Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC Plus

Dziś po pracy odbieram z paczkomat nowe buty i gamepada...

Polecane posty

5 minut temu, xDxDxDxD napisał:

A ja sråm na ciebie, dotarło? 

Zapewne nie. 

Jaka kultura? 😁Szkoda słów na ciebie i dalej już wiesz,co mam na myśli . 

Ja codziennie jestem w ruchu, bo wszedzie laze na piechote, a teraz mam dwa tygodnie caly dom dla siebie, to moge sobie poleniuuchowac

Zaraz kawka z ekspresu wjezdza xD

Edytowano przez P0123

1 minutę temu, P0123 napisał:

Moze i lepiej, ale jak wroce do namiotu to sobie bede gral. Ja uzywam netherSX2 na android. 

Gralem kiedys w god of war z kumplem na ps2, i ten posag na poczatku jak atakowal to mnie stresowalo.

Ale potem się na pegazie lata w połowie gry. 

Nie wiadomo kiedy bede mial znowu cala chate dla siebie, wiec korzystam. 

Kiedys sobie obczaje, na razie call of duty przechodze. Juz 3 przeszedlem, teraz juz koncowce w call of duty 2 big red one jestem, a potem call of duty the finest hour wlaczam, ale na razie mi sie znudzilo zabijanie szkopow xD

Medal of Honor Frontline tez juz czeka w kolejce.

Przed chwilą, P0123 napisał:

Nie wiadomo kiedy bede mial znowu cala chate dla siebie, wiec korzystam. 

Babcia zawsze pomoże o każdej porze. Dopóki żyje ale ty masz zaburzenia osobowości, a Elka to Elka =Totalny leń i tyle w temacie. 

No babcia, ktora robi ze mnie kaleke i wpycha mi zarcie i robi ze mnie grubera xD

Gadalem ostatnio z chrzestnym, to tez mi to przypomnial ostatnio, jak mi zarcie wpychaja xD. Sama sobie przytyj 20kg salowa w 3 miesiace, jak ja u babci, to zobaczymy czy tez taka wygadana bedziezz

Medal of Honor Rising Sun jest mega fajne. Pierwsza misja nudna, ale potem się rozkręca i każda misja lepsza od poprzedniej. 

Dobra, spadam do swoich obowiązków.

😉 

Potem wracam do anglii po 3 miesiacach w polsce a koledzy co sie ze mna stalo xD

Teraz wspominaja jak wrocilem z PL i jaki gruber, ale babcie kochane, oczywiscie. 

Edytowano przez P0123

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Jaka kultura? 😁Szkoda słów na ciebie i dalej już wiesz,co mam na myśli . 

Stara baba wchodzi na forum po to by zaczepiac i obrażać innych którzy jej nic nie zrobili i wymyśla kłamstwa na temat każdego a do mnie pisze o kulturze?

Kultura jest owszem dla wszystkich innych a tobie mogę napisać ponownie że SRÀM NA CIEBIE. :classic_rolleyes:

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

No widzialem tez jest, fajnie sie gra w te strzelanki. Na najtrudniejszym poziomie trudnosci gram. Tez sobie obczaje. Bardzo lubie gierki ps2 60fps, ten retroid pocket 5 to niezla maszyna xD. Fajny prezent na urodziny, mam tez stacje dokujaca i futeral, wiec na karte sd moge sobie armbian wgrac z xfce i uzywac jak mini komputer z linuxem ;). Testowalem juz Debian Buster z gnome, to bateria mi z 12 godzin wytrzymuje przy wlaczonym firefox i terminal xD

Super sprawa, fajny prezent na urodziny od krewnych xD. Dostalem w zeszlym roku £300 od dziadkow i mamy na urodziny, to sobie kupilem te konsolke i jestem zadowolony. Super wydane pieniadze. 3 powerbanki tez mam xD, dwa po 20k mah i jeden 10k

To pa xD

Edytowano przez P0123

Kumpel komputerowiec z niemiec mi polecil, bo pisal ze snapdragon 865 niezly procek i tanio, a na jutubie widzialem jak gierki dzialaja i jakie kolory niezle, wiec od razu zamowilem na preorder pod koniec pazdziernika, i w grudniu rano juz czekalo na poczcie. Pamietam jak o 8 rano zasuwalem odebrac paczke z poczty i bylo zimno xD

Folijke ochronna tez mam na ekran, jee xD

Edytowano przez P0123

A ja nie wiem co robie dzisiaj, wyjeebane mam.

Nie musze nic robic. Fajnie jest miec cala chate dla siebie i nikt nie truje doopy xD

Ja nie będę opisywac kiedy ide do paczkomatu i po co bo ostatnio średnio przychodza mi 2-3 paczki dziennie.

To masakra

Mi niedlugo paleczki do perkusji przyjda z Polski xD, bo te co mam juz sciuchrane troche. 

To masakra

Mi niedlugo paleczki do perkusji przyjda z Polski xD, bo te co mam juz sciuchrane troche. 

Masz perkusje w namiocie?

Nie lubie zamawiac przez internet, bo to trzeba samochodem przywiezc, a samochod to spalanie benzyny, zle dla planety. Dlatego ja raz na pol roku cos zamawiam przez internet.

Ubrania czy buty wole w sklepie przymierzyc.

Mam 3 pady treningowe na ktorych trenuje, ale w jazz klubie mam perkusje kolegi perkusisty, i tam sobie grywam z kapela przed ludzmi xD. Kiedys mialem w Polsce dwie perkusje,i chodzilem 8 lat do szkoly muzycznej na lekcje, wiec moge sobie pozwolic na granie z kapela przed publika xD. Ludzie chwala moja gre xD.

Zamowilem sobie paleczki Jojo Mayer Vic Virth, bo gralem nimi jak mialem 14 lat i milo wspominam. Jeszcze sobie kupie Vic Virth Steve Gadd, to czarne lakierowane i Pro Mark Bill Bruford i mam komplet moich ulubionych paleczek z czasow szkolnych xD.

Ale paleczki podrozaly, ja placilem w muzycznym po 40zl za pare 15 lat temu, a teraz te same na necie po 80zl, a na zagranicznych stronach 20 euro, masakra.

Ciagla tyrka i smierc ojca xD. Nie ma zmiluj sie xD

1 godzinę temu, Malowany napisał:

Może się ukłonić wielmożnej hrabinie? To jest odpowiedź na moje pytanie? Na kafeterii chcesz uczyć ludzi odmiany rzeczownikow i poprawnej pisowni?😂 Muszę przyznać, że dosyć ambitnie.Trzymam kciuki. Mnie nie interesuje czy mnie lubisz, więc po co ta wstawka?

Jeżeli odczuwam taką potrzebę, to będę uczyć i zwracać uwagę, gdyż kole to w me oczy. 

• Thanks 1

52 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

też idę do paczkomat ale po jedzenie

sos bazyliowy i takie tam

Dasz zdjęcie? Bo wiem, że ładne robisz 😄

39 minut temu, P0123 napisał:

Nie lubie zamawiac przez internet, bo to trzeba samochodem przywiezc, a samochod to spalanie benzyny, zle dla planety. Dlatego ja raz na pol roku cos zamawiam przez internet.

Ubrania czy buty wole w sklepie przymierzyc.

Najwygodniej przez internet, bo szybko. A ja nie mam czasu chodzić po sklepach 😎Więc tylko tak zamawiam 😎

No to, wpadasz tutaj i czepiasz sie Elci, bo musisz odreagowac smierc ojca i tyranie na dwa etaty.

• Like 1
  • Haha 1

No tak, ale dla planety zle. Chcialbym, zeby ludzie dbali o planete i nie jezdzili samochodami. Fajnie bylo, jak byl covid i lockdown, bo ulice puste, ludzie w domach i jakie swieze powietrze bylo, ah 🙂 

No to, wpadasz tutaj i czepiasz sie Elci, bo musisz odreagowac smierc ojca i tyranie na dwa etaty.

A co cię to obchodzi? 😄Temat dotyczy tej kochanka od nudesów, także ten 😁

Ja akurat czasu mam duzo, wiec sobie chodze wszedzie na piechote. Nie musze sie nigdzie spieszyc.

Relaks i brak stresu przede wszystkim

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się