Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: swoje oferty kieruj do rozerwanych farfelun ktore toba nie gardza a chyba takich nie ma Czyli mam rozumieć że baji nie chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 905 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Bądź tak dobra i tłumacz jej wypociny, bo nie rozumiem dialektu. Ona pyta czy będziesz jutro w tym miejscu co zawsze z tym co zawsze? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 905 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: z ryżem i sos pomidorowy albo bulion z grzybowym nigdy nie jadłem U nas z kaszą i sos grzybowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ona pyta czy będziesz jutro w tym miejscu co zawsze z tym co zawsze? Jak ty to wylapalas z jej bełkotu, to nie mam pojęcia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: U nas z kaszą i sos grzybowy. Mam kiedyś robiłam z gryczana. Ujdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 905 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jak ty to wylapalas z jej bełkotu, to nie mam pojęcia. Trzeba mieć iq 140 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Czyli mam rozumieć że baji nie chcesz? ale byscie sie znecali nade mno ale nie mozna bo zachowuje czystosc kórwy ludzkie ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 36 Napisano 1 godzinę temu Jęz się zna na belkocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 882 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: U nas z kaszą i sos grzybowy. z jaką kaszą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 905 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Jęz się zna na belkocie Tak to moja specjalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Jez i Babka ssały uja ogorowego i mnie za to winiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Trzeba mieć iq 140 Minimum. Teraz już wiem, że ja jej nigdy nie zrozumiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 36 Napisano 1 godzinę temu Czystość to moc ale ty chyba jednak opetane jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 905 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: z jaką kaszą? Kasza jęczmienna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, włosynarękach napisał: ale byscie sie znecali nade mno ale nie mozna bo zachowuje czystosc kórwy ludzkie ha ha Chciałem cię pogłaskać po grzbiecie jak kota, ale boją się, że będziesz syczeć i pogryziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 36 Napisano 1 godzinę temu Chciałabyś opetane sukkubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Widzę, że jednak chcecie mnie trochę zabawiać. Doceniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu srukubu labubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 905 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Minimum. Teraz już wiem, że ja jej nigdy nie zrozumiem. Spokojnie mogę cie nauczyć takiego myślenia tylko nie wiem czy wyjdzie ci to na dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spokojnie mogę cie nauczyć takiego myślenia tylko nie wiem czy wyjdzie ci to na dobre No właśnie nie wiem czy ja chcę. Ty się męcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 36 Napisano 1 godzinę temu Lafularfaluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Lafularfaluna Zaginiona siostra dumbo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Zaginiona siostra dumbo. Nie molestuj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 905 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Czystość to moc ale ty chyba jednak opetane jestes Opętałeś mnie, Wszystko traci sens bo już ciebie przy mnie nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Nie molestuj mnie Rozmarzylas się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 36 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Opętałeś mnie, Wszystko traci sens bo już ciebie przy mnie nie ma W imię Chrystusa odejdz i wypowiedź swoje imie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Zaginiona siostra dumbo. ta osoba sie nie przyznaje do mie a ja jestem calkiem samo i se moge umrzec bezproblemowo kiedys a ty nie szczuj ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Malowany napisał: Na wieczór chcesz robić te gołąbki? Chcesz ją utuczyć? Jak ona pracuje na nocki xD to obiad je o 21 nie na jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: ta osoba sie nie przyznaje do mie a ja jestem calkiem samo i se moge umrzec bezproblemowo kiedys a ty nie szczuj ludzi Wstydzi się ciebie. Trochę to przykre, bo jednak rodzina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: Jak ona pracuje na nocki xD to obiad je o 21 nie na jutro Wsio panimaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach