Gina_ 11 Napisano 3 godziny temu Na zdjęciu jest Gena Rowlands, kadr z filmu. Nie uwłaczaj jej tylko z racji bycia na moim avku to po 1. Po 2 jesteś oblechem do potęgi wszęgiej, że tak sobie pozwolę stworzyć nowe słówko na małą chwiluteńkę, po trzecie jesteś burakiem bez krzty honoru, godności ani szansy na jakikolwiek resocjalizm a po 4 w ogóle zjeżdżaj na co (podkreślam nie na kogo) ja czas marnuję. Ok, thats right sir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 3 godziny temu spoko, ale ja nigdy nawet z toba nie pisalem, bo od samego poczatku mnie obrazasz, i twoj pierwszy post do mnie to bylo obrazanie mnie, wiec pieerdoli mnie twoje zdanie a jestem juz stary to racja bo 31 lat niedlugo stuknie, a ty pewnie z 45 masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 182 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: kiedy był zakład? podaj mi miesiąc i rok, a ja Ci powiem kto wygrał No ale skąd będziesz wiedział kto kiedy to robił z pozostałej trójki? Zaraz sobie przypomnę kiedy to było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 3 godziny temu (edytowany) haha ty czas na mnie tracisz, a ja na to kafe jeebane i internet trace zycie i czas codziennie, i kogo to interesuje? NIKOGO Edytowano 3 godziny temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 3 godziny temu byl zaklad kto wyruucha szynszyle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, P0123 napisał: szynszyla, marys, zaba monika, pamietam jak mnie gnooily za bycie bezrobotnym ;/ byly chamskie i podle zaba monika potem wyluzuwala, marys rzadko wchodzila a szynszyla miala romans z kafeteryjnym alvaro i uciekla XDD to teraz o mnie czy o kimś innym? no nie można tak ciągle tym 'alvaro' i 'alvaro' bo się człowiek gubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to jakieś opowieści dziwnej treści jak to sobie wyobrażasz? - źle się zachowywałaś! - przepraszam... -nie ma przepraszam, płacisz 40zł Nie pamiętam dokładnie ale wszyscy tu pisali że musiała oddać 40 zł po rozstaniu żeby sprawiedliwości stało się zadość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 3 godziny temu nie wiem kim jestes wychodzenachwile w ogole, mi chodzi o srakarona bo on sie kreuje na wlocha massimo dutti dzentelmen w butach ze skory aligatora ktoremu kazda wyjada z reki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, P0123 napisał: byl zaklad kto wyruucha szynszyle? Aż 4 osoby robiły zakłady kto puknie shrekshylke Edytowano 3 godziny temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 2 godziny temu ja pieerdole masakra, ale patologia a shrekshylka co na to? czyli srakaron wygral zaklad? a ze glupio zapytam, to byl zaklad o 40zl?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 182 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: kiedy był zakład? podaj mi miesiąc i rok, a ja Ci powiem kto wygrał Trwał od października 2021 do grudnia 2021. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 2 godziny temu ee to mnie tu wtedy nie bylo, pewnie na dyskusji ogolnej siedzialem, ale w namiocie juz mieszkalem i bylem bezdomny Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, włosynarękach napisał: Nie pamiętam dokładnie ale wszyscy tu pisali że musiała oddać 40 zł po rozstaniu żeby sprawiedliwości stało się zadość wiesz rozstanie było dla mnie nieprzyjemne ale żeby 40zł miało mi zrekompensować ten ból? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 2 godziny temu to sorki, ja jestem nie w temacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Trwał od października 2021 do grudnia 2021. no to Szynszyla wygrała zakład mógł się zakończyć po kilku dniach maksymalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 182 Napisano 2 godziny temu Ej, nie przekrecajcie, było nas łącznie 4 osoby ze mną i szynszylą które od kilku miesiecy nic nie ten tego i mieliśmy zakład kto pierwszy no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 2 godziny temu biore popkorn xD *przechodzi w tryb obserwatora* *wycofuje sie z dyskusji* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ej, nie przekrecajcie, było nas łącznie 4 osoby ze mną i szynszylą które od kilku miesiecy nic nie ten tego i mieliśmy zakład kto pierwszy no ona nigdy nie miała kilu miesięcy postu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 182 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: no to Szynszyla wygrała zakład mógł się zakończyć po kilku dniach maksymalnie Tylko ze to ja wygrałam, co najlepsze to nie zrobiłam tego specjalnie tylko tak wyszło sytuacyjnie, szynszyla chyba jakoś 3 dni po mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Tylko ze to ja wygrałam, co najlepsze to nie zrobiłam tego specjalnie tylko tak wyszło sytuacyjnie, szynszyla chyba jakoś 3 dni po mnie. chyba nie chciała Ci zrobić przykrości no chyba, że Ty w dniu zakładu, a ona 2-3 dni później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 2 godziny temu czyli Elcia wyruuchala szynszyle, bo wygrala zaklad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ona nigdy nie miała kilu miesięcy postu … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 182 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ona nigdy nie miała kilu miesięcy postu Po co miałaby kłamać? Wtedy nie była z nikim tak.samo jak ja, bennie i agent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kotarba 0 Napisano 2 godziny temu 𝚋ł𝚊𝚐𝚊𝚖 𝚗𝚒𝚎𝚌𝚑 𝚔𝚝𝚘ś 𝚠 𝚔𝚘ń𝚌𝚞 𝚣𝚊𝚓𝚎𝚋𝚒𝚎 𝚝𝚎𝚐𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚞𝚜𝚣𝚌𝚣𝚊𝚔𝚊 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 182 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: chyba nie chciała Ci zrobić przykrości no chyba, że Ty w dniu zakładu, a ona 2-3 dni później Nie no gdzie, zakład trwał ze 3msc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Po co miałaby kłamać? Wtedy nie była z nikim tak.samo jak ja, bennie i agent. tego nie wiem ale ja nie mam Alzheimera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 2 godziny temu a ilu miała byłych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie no gdzie, zakład trwał ze 3msc powtórzę się: ja nie mam Alzheimera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a ilu miała byłych ? a do kiedy liczymy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a do kiedy liczymy? od początku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach