywek używać, a z incydentu jakoś wybrnąć z twarzą. 😁

4 minuty temu, mroczne widmo napisał:

O co, o słaba nawet nie telenowele tylko gierki niedoebanych ludzi mam być zazdrosna, zazdrosna to mogę być o porządna kopulację z orgazmem 

• Haha 2

6 godzin temu, 250GodzinTak napisał:

Słownik już nie przykręca twojego imienia w trakcie wysyłania SMS - a przez twojego faceta? 😁

A sio stąd trollico z tymi prowokacjami 😄

To naprawdę się zdążyło z tym słownikiem   teraz jestem z kimś innym poprostu  a tamto kogoś innego dotyczyło 

3 godziny temu, mroczne widmo napisał:

A to co nie można kilka tematów założyc bo co 

typy nie som za wiele warte, pies obwacha tu, obwacha tam i mu sie spodoba i zaraz by pysk wkladal do innej łiły, jak dobrze sie sprawuje z tobo znaczy nie traktuje jak lezak swojo gumowa pusie to bez sensu zeby jakis pies ci wchodzil na psyche i sie nim przejmowac ze na inne patrzy ehhh pewnie nie zrozumiesh

ja zawsze jak sie obudze i jeszcze jestem w takim półśnie to myle imiona dziedzi, januszów, cóż, życie

z którego pierdziszewa jesteś ze nie wiesz jak się tu pisze, i ze wtopiłaś po dobie i spójnej narracji nie zbudowałas?

10 godzin temu, OnaOna napisał:

To naprawdę się zdążyło z tym słownikiem   teraz jestem z kimś innym poprostu  a tamto kogoś innego dotyczyło 

ale to było wczoraj

codziennie prujesz się z kim innym i nazywasz go chłopakiem ?

• Haha 1

1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał:

ale to było wczoraj

codziennie prujesz się z kim innym i nazywasz go chłopakiem ?

to chyba bylo o eksie a ty myslisz ze randomowe pasztety codziennie sie pruja z kims innym jak tako wioche jej typy odwalaja, nawet jakby chciala to nie umie i roochac tez sie pewnie nie umie bo jakby umiala to by nie bylo takich cyrkow huh

Nigdzie nie było napisane że to były a pruć się można ale żeby chodzić z każdym jeśli codziennie prujesz się z nowym to czeba mieć z garem

8 minut temu, Zrobiła mi rano tak dobrze napisał:

I fotki po robić

kuźwa jem obiad a ten mi tu jakieś batmany wstawia. :classic_unsure:

10 minut temu, Zrobiła mi rano tak dobrze napisał:

A ja kawusie z paczkiem średniej klasy 

Aktywowałem sobie jednak ten Allegro Pay i zapłaciłem -30PLN za buty czyli 160 zamiast 190...

tylko nie wiedziałem, że drugi kupon mam tylko do dziś do wykorzystania, to kupiłem kontroler do gier Esperanza Vanquisher za 39 zł i zapłaciłem 9 zł xD

Także 60 zł w portfelu. 😆

Edytowano przez RC Plus

Przed chwilą, RC Plus napisał:

Aktywowałem sobie jednak ten Allegro Pay i zapłaciłem -30PLN za buty czyli 160 zamiast 190...

tylko nie wiedziałem, że drugi kupon mam tylko do dziś do wykorzystania, to kupiłem kontroler do gier Esperanza Vanquisher za 39 zł i zapłaciłem 9 zł xD

Także 60 dych w portfelu. 😆

6 dych. 😉

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

6 dych. 😉

edytowane 😉

Szkoda, że nie można dwóch kuponów na jeden zakup, no ale trudno... bratanek będzie miał vanquishera do grania, zamiast pada od xboxa xD 

Edytowano przez RC Plus

17 minut temu, RC Plus napisał:

edytowane 😉

Szkoda, że nie można dwóch kuponów na jeden zakup, no ale trudno... bratanek będzie miał vanquishera do grania, zamiast pada od xboxa xD 

O dobrze, że jesteś. Mam Cię. 

Wytłumacz mi, bo nie znałam wcześniej człowieka - Skąd nagle to poruszanie i filmiki wszędzie o Charlie Kirku? 

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

O dobrze, że jesteś. Mam Cię. 

Wytłumacz mi, bo nie znałam wcześniej człowieka - Skąd nagle to poruszanie i filmiki wszędzie o Charlie Kirku? 

Charlie był protestantem i konserwatywnym komentatorem politycznym. Działał w social mediach, miał swój kanał na YT, był bardzo popularną i znaną osobistością. Przyciągał multum młodych ludzi, liczne uniwersytety i college w USA zapraszały go na debaty i gromadził tam tysiące młodych studentów, zapełniając po brzegi hale. 

Lewica go nienawidziła, bo głosił konserwatywne, prawicowe hasła, zachęcał młodych do zaufania Jezusowi, do wiary, do wartości itd. Więc konkurował z nimi o sumienia i dusze młodych ludzi, wyborców... media atakowały go nazywały od faszystów, bo poparł Trumpa... bo sprzeciwiał się aborcji na życzenia itp... no i w końcu na fali tej nienawiści i hejtu znalazł się wariat który go za...ordował.

• Thanks 1

A lewacy zamiast zmądrzeć, to wielu z nich na soc. mediach świętowało zamoordowanie człowieka... takie wartości.

1 minutę temu, RC Plus napisał:

A lewacy zamiast zmądrzeć, to wielu z nich na soc. mediach świętowało zamoordowanie człowieka... takie wartości.

Jest nagranie w sieci, jak Charlie siedzi w białej koszulce na krześle i stoi za nim typ w czapce, który daje komuś znak i pada strzał w szyję. Przykre, że działo się to na oczach tysiąca ludzi, jego żony i maleńkich dzieci. Nie zasłużył na taką śmierć, cokolwiek głosił. 

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Jest nagranie w sieci, jak Charlie siedzi w białej koszulce na krześle i stoi za nim typ w czapce, który daje komuś znak i pada strzał w szyję. Przykre, że działo się to na oczach tysiąca ludzi, jego żony i maleńkich dzieci. Nie zasłużył na taką śmierć, cokolwiek głosił. 

Oczywiście... marksiści kulturowi jedyne co osiągneli to zrobili z niego ikonę jak dekady temu stało się po zab..jstwie Luthera Kinga. Można zaabić człowieka, ale nie idee, które on nosił.

• Like 1

Ten zabójca byl w związku z facetem po zmianie płci i mu coś nie pasowało że typ nadawał na transów, ja już nie wnikam ale chyba będzie więcej mordów i piwnica jest najlepsza opcja wtf

Dnia 13.09.2025 o 23:49, włosynarękach napisał:

to chyba bylo o eksie a ty myslisz ze randomowe pasztety codziennie sie pruja z kims innym jak tako wioche jej typy odwalaja, nawet jakby chciala to nie umie i roochac tez sie pewnie nie umie bo jakby umiala to by nie bylo takich cyrkow huh

jizzzz... surowo 

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

jizzzz... surowo 

Se z Iskra zwal czy coś nie wiem co tam robicie na privach ja nie gadam z tobą 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się