BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Czeba przeżyć jeszcze dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no wiem, ja chyba mialem dlugi okres masochizmu ze na wlasne zyczenie sie torturowalem psychicznie, np. w niektorych grach online, i sposob w jaki gralem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu a czemu dopiero jutro wieczorem a nie dzisiaj rano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Masz duzy łeb neurotyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Jak człowiek normalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no mam dlatego powinienem trenowac tez cialo i miesnie, zeby miec duze to w ogole bede duzy razem z lbem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Zobacz sobie młody chłopak unmistrzòw opery i Hauser Nie chce na nikogo patrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 106 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Jak człowiek normalny Lepiej zobacz mistrzowie i młody chłopak i Hauser Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 106 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Nie chce na nikogo patrzeć. Dla ludzi z klasą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Dobra ide bo pjoter przylazl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu nie zalamuje sie jakos jeszcze, niedawno czytalem w gazecie ze jakas modelka z lat 80 topowa z czechoslowacji to jak miala 19 lat wyszla za maz za jakiegos tam muzyka z kapeli ktory mial 39 lata i zrobili sobie bejbika i byli razem z 20 lat chyba, to moze jak bede gral i cwiczyl, to tez kiedys bede mial kapele i poznam mloda top modelke i zrobimy sobie bejbika i bedzie fajnie, a ja moze dozyje do 60 xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu ja tez spadam w takim razie, dobranoc *znikam* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 39 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Naprawdę was obchodzi życie seksualne szynszyli i ilu miała byłych? Krindz. wyluzuj xD skąd wiesz że ona by mu prawdę powiedziała albo on nam ? xD nie wierz we wszystko co piszo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Za dużo projekcji masz na ścianie swego czoła. Za robotę byś się wziął toby się skończyły fantazje fatamorgany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: wyluzuj xD skąd wiesz że ona by mu prawdę powiedziała albo on nam ? xD nie wierz we wszystko co piszo Farfaluna szynszyli mjie nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Pa synu bozy opuść to siedlisko zła i zmijowisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, P0123 napisał: nie zalamuje sie jakos jeszcze, niedawno czytalem w gazecie ze jakas modelka z lat 80 topowa z czechoslowacji to jak miala 19 lat wyszla za maz za jakiegos tam muzyka z kapeli ktory mial 39 lata i zrobili sobie bejbika i byli razem z 20 lat chyba, to moze jak bede gral i cwiczyl, to tez kiedys bede mial kapele i poznam mloda top modelke i zrobimy sobie bejbika i bedzie fajnie, a ja moze dozyje do 60 xDD i będzie bogata i cię uczyma bo ja urzekno zakola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Pa synu bozy opuść to siedlisko zła i zmijowisko zara idę spać albo za chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 182 Napisano 1 godzinę temu W ogóle to nie potrzebnie wspominalam o tym zakładzie. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu ciekawe czemu ten Malowany tak naprawdę się odpalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: zara idę spać albo za chwilę To do srynika. Ty to jakiś ojciec boży i ciebie niech baba przywołuje do porządku. Ja jestem babcia samotnych przegrywow i chorych umysłowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 182 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ciekawe czemu ten Malowany tak naprawdę się odpalił Ja już ponad miesiąc z nim nie gadam ale kazdy z kim on się kłóci po chwili zaczyna jechać po mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: wyluzuj xD skąd wiesz że ona by mu prawdę powiedziała albo on nam ? xD nie wierz we wszystko co piszo zgadam się nie ma sensu tego roztrząsać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ja już ponad miesiąc z nim nie gadam ale kazdy z kim on się kłóci po chwili zaczyna jechać po mnie. bo myślą, że się trzymacie razem a tu walczą plemiona Mych przeciwko Onym kto nie jest MY należy do plemienia Onych a Onych to wróg, może ten Ony Ci nic nie zrobił ale jest w tym samym plemieniu co ten Ony co Ci coś zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: ciekawe czemu ten Malowany tak naprawdę się odpalił bo nie ma dla kogo przygotować gołąbków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: To do srynika. Ty to jakiś ojciec boży i ciebie niech baba przywołuje do porządku. Ja jestem babcia samotnych przegrywow i chorych umysłowo. I choć może wypiłam drink za dużo to może ułatwi mi w pisaniu spostrzeżeń…Ty jako taka zarozumialska w w kim odnajdujesz spokoj podczas nocy? No właśnie w kim? Well, jest to nie do pomyślenia. Taka ironiczna i uważająca się za wszech-omnibusa? Z kim język odnajduje … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gina_ napisał: I choć może wypiłam drink za dużo to może ułatwi mi w pisaniu spostrzeżeń…Ty jako taka zarozumialska w w kim odnajdujesz spokoj podczas nocy? No właśnie w kim? Well, jest to nie do pomyślenia. Taka ironiczna i uważająca się za wszech-omnibusa? Z kim język odnajduje … Mnie twoje spostrzeżenia nie interesują. Srsly. W sobie milejdi. Jak dojrzejesz to zrozumiesz o czym pisze. Zreszta skoncz bełkotać bo sama sråsz wysoko a zasięgu brak. Nom. To tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu Jestem perkusista, i zamiast brac sie za robote, to bede sobie trenowal perkusje, to moze sie los do mnie usmiechnie, bo kiedys zespol juz mialem, i koncertow na zywo tez gralem duzo, wiec wyjeebane mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu I chùj kogo obchodzi z kim pisze nocą. Dla ciebie srynik to guwno ale mnie to guwno właśnie obchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu Haha kilka razy gralem na bebnach, gdzie byl caly lokal wypchany ludzmi, ze sie chodzic nie dalo, i typek jeszcze mi dziekowal przez mikrofon i jak wspaniale zagralem, to co mnie jakies szczekajace polaczki, bede sobie trenowal i chooy im w doopy, elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach