Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC Plus

Dziś po pracy odbieram z paczkomat nowe buty i gamepada...

Polecane posty

4 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Nie masz się do kogo przyjëbać z rana to do mnie próbujesz?

Sorry nie masz do mnie podjazdu bo mam gdzieś twoje wysrywy i odreagowywanie tutaj udanego życia. xd

A po co gotować jak babcia da jeść i po co iść do pracy jak socjal wypłynie, a Malowanego zabawiać można. Może też gacie się jego przy okazji wypierze😄 Po mnie można się wozić, ale po pięknej Eli, która caly dzień okupuje forum - Złego słowa napisać nie można. Bo przecież jak kwoka musi strzec honoru sikuna Malowanego i swojego oczywiście. Zepsuty honor, ale nudesy to wytną 😄

6 minut temu, RC Plus napisał:

No, a najlepsze jest to, że kiedyś na privie z nim pisałem o tych komputerach co hurtowo zamawiał - jakieś porady... no i na priv pisał normalnie, z przyzwoitą składnią, interpunkcją itp 😆  

Także taki styl sobie obrał z sobie tylko wiadomego powodu.

Na privie tak, potrafi napisać bezblednie kilka zdań i w każdym razie wiadomo o co chodzi a nie trzeba się domyślać, z kolei z na forum robi wszystko żeby na niego zwracano uwagę.

Edytowano przez xDxDxDxD

3 minuty temu, P0123 napisał:

Jestem skazany na samotnosc

"Sentenced to loneliness" brzmi jak tytuł pięćdziesiątej komedii romantycznej w której zagrałby Hugh Grant dokładnie tego samego flegmatycznego angola. 😉

Jak się czujesz samotnie, to idź posaunować, popatrzysz sobie na dekolty to ci przejdzie. 

Magda zazdrosci Elci, ze moze zobie caly dzien na kafe siedziec, a ona nie, bo musi tyrac xD

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

na forum robi wszystko żeby na niego zwracano uwagę.

No, taki chyba tego cel.

No w koncu pojde, na razie mam wolna chate na dwa tygi, a potem juz predko nie bedzie wolnej chaty, wiec korzystam xD po przerwie z utesknieniem wroce sobie do basenu, sauny i do lasu

17 minut temu, Gina_ napisał:

Na tyle długo, by rozpoznawać co poniektórych. Ciebie nie lubię za pyskówki. I nie na ty po pierwsze. 

Może się ukłonić wielmożnej hrabinie? To jest odpowiedź na moje pytanie? Na kafeterii chcesz uczyć ludzi odmiany rzeczownikow i poprawnej pisowni?😂 Muszę przyznać, że dosyć ambitnie.Trzymam kciuki. Mnie nie interesuje czy mnie lubisz, więc po co ta wstawka?

Edytowano przez Malowany

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

A po co gotować jak babcia da jeść i po co iść do pracy jak socjal wypłynie, a Malowanego zabawiać można. Może też gacie się jego przy okazji wypierze😄 Po mnie można się wozić, ale po pięknej Eli, która caly dzień okupuje forum - Złego słowa napisać nie można. Bo przecież jak kwoka musi strzec honoru sikuna Malowanego i swojego oczywiście. Zepsuty honor, ale nudesy to wytną 😄

Główna różnica miedzy tobą a mną jest taka że ty tu przychodzisz po to żeby po innych się wozic, a ja po to żeby pożartować, ewentualnie coś komuś doradzic.

Odbij bo mnie nie sprowokujesz.

1 minutę temu, P0123 napisał:

No w koncu pojde, na razie mam wolna chate na dwa tygi, a potem juz predko nie bedzie wolnej chaty, wiec korzystam xD po przerwie z utesknieniem wroce sobie do basenu, sauny i do lasu

Potem do babci możesz polecieć, zamiast całą zimę w namiocie. Zawsze jakieś urozmaicenie. 

Edytowano przez RC Plus

Teraz moglem jechac do babci, i wakacje w kolobrzegu, a do polski dopiero sie wybiore za rok.

Nie ciagnie mnie do Polski, bylem niedawno i przytylem 20kg, to ja podziekuje. 

10 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Nie, żebym cię wyganiał, ale czy ty czasem nie powinnaś mieć teraz dyżuru na ambonie?

Edytowano przez Malowany

Kochane babcie, ale zarcie mi wpychaja i ze szczuplego 80kg do 103kg uroslem w 3 miesiace, wiec nie chce mi sie tam leciec, a potem musze sie glodzic i forsowac, zeby wrocic do dawnej wagi, ale i tak nie jestem taki szczuply, jak bylem ;/

11 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Jakbyś trzy razy napisała malowany w jednej wypowiedzi, to bym zrobił screan.

5 minut temu, RC Plus napisał:

No, taki chyba tego cel.

No, a niby po co on tutaj publicznie wypisywał o nie spuszczaniu wody w wc przez tydzień albo o tym ze śpi w pościeli nie pranej już 2 lata. Po to żeby szokować i nieważne jakim kosztem. 😄

Główna różnica miedzy tobą a mną jest taka że ty tu przychodzisz po to żeby po innych się wozic, a ja po to żeby pożartować, ewentualnie coś komuś doradzic.

Odbij bo mnie nie sprowokujesz.

Główna różnica między mną, a tobą jest taka, że do pięt mi nie dorastasz. Za każdym razem jak twoj kochanek będzie mnie przywoływać, będę komentować twoje wpisy. Przecież masz cały dzień na forum. Więc jak babcia zapłaci ci abonament na telefon (wstd) to przekaż swojemu koledze od nudesów, żeby odwalił się ode mnie i mnie nie przywoływał. Dotarło? 👋😄Więc gitara i do widzenia. 

Jak bylem w Polsce, i chcialem nowy komputer do grania w gierki i nigdzie nie leciec, to mnie zmuszali, ze mam do UK i do pracy, no to juz tu zostalem. Nie czuje sie zobowiazany by latac do Polski.

Tam nuda i bieda

Edytowano przez P0123

Babcie sie naogladalem przez 20 lat, teraz wole mlode dziewczyny w Anglii xD

Jak bylem w Polsce, i chcialem nowy komputer do grania w gierki i nigdzie nie leciec, to mnie zmuszali, ze mam do UK i do pracy, no to juz tu zostalem. Nie czuje sie zobowiazany by latac do Polski.

Tam nuda i bieda

Praca = kasa na komputer i gierki. 

Tak to funkcjonuje.  😉

3 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Główna różnica między mną, a tobą jest taka, że do pięt mi nie dorastasz. Za każdym razem jak twoj kochanek będzie mnie przywoływać, będę komentować twoje wpisy. Przecież masz cały dzień na forum. Więc jak babcia zapłaci ci abonament na telefon (wstd) to przekaż swojemu koledze od nudesów, żeby odwalił się ode mnie i mnie nie przywoływał. Dotarło? 👋😄Więc gitara i do widzenia. 

A ja sråm na ciebie, dotarło? 

Zapewne nie. 

Edytowano przez xDxDxDxD
  • Like 1

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Przywołuję cię do porządku😂. Gacie są do wyprania. Tylko to moje ulubione, więc najlepiej jakbyś ręcznie to zrobiła.

No, a niby po co on tutaj publicznie wypisywał o nie spuszczaniu wody w wc przez tydzień albo o tym ze śpi w pościeli nie pranej już 2 lata. Po to żeby szokować i nieważne jakim kosztem. 😄

Ale to musi być skok jakościowy tak po dwóch latach spania w przepoconej pościeli pierwszy raz położyć się w takiej pachnącej płynem do płukania i wiosennym wiatrem... xD

Ja tez moze dzisiaj caly dzien w lozku spedze caly dzien i kafe i co xD

A nie lepiej w God of War 2 przez PCSX2?

1 minutę temu, RC Plus napisał:

Ale to musi być skok jakościowy tak po dwóch latach spania w przepoconej pościeli pierwszy raz położyć się w takiej pachnącej płynem do płukania i wiosennym wiatrem... xD

Twierdzi że w ogóle nie robi prania tylko wszystko używa aż się zużyje a potem wyrzuca i bierze nowe.

No gram sobie teraz w gierki na moim retroid pocket 5, gry z playstation 2 super dzialaja. Cale zycie mialem chuujowego kompa, na ktorym nic nie dzialalo za dobrze, dlatego teraz nadrabiam sobie traume chuujowego chuujowego z przeszlosci. Inni grali w najnowsze tytuly, a ja cale zycie pod gorke. 

Teraz moge sobie w koncu grac w gry w spokoju, jak jestem w namiocie, i nikt mi nie zabroni i nie truje doopy z tego powodu.

2 minuty temu, P0123 napisał:

Nic. Nie zazdroszczę. 

Ja wolę być w ciągłym ruchu i coś z tego mieć ☺️A odpoczynek i relaks to wieczorem i za tydzień urlop 🙏😄

4 minuty temu, RC Plus napisał:

Yyy w jakiej? On tylko rozpakowuje pościel i śpi w tej chemii produkcyjnej.

Moze i lepiej, ale jak wroce do namiotu to sobie bede gral. Ja uzywam netherSX2 na android. 

Gralem kiedys w god of war z kumplem na ps2, i ten posag na poczatku jak atakowal to mnie stresowalo.

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Yyy w jakiej? On tylko rozpakowuje pościel i śpi w tej chemii produkcyjnej.

A to nie znam szczegółów... pamiętam tylko, że kiedyś twierdził, że niby ma pralkę, to tak tylko stoi jak eksponat? 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się