Onaaaa 921 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: To tak jak ziemniak. I ty i wszyscy inni. Marny dowód. Ziemniak jest tutaj duzo mniej. Ja nie mam męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 3 godziny temu Loda robi nie zawraca głowy no nie wiem a co to za ciekawy człowiek by wytrzymal z taką rezolutnie agresywnym milfobabofonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 102 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Czy to ma być ujście w butelce? Nie przeginaj Magda Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 3 godziny temu ja tez nie rozumiem ludzi, ktorzy maja drugie polowki, a rzucaja sie na singli albo singielki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Widać, że nasz się na ludziach, jak ja na balecie. Przestań się ośmieszać. Dobrze, że ty się znasz, wszechoceniający. Od pierwszej interakcji z tobą wyczuwałam od ciebie tak zwany śliski vibe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ziemniak jest tutaj duzo mniej. Ja nie mam męża. A my mamy i siedzimy i co was znowu dùpa boli. Dla was maz to więzienie i 24 na dobę spijanie z dziubkow. To należy leczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 108 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo cale dnie w pracy a resztę i noce tutaj na forum wiec jesli ten mąż naprawdę istnieje to oni nie spędzają razem czasu. Po co komu taka żona jak jest nieobecna? A po co komu tutaj taka matka jak ty, która broni kazirodce Promyka? Gdzie ojciec twojego dorosłego syna? Kobito nie zazdrość, tylko pokochaj siebie, to wtedy ktoś pokocha ciebie Zaczynasz drążyć i odpalac się jak Widmo. Za chwilę wjedzie walenie ojcu ręką i te sprawy. Idź spać i odpuść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 3 godziny temu dlaczego miałbym zostać wyśmiany ? większość moich znajomych gotuje jakoś nie pomyślałem ale pewnie by mi powiedzieli xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Oczywiście, bo więcej ode mnie zarabia. Zazdrościsz? Ma dobrze z tobą, bo więcej od ciebie zarabia? Weź chociaż staraj się maskować swoją głupotę, bo im więcej się udzielasz, tym bardziej razi po oczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 3 godziny temu Chciałabym z miejsca pozdrowić miecza i żabkę Monikę - jesteście tu jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 108 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie przeginaj Magda Bo co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Malowany napisał: Sam sobie zaprzeczasz. W twojej rodzinie była przewaga kobiet, ale twierdzisz, że nie wychowałeś się w takim środowisku, bo masz tatusia. Na 100% masz lepsze relacje z matką, niż z ojcem i po niej masz typowe damskie zainteresowania mam lepsze relacje z ojcem xD przestań udawać psychologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 3 godziny temu (edytowany) zaba monika odeszla juz z dwa miesiace temu, bo ktos z jej pracy popelnil samoboojstwo, a jesczze pravik szczerbaty ja tu hejtowal, ze ma nadzieje, ze spotka ja to samo co ta klaudie, ktora wenezuelczyk zadzgal srubokretem w parku pare miesiecy temu, bo zaba monika to lewaczka wedlug pravika, wiec chyba juz miala chyba dosc i odeszla stad a miecz tutaj z rana zazwyczaj napieerdala z seven albo murb, chociaz i ona sie ulotnila chyba na nerwice albo nastroik Edytowano 2 godziny temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gina_ napisał: Chciałabym z miejsca pozdrowić miecza i żabkę Monikę - jesteście tu jeszcze? Miecz się czasami pojawia, a żabcia dała sobie spokój po ostatnim bananie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 921 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: A my mamy i siedzimy i co was znowu dùpa boli. Dla was maz to więzienie i 24 na dobę spijanie z dziubkow. To należy leczyc. Ale po co ci mąż jesli z nim prawie nje spędzasz czasu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 108 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ma dobrze z tobą, bo więcej od ciebie zarabia? Weź chociaż staraj się maskować swoją głupotę, bo im więcej się udzielasz, tym bardziej razi po oczach. Ble ble ble chcesz coś na uspokojenie? Bo twoje gówniarskie pojazdy nudzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 3 godziny temu zaba monika dostala bana na to konto z 10000 postow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 2 godziny temu no wlasnie, ja jakbym mial fajna ukochana, to bym raczej tu nie tracil zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ziemniak jest tutaj duzo mniej. Ja nie mam męża. ja tez nie mam męża za to mam worek ziemniaków w lodówce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale po co ci mąż jesli z nim prawie nje spędzasz czasu? Bo pracuje poza domem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Miecz się czasami pojawia, a żabcia dała sobie spokój po ostatnim bananie Pod jakim nickiem on? A szkoda, bo Żaba dla mnie była tu od zawsze. Zdziwił mnie jej brak. Albo i nie… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 102 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Bo co? Lubię Cię, więc nie prowokuj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 108 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ty jak Lwica, więc ... Jestem Wodnik. Nie Lew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 2 godziny temu to przee...e, a gdzie moge poznac dziewczyne, ktora po prostu ma hajs i nie pracuje?? albo pracuje przy kompie i mozemy sobie razem czas spedzac i sie fajnie bawic a nie zona w pracy, ja w pracy i chooy z tego zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 2 godziny temu To dlatego nago lata po lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: mam lepsze relacje z ojcem xD przestań udawać psychologa Jak ci wierzyć, skoro przed chwilą stwierdziłeś, że nie wychowałeś się w damskim środowisku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 108 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ja tez nie mam męża za to mam worek ziemniaków w lodówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 108 Napisano 2 godziny temu Tu jest dom wariatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Gina_ napisał: Pod jakim nickiem on? A szkoda, bo Żaba dla mnie była tu od zawsze. Zdziwił mnie jej brak. Albo i nie… Miecz nie da się nie zauważyć ostatnio jak go widziałem to pojawiał się przed południem wieczorami nigdy go tu nie widziałem ale bywa od czasu do czasu, nie codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 102 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Jestem Wodnik. Nie Lew Ale ryczysz, a ja ryba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach