włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu Jej facet czyli Alvaro plażowy ten Wychodzący a Srakaron dochodzący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, włosynarękach napisał: No Alvaro Szynszyli, znaczy się były znaczy się ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no to sobie miej w ignorowanych, nikt ci nie broni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: znaczy się ja? Nom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu a ty zobaczyles, ze ktos pisze o wysylaniu za darmo 50zl i juz ci sie odpalilo, ze konto bankowe podajesz i na kolanach blagasz xDD. Slinka ci cieknie na mysl o darmowym 50zl haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu to ten wychodze na chwile to tez byly szynszyli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, P0123 napisał: sloma ci z butow wystaje gina Mnie wystaje? Kto to mówi, juz nawet epitetów z rękawa nie będę wysuwała. Naczelny blocker, spammer i intruz, którego NIKT tu nie chce, o popatrz jaka brutalna rzeczywistość bejbi, no a nie? Ciesz się że taka łaskawa jestem w wypowiedzi i tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: Nom i co ja mam wspólnego z tą historią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu o jej a ty co jestes? inteligentna, bo w tytule tematu dajesz teksty z piosenek popularnych 50 lat temu? i komu ty chcesz zaimponowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, P0123 napisał: a ty zobaczyles, ze ktos pisze o wysylaniu za darmo 50zl i juz ci sie odpalilo, ze konto bankowe podajesz i na kolanach blagasz xDD. Slinka ci cieknie na mysl o darmowym 50zl haha jak ktoś się przechwala to warto powiedzieć 'sprawdzam' wtedy się okazuje kto jest tylko kozak w necie widziałeś tam jakieś błaganie? powiedział ,ze jak mu podam numer konta to przeleje 50 zł podałem to już się wycofał do 1zł a pewnie nie zrobi żadnego przelewu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu 50zl to ja na kebaba wydaje lekka reka, mimo braku pracy i szefa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: i co ja mam wspólnego z tą historią? z historia współczesna no że Szynszyla się źle sprawowała więc musiała oddać kase za zle zachowanie ale więcej nie wiem trochę krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu dobra, ale 50zl mialo byc dla srakarona a nie dla ciebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu ja nie kojarze tego wychodzenachwile, a on mial cos wspolnego z szynszyla?? bo ja juz zglupialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 182 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: i co ja mam wspólnego z tą historią? W którym momencie byłeś z szynszyla? Nie wiem czy wiesz ale swojego czasu mieliśmy taki zakład miedzy sobą w 4 osoby, kto pierwszy zaliczy. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, włosynarękach napisał: z historia współczesna no że Szynszyla się źle sprawowała więc musiała oddać kase za zle zachowanie ale więcej nie wiem trochę krindz to jakieś opowieści dziwnej treści jak to sobie wyobrażasz? - źle się zachowywałaś! - przepraszam... -nie ma przepraszam, płacisz 40zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, P0123 napisał: o jej a ty co jestes? inteligentna, bo w tytule tematu dajesz teksty z piosenek popularnych 50 lat temu? i komu ty chcesz zaimponowac? Chociaż zwykłam robaków unikać, tu zrobiłam wyjątek - czego żałuje… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no oczywiscie, nic nie masz ciekawego do napisania poza jakimis tekstami z piosenek i obrazaniem ludzi, ktorych nie znasz nadeta baba, ktora jara fajki i lubuje sie w alkoholu. DNO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: W którym momencie byłeś z szynszyla? Nie wiem czy wiesz ale swojego czasu mieliśmy taki zakład miedzy sobą w 4 osoby, kto pierwszy zaliczy. ;pp w gronie tych 4 osób między sobą kto kogo zaliczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu szynszyla obslugiwala 4 chlopow naraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 182 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: w gronie tych 4 osób między sobą kto kogo zaliczy? W sensie że z naszej czwórki kto będzie jako pierwszy uprawiał seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, P0123 napisał: no oczywiscie, nic nie masz ciekawego do napisania poza jakimis tekstami z piosenek i obrazaniem ludzi, ktorych nie znasz nadeta baba, ktora jara fajki i lubuje sie w alkoholu. DNO A kto mi przygaduje? STÓPKARZ i NAMIOCIARZ z łysiną w moim wieku (chyba). To jest sick! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu gina w tym avatarze to masz jakas nowa odmiane psa chiuaua?? a ogon gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: W sensie że z naszej czwórki kto będzie jako pierwszy uprawiał seks. to Szynszyla wygrała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no jak widzisz przygaduje, a jak na lysego to mam dosc bujna czupryne xD uzywam szamponu za prawie 100zl i odzywka tez drugie 100 z organic olejkami, pieknie pachnacymi, botanika i te sprawy xD a ty pewnie jakies goowno tanie z rossmana za 20zl a kozaczysz biedaczko z nizin spolecznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu Pewnie masz brzydkie stopki i stad ten bool doopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 182 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: to Szynszyla wygrała Nie, zajęła 2 miejsce w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie, zajęła 2 miejsce w sumie. kiedy był zakład? podaj mi miesiąc i rok, a ja Ci powiem kto wygrał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu szynszyla, marys, zaba monika, pamietam jak mnie gnooily za bycie bezrobotnym ;/ byly chamskie i podle zaba monika potem wyluzuwala, marys rzadko wchodzila a szynszyla miala romans z kafeteryjnym alvaro i uciekla XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu agent pewnie bylby podjarany ostro, jakby wyprobowal mojego szamponu i odzywki do wlosow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach