Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malowany

miękkim dłutem strugany

Polecane posty

no wiem, ja chyba mialem dlugi okres masochizmu ze na wlasne zyczenie sie torturowalem psychicznie, np. w niektorych grach online, i sposob w jaki gralem

a czemu dopiero jutro wieczorem a nie dzisiaj rano?

no mam dlatego powinienem trenowac tez cialo i miesnie, zeby miec duze to w ogole bede duzy razem z lbem xD

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Jak człowiek normalny 

Lepiej zobacz mistrzowie i młody chłopak i Hauser

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

Nie chce na nikogo patrzeć.

Dla ludzi z klasą.

nie zalamuje sie jakos jeszcze, niedawno czytalem w gazecie ze jakas modelka z lat 80 topowa z czechoslowacji to jak miala 19 lat wyszla za maz za jakiegos tam muzyka z kapeli ktory mial 39 lata i zrobili sobie bejbika i byli razem z 20 lat chyba, to moze jak bede gral i cwiczyl, to tez kiedys bede mial kapele i poznam mloda top modelke i zrobimy sobie bejbika i bedzie fajnie, a ja moze dozyje do 60 xDD

ja tez spadam w takim razie, dobranoc

*znikam*

39 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Naprawdę was obchodzi życie seksualne szynszyli i ilu miała byłych? Krindz.

wyluzuj xD skąd wiesz że ona by mu prawdę powiedziała albo on nam ? xD nie wierz we wszystko co piszo

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

wyluzuj xD skąd wiesz że ona by mu prawdę powiedziała albo on nam ? xD nie wierz we wszystko co piszo

Farfaluna szynszyli mjie nie interesuje

3 minuty temu, P0123 napisał:

nie zalamuje sie jakos jeszcze, niedawno czytalem w gazecie ze jakas modelka z lat 80 topowa z czechoslowacji to jak miala 19 lat wyszla za maz za jakiegos tam muzyka z kapeli ktory mial 39 lata i zrobili sobie bejbika i byli razem z 20 lat chyba, to moze jak bede gral i cwiczyl, to tez kiedys bede mial kapele i poznam mloda top modelke i zrobimy sobie bejbika i bedzie fajnie, a ja moze dozyje do 60 xDD

i będzie bogata i cię uczyma bo ja urzekno zakola

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

Pa synu bozy opuść to siedlisko zła i zmijowisko

zara idę spać 

albo za chwilę

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

zara idę spać 

albo za chwilę

To do srynika. Ty to jakiś ojciec boży i ciebie niech baba przywołuje do porządku. Ja jestem babcia samotnych przegrywow i chorych umysłowo.

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

ciekawe czemu ten Malowany tak naprawdę się odpalił

Ja już ponad miesiąc z nim nie gadam ale kazdy z kim on się kłóci po chwili zaczyna jechać po mnie.

6 minut temu, mr_Kumpir napisał:

zgadam się

nie ma sensu tego roztrząsać

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Ja już ponad miesiąc z nim nie gadam ale kazdy z kim on się kłóci po chwili zaczyna jechać po mnie.

bo myślą, że się trzymacie razem

a tu walczą plemiona Mych przeciwko Onym

kto nie jest MY należy do plemienia Onych

a Onych to wróg, może ten Ony Ci nic nie zrobił ale jest w tym samym plemieniu co ten Ony co Ci coś zrobił

7 minut temu, mr_Kumpir napisał:

ciekawe czemu ten Malowany tak naprawdę się odpalił

bo nie ma dla kogo przygotować gołąbków

4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

To do srynika. Ty to jakiś ojciec boży i ciebie niech baba przywołuje do porządku. Ja jestem babcia samotnych przegrywow i chorych umysłowo.

I choć może wypiłam drink za dużo to może ułatwi mi w pisaniu spostrzeżeń…Ty jako taka zarozumialska w w kim odnajdujesz spokoj podczas nocy? No właśnie w kim? Well, jest to nie do pomyślenia. Taka ironiczna i uważająca się za wszech-omnibusa? Z kim język odnajduje …

Przed chwilą, Gina_ napisał:

I choć może wypiłam drink za dużo to może ułatwi mi w pisaniu spostrzeżeń…Ty jako taka zarozumialska w w kim odnajdujesz spokoj podczas nocy? No właśnie w kim? Well, jest to nie do pomyślenia. Taka ironiczna i uważająca się za wszech-omnibusa? Z kim język odnajduje …

Mnie twoje spostrzeżenia nie interesują. Srsly. W sobie milejdi. Jak dojrzejesz to zrozumiesz o czym pisze. Zreszta skoncz bełkotać bo sama sråsz wysoko a zasięgu brak. Nom. To tyle.

Jestem perkusista, i zamiast brac sie za robote, to bede sobie trenowal perkusje, to moze sie los do mnie usmiechnie, bo kiedys zespol juz mialem, i koncertow na zywo tez gralem duzo, wiec wyjeebane mam. 

Haha kilka razy gralem na bebnach, gdzie byl caly lokal wypchany ludzmi, ze sie chodzic nie dalo, i typek jeszcze mi dziekowal przez mikrofon i jak wspaniale zagralem, to co mnie jakies szczekajace polaczki, bede sobie trenowal i chooy im w doopy, elo

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się