tymczasowablokada 101 Napisano 53 minuty temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: A ja sråm na ciebie, dotarło? Zapewne nie. Jaka kultura? Szkoda słów na ciebie i dalej już wiesz,co mam na myśli . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 53 minuty temu (edytowany) Ja codziennie jestem w ruchu, bo wszedzie laze na piechote, a teraz mam dwa tygodnie caly dom dla siebie, to moge sobie poleniuuchowac Zaraz kawka z ekspresu wjezdza xD Edytowano 52 minuty temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 23 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, P0123 napisał: Moze i lepiej, ale jak wroce do namiotu to sobie bede gral. Ja uzywam netherSX2 na android. Gralem kiedys w god of war z kumplem na ps2, i ten posag na poczatku jak atakowal to mnie stresowalo. Ale potem się na pegazie lata w połowie gry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 52 minuty temu Nie wiadomo kiedy bede mial znowu cala chate dla siebie, wiec korzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 50 minut temu Kiedys sobie obczaje, na razie call of duty przechodze. Juz 3 przeszedlem, teraz juz koncowce w call of duty 2 big red one jestem, a potem call of duty the finest hour wlaczam, ale na razie mi sie znudzilo zabijanie szkopow xD Medal of Honor Frontline tez juz czeka w kolejce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 101 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, P0123 napisał: Nie wiadomo kiedy bede mial znowu cala chate dla siebie, wiec korzystam. Babcia zawsze pomoże o każdej porze. Dopóki żyje ale ty masz zaburzenia osobowości, a Elka to Elka =Totalny leń i tyle w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 48 minut temu No babcia, ktora robi ze mnie kaleke i wpycha mi zarcie i robi ze mnie grubera xD Gadalem ostatnio z chrzestnym, to tez mi to przypomnial ostatnio, jak mi zarcie wpychaja xD. Sama sobie przytyj 20kg salowa w 3 miesiace, jak ja u babci, to zobaczymy czy tez taka wygadana bedziezz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 23 Napisano 48 minut temu Medal of Honor Rising Sun jest mega fajne. Pierwsza misja nudna, ale potem się rozkręca i każda misja lepsza od poprzedniej. Dobra, spadam do swoich obowiązków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 48 minut temu (edytowany) Potem wracam do anglii po 3 miesiacach w polsce a koledzy co sie ze mna stalo xD Teraz wspominaja jak wrocilem z PL i jaki gruber, ale babcie kochane, oczywiscie. Edytowano 47 minut temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 172 Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Jaka kultura? Szkoda słów na ciebie i dalej już wiesz,co mam na myśli . Stara baba wchodzi na forum po to by zaczepiac i obrażać innych którzy jej nic nie zrobili i wymyśla kłamstwa na temat każdego a do mnie pisze o kulturze? Kultura jest owszem dla wszystkich innych a tobie mogę napisać ponownie że SRÀM NA CIEBIE. 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 44 minuty temu (edytowany) No widzialem tez jest, fajnie sie gra w te strzelanki. Na najtrudniejszym poziomie trudnosci gram. Tez sobie obczaje. Bardzo lubie gierki ps2 60fps, ten retroid pocket 5 to niezla maszyna xD. Fajny prezent na urodziny, mam tez stacje dokujaca i futeral, wiec na karte sd moge sobie armbian wgrac z xfce i uzywac jak mini komputer z linuxem ;). Testowalem juz Debian Buster z gnome, to bateria mi z 12 godzin wytrzymuje przy wlaczonym firefox i terminal xD Super sprawa, fajny prezent na urodziny od krewnych xD. Dostalem w zeszlym roku £300 od dziadkow i mamy na urodziny, to sobie kupilem te konsolke i jestem zadowolony. Super wydane pieniadze. 3 powerbanki tez mam xD, dwa po 20k mah i jeden 10k To pa xD Edytowano 43 minuty temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 41 minut temu (edytowany) Kumpel komputerowiec z niemiec mi polecil, bo pisal ze snapdragon 865 niezly procek i tanio, a na jutubie widzialem jak gierki dzialaja i jakie kolory niezle, wiec od razu zamowilem na preorder pod koniec pazdziernika, i w grudniu rano juz czekalo na poczcie. Pamietam jak o 8 rano zasuwalem odebrac paczke z poczty i bylo zimno xD Folijke ochronna tez mam na ekran, jee xD Edytowano 41 minut temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 40 minut temu też idę do paczkomat ale po jedzenie sos bazyliowy i takie tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 39 minut temu A ja nie wiem co robie dzisiaj, wyjeebane mam. Nie musze nic robic. Fajnie jest miec cala chate dla siebie i nikt nie truje doopy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 172 Napisano 29 minut temu Ja nie będę opisywac kiedy ide do paczkomatu i po co bo ostatnio średnio przychodza mi 2-3 paczki dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 28 minut temu To masakra Mi niedlugo paleczki do perkusji przyjda z Polski xD, bo te co mam juz sciuchrane troche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 915 Napisano 26 minut temu Przed chwilą, P0123 napisał: To masakra Mi niedlugo paleczki do perkusji przyjda z Polski xD, bo te co mam juz sciuchrane troche. Masz perkusje w namiocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 26 minut temu Nie lubie zamawiac przez internet, bo to trzeba samochodem przywiezc, a samochod to spalanie benzyny, zle dla planety. Dlatego ja raz na pol roku cos zamawiam przez internet. Ubrania czy buty wole w sklepie przymierzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 25 minut temu Mam 3 pady treningowe na ktorych trenuje, ale w jazz klubie mam perkusje kolegi perkusisty, i tam sobie grywam z kapela przed ludzmi xD. Kiedys mialem w Polsce dwie perkusje,i chodzilem 8 lat do szkoly muzycznej na lekcje, wiec moge sobie pozwolic na granie z kapela przed publika xD. Ludzie chwala moja gre xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 21 minut temu Zamowilem sobie paleczki Jojo Mayer Vic Virth, bo gralem nimi jak mialem 14 lat i milo wspominam. Jeszcze sobie kupie Vic Virth Steve Gadd, to czarne lakierowane i Pro Mark Bill Bruford i mam komplet moich ulubionych paleczek z czasow szkolnych xD. Ale paleczki podrozaly, ja placilem w muzycznym po 40zl za pare 15 lat temu, a teraz te same na necie po 80zl, a na zagranicznych stronach 20 euro, masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1043 Napisano 16 minut temu Madzia znowu odreagowuje ciągłą tyrkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach