P0123 12 Napisano 1 godzinę temu Ale mnie wkoorwia jak mi ludzie tu pisza co mam robic. Sam sobie lec do babci. Ja wole namiot w UK i samotnosc niz Polske i rodzine. Life is brutal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 101 Napisano 1 godzinę temu Gdzie dwie strony i kto je zjadł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 54 minuty temu Moderacja albo ktos zglasza i kasuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 54 minuty temu Albo ktos bana dostal i tematy skasowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 35 minut temu 7 godzin temu, Malowany napisał: Ziemniaki, to oni powinni tobie naskakiwać i dziękować, że wziąłeś kobietę z dzieckiem. mój kuzyn też se wziął kobietę z dzieckiem a jest milionerem i znano osobo a co ludzie którym się związki nie udały jacyś gorsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 34 minuty temu 1 godzinę temu, P0123 napisał: A czemu jest bardziej zajeebisty? bo ma więcej czasu i chęci na skakanie wokół nich xD a ja jestem bardziej egoistyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 29 minut temu 6 godzin temu, xDxDxDxD napisał: Jaki skromny. xD Autoreklama na kafeterii. ale to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 172 Napisano 27 minut temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: mój kuzyn też se wziął kobietę z dzieckiem a jest milionerem i znano osobo a co ludzie którym się związki nie udały jacyś gorsi No wlasnie, bo tacy co juz maja dziecko z poprzedniego związku tutaj są okreslani jak z "bagażem". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 26 minut temu No ja wolalbym byc tym co rozdziewiczyl i zaplodnil, niz miliony i cudzy bejbik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 25 minut temu No tak, ja nie wyobrazam sobie za bardzo miec kobiete a ona dziecko z innym, chyba bym nie dal rady psychicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 24 minuty temu Jeszcze do pracy jak ziemniak Tyle sie trzeba nameczyc, zeby miec dziewczyne, ze ja podziekuje Chyba jestem skazany na lenistwo i samotnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 172 Napisano 11 minut temu 16 minut temu, mr_Kumpir napisał: ale to prawda Przecież tego nie neguje, domyślam się że prawda, zabrzmialo po prostu trochę jak autoreklama. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 172 Napisano 8 minut temu 14 minut temu, P0123 napisał: No tak, ja nie wyobrazam sobie za bardzo miec kobiete a ona dziecko z innym, chyba bym nie dal rady psychicznie. Nikt nikogo nie zmusza do związku z kimś kto ma juz dziecko. Jedynie obrażenia takich osób jest moim zdaniem nie na miejscu. (i nie mam tu na myśli ciebie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 4 minuty temu Moj kumpel z czatu AncientWisdom pisal, ze ci co biora dzieciate to eunuchy i impotenci xD Ale on ma bogata zone i 3 dzieci i chcialbym byc madry jak on. Zamiast sie uczyc o serwerach, to ja znowu na kafe gnije. Co sie zabieram za nauke i serwery, to po 5 minutach juz ziewam i spac mi sie zachciewa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 76 Napisano 2 minuty temu 30 minut temu, mr_Kumpir napisał: a co ludzie którym się związki nie udały jacyś gorsi raczej nieodpowiedzialni narobią dzieci i ida w sina dal a baby bez intuicji skoro sobie wybraly chlopa ktory poszedl w sina dal. moim zdaniem to ludzie sklonni do nieprzemyslanych decyzji rzutujacych na cale zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 1 minutę temu Klaudia Katiuszka ode mnie z forum miala dziecko, ale ona 14 lat bez seeksu, masakra. Nie wiem co by bylo, ale mielismy jechac razem do Polski, a ja poznac jej syna i byc jej przyjacielem Chciala tez ze pojedziemy odwiedzic przemka pravika w lyszkowicach xD. Ale niestety, chlanie i cpanie i zostalem w UK. Z kolejna dziewczyna zjeebalem i tak do usranej smierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 76 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, P0123 napisał: Moj kumpel z czatu AncientWisdom pisal, ze ci co biora dzieciate to eunuchy i impotenci xD Ale on ma bogata zone i 3 dzieci i chcialbym byc madry jak on. Zamiast sie uczyc o serwerach, to ja znowu na kafe gnije. Co sie zabieram za nauke i serwery, to po 5 minutach juz ziewam i spac mi sie zachciewa xD powiiedz ze twoj koleega z kafeterii powiedzial ze ci co maja 3 dzieci to czesto te dzieci maja innych ojców wiec niech zrobi badania na ojcostwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach