BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Tak że lud ciemny zazdrości Szynszyla zainteresowania i pożycia w kroku. To widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no nie wiem, ja mialem kolezanki w gimbazie i mialy fajne dlonie, smukle i ladny manicure i sie przyzwyczailem do takiego widoku xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu wiem, ze np duzo kobit lubi duze dlonie u facetow, a ja np mam male jak pianisci, bo od malego gram na perkusji, wiec takie mi sie zrobily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Owsik jest degeneratem i o czym tu dyskutowac. Żadne katjuszki srùszki nie mają tu znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Panisci majo male? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no hejtuje mnie, zeby mi wjechac na psyche i zebym cierpial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu A mi to tam zwisa i powiewa. Chyba ze rzeczywiście ma jakieś kiełbasy serdlowe to już jest fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no chyba tak widzialem kiedys filmik na jutubie jakiegos siwego pianisty kabareciarza, to tez mial takie krotkie palce babcia mi tez gadala, ze mam rece muzyka XD chociaz np. gitarzysci maja dlugie paluchy, bo struny dotykaja wysoko xDD ale moze mi sie tylko wydaje ze pianisci maja male rece, ale ja mam male Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Ja mam ogromne. Prawie jak Jordan na piłce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Wszyscy mają za małe pindole na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no fu, ale no co sie poradzi, jak kobita musi tyrac i ma zaniedbane dlonie to life is brutal ja mam delikatne, bo pisanie na klawiaturze kompa albo paleczki od perkusji, nie mam przepracowanych rak od niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu haha xD niezle :D pewnie wieksze niz moje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Ale ona po prostu ma serdle a nie ze kamieniołom. A długie paznokcie to mnie brzydzą jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu A u chlopa pazury to jest cos wstrętnego. Albo baby u stóp jak mają takie długie poza opuszkę ohyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu tak rozumiem, ze ktos mnie moze nienawidzic, bo zjeebalem w zyciu nieraz z kims, ale szczam na to juz zyje sie dalej, a ze mnie ktos zabiije to sie nie boje. w Polsce moze stalkerzy stad by mnie przesladowali, a w UK jakos chyba na razie moge byc spokojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Każdy ma cię w dupje. I mnie i każdego. Bo każdy ma własną dùpe. Więc co ty wymyślasz znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no ohyda, ja niedawno w pubie bylem to tam jakis facet ktory wyglada jak baba i paznokcie tipsy 4cm dlugosci masakra w chooy albo do fish n chips poszedlem a tam tez jakas kobita 3cm dlugie tipsy paznokcie, ledwo na kasie fiskalnej wciska numery masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Syf I malaria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no tak, szczegolnie ten kto chcialby zebym nie zyl ma mnie w doopie xD moze jak umre to bedzie mnie mial Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Owsik to pisze taśmowo. Nje dlatego że mu na tobie zależy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu kazdy to nie, w realu poza tym forum i internetem, jest pare osob, ktorzy nie maja mnie w doopie, ale to na palcach jednej reki idzie policzyc ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu psuje mu widok, bo chcialby zeby mnie tu nie bylo bardzo, i cieszylby sie jak chooy, gdybym stad zniknal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu W sensie maja że każdy ma swoje życie i ma wyebane. No takie są fakty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu I z wzajemnoscio zresztą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no to prawda w sumie, aktualnie jestem samotny jak palec, a odwiedzaja mnie tylko dwie corki sasiadow, zeby sie pobawic z kotami jutro moze pojde kolege odwiedzic, jak mi sie bedzie chcialo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu ale najgorsze co moze byc to jak kogos nie masz w doopie, kto ma cie w doopie i sie wtedy cierpi psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Ja już myślę tylko że jutro wieczorem pójdę spać i będzie fajnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Jak można nie mieć w dupje kogoś kto ma cię w dupje xD to jakiś rodzaj masochizmu i mesjanizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu ja tez sobie mysle, ze jak sie jeebne spac to bede spal dlugo moze nawet dwa dni xD zrobie przerwe na kapiel i dalej do wyrka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach