Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu ciekawe czy ziemniak w ogole penetruje waginalnie ukochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu ty tak na poważnie se myślisz że powinienem się przejmować co mnie sądzi przypadkowy koleś z przypadkowego forum który mnie nie zna ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu On jest od wychowywania cudzego dziecka. Penetrował ktoś inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu no nie podejrzewałem ciebie o ból dópy bez powodu ale człowiek całe życie się uczy xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu no dobra, ale ja tez moze taki jestem, bo katiuszke ktora ma syna kochalem Elcie tez kochalem to ze dziewczyna ma dziecko, to co, tez je mozna kochac chyba ze lepiej je przesladowac z tego powodu, ze daly facetowi bez sakramentu slubnego i sie wyszalaly na obcym siusiaku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu Ale mnie nie obchodzi, czy ty się przejmujesz. Ktoś ją pukał, a ty wychowujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu no AncientWisdom np. twierdzi ze dzieciate biora eunuchy i impotenci ja tam nie wiem, ale dziwi mnie to, ze on tak twierdzi, a ma zone i dzieci z nia swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Wrzuć jakieś oko czy tam usta atencjusz. Może jakaś Iskra poleci i tez sie da puknąć za odmalowanie stodoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu I jeszcze się blaznisz malując teściowi pomieszczenie i szykujesz mu jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu chyba tutaj foto malowany kiedys latalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu Będąc w pracy pytasz na forum, jak zrobić gołąbki dla partnerki. Jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Czemu on tak przeżywa. Trzeba wezwać pogotowie psychiatryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Wrzuć jakieś oko czy tam usta atencjusz. Może jakaś Iskra poleci i tez sie da puknąć za odmalowanie stodoly Ty masz ryj od pługa oderwany, więc wstawianie zdjęć tłumaczysz sobie atencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Czemu on tak przeżywa. Trzeba wezwać pogotowie psychiatryczne Daj spokój. Gnijesz tutaj całymi dniami, od rana do nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Malowany napisał: Ale mnie nie obchodzi, czy ty się przejmujesz. Ktoś ją pukał, a ty wychowujesz. no pacz dla ciebie to większy problem niż dla mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Ty masz ryj od pługa oderwany, więc wstawianie zdjęć tłumaczysz sobie atencja. Mój ryj plugowy to sprawa nieistotna misiu. Masz babski wajb. Ot co. Se będę gnila gdzie chce huh. Masz z tym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Malowany napisał: Będąc w pracy pytasz na forum, jak zrobić gołąbki dla partnerki. Jprdl ej bo ci żyłka pęknie martwię się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu a Elka mu pasowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Bijcie się salcesony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu Dla mnie facet, powinien być facetem i mieć jaja, a nie pytać na damskim forum jak zrobić gołąbki dla konkubiny. Niech zapyta, kiedy dziecko wspólne planują. No chyba, że mu wystarczy rola wujka i wychowanie cudzego. Między czasie pomaluje coś teściowi i pokaże, że na nią zasługuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu Malowany + Iskra = love 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) pravicowcy polscy gardzoncy pospolitym ludem chamskim Edytowano 1 godzinę temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Dla mnie facet, powinien być facetem i mieć jaja, a nie pytać na damskim forum jak zrobić gołąbki dla konkubiny. Niech zapyta, kiedy dziecko wspólne planują. No chyba, że mu wystarczy rola wujka i wychowanie cudzego. Między czasie pomaluje coś teściowi i pokaże, że na nią zasługuje a gdzie mam pytać jak zrobić gołąbki jak nie umiem ? na grupie drukarki 3d ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu czuję nauki lexa samiec alfa nie gotuje on nawet nie żre gołąbków tylko żuje pszczoły xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Dla mnie facet, powinien być facetem i mieć jaja, a nie pytać na damskim forum jak zrobić gołąbki dla konkubiny. Niech zapyta, kiedy dziecko wspólne planują. No chyba, że mu wystarczy rola wujka i wychowanie cudzego. Między czasie pomaluje coś teściowi i pokaże, że na nią zasługuje Czepia sie koleś flirtujacy z iskra i elcia poleżakowa z machina heblująca. Iks de. a ty kogo żeś pukał ze taki hardy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe, czy ona pyta po forach, jak przygotować kolacje dla misia. Pewnie nie. Zamienili się rolami. Upadek faceta i męskości w czystej postaci. Gardzę taką postawą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ciekawe, czy ona pyta po forach, jak przygotować kolacje dla misia. Pewnie nie. Zamienili się rolami. Upadek faceta i męskości w czystej postaci. Gardzę taką postawą. Ty za to jesteś menski zbierając laski po leżaku. Piłeś nie pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ciekawe, czy ona pyta po forach, jak przygotować kolacje dla misia. Pewnie nie. Zamienili się rolami. Upadek faceta i męskości w czystej postaci. Gardzę taką postawą. ona się dla mnie cholernie stara więc robię to samo kapujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach