Gina_ 11 Napisano 1 godzinę temu Dziś tak po włosku… dziś chcę czuć … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 29 minut temu Tłumów nie porywasz. Delikatnie mówiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 25 minut temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Tłumów nie porywasz. Delikatnie mówiąc. Nie muszę. Robię to dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 106 Napisano 13 minut temu 1 godzinę temu, Gina_ napisał: Dziś tak po włosku… dziś chcę czuć … . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 106 Napisano 11 minut temu Masz więcej chyba że jeszcze więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 5 minut temu Mam…ale polskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 106 Napisano przed chwilą 5 minut temu, Gina_ napisał: Mam…ale polskie. Myślę po Włosku ta jest ladna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach