P0123 29 Napisano 1 godzinę temu to tak jak pravik sie obwiesil z powodu 25zl czy cos w ten desen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu Tak niech idą spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Malowany napisał: I kto to mówi? Innym wytykalas brak odmiany rzeczowników, a jak ja zdałem tobie pytanie, to odpowiedziałaś tak pokracznie, że nie widziałem, czy się śmiać, czy płakać. Widocznie na taką a nie inną opowiedz zasłużyłeś, gnomie. O co tu się spierać? Znaj swe miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu ja prdl nie wiem co ci ludzie maja nasrane w glowach zeby obcym osobom na necie pisac, ze maja isc spac to nie spieerdolenie ani choroba tylko cos gorszego chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) dobra gina a ty patusko za kogo sie uwazasz, jarasz fajki jak smok, wali ci z ryja i najeebana chodzisz robic zakupy, wiec pucuj sie wstretna chamowo Edytowano 1 godzinę temu przez P0123 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gina_ napisał: Widocznie na taką a nie inną opowiedz zasłużyłeś, gnomie. O co tu się spierać? Znaj swe miejsce. Czy ja ciebie obrażam? Jak już się kreujesz na osobę ą ę, to przynajmniej wyciągnij słomę z butów. Dobranoc Gienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu To jest upośledzenie normickie jak inaczej doopy wyrwać nie umiesz ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Malowany napisał: Jak poda konto, to mu wyślę 50 Bank PEKAO SA 47 1240 6218 1111 0010 2833 9365 IBAN PL 47 1240 6218 1111 0010 2833 9365 SWIFT PKOPPLPW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu nie umiem wyrywac doop ble ;/ ale tez nie lubie ludziom mowic co maja robic albo wydawac polecen, wkoorwia mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu Szkoda że srynik lubi dzievice i jest zboczony bo byłby bratem moim co mogłabym mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Bank PEKAO SA 47 1240 6218 1111 0010 2833 9365 IBAN PL 47 1240 6218 1111 0010 2833 9365 SWIFT PKOPPLPW Dzięki za twoje dane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Czy ja ciebie obrażam? Jak już się kreujesz na osobę ą ę, to przynajmniej wyciągnij słomę z butów. Dobranoc Gienia. Gdybyś nie ruszył machiny, to byś teraz nie płakał po nocach. Zmalowany królewiczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu nie znam zadnej dziewicy niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu ale mysle ze jakbym fajna dziewczyna poznal na plywalni, np ta szczupla wysportowana ciapatke to jeebaloby mnie czy jest dziewica, bo niezla jest i cieszylbym sie ze mam taka ukochana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, włosynarękach napisał: se luzno obgadujemy tylko tego nie slyszales udawaj ze nie slyszales moze co oboje pijecie do mnie? To ja jestem Alvaro Szynszyli? tylko niech Cię ktoś zacytuje bo mam cię w ignorowanych i widzę tylko w postach innych osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu a co to znaczy zboczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu nie nie jestes alvaro szynszyli i nieladnie tak dawac innych do ignorujacych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu U stawonogów nie ma rozkazów tylko se żyją bezwiednie spokojnie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Dzięki za twoje dane tylko zrób ten przelew tak jak mówiłeś i wrzuć potwierdzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu mi to wystarczy ze dziewczyna jest mila dla mnie i dobrze mi sie rozmawia i w sumie tyle a reszta to jakos nie ma znaczenia czlowiek siedzi sam w domu i samotny to mysli o tym wszystkim a tak naprawde to wyjeebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gina_ napisał: Gdybyś nie ruszył machiny, to byś teraz nie płakał po nocach. Zmalowany królewiczu. Nieraz jeszcze ruszę. Do płaczu mi daleko i zmień awatar, bo dramat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu No Alvaro Szynszyli, znaczy się były Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, P0123 napisał: nie nie jestes alvaro szynszyli i nieladnie tak dawac innych do ignorujacych no to luz - mnie to pasuje ciebie tez mam w ignorowanych ale jak się wrzuca post na raz z kimś ignorowanym to się jednak pokazuje ja mam 34 strony ignorowanych także nie czuj się wyjątkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu Dlugo chyba ze soba nie byli, bo ja pamietam szynszyle, ale ich zwiazku nie kojarze, wiec to chyba trwalo moze tylko kilka tygodni xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Nieraz jeszcze ruszę. Do płaczu mi daleko i zmień awatar, bo dramat. Ruszysz, ale tylko i wyłącznie swe intelektualne unicestwienie. Śmiech przez łzy, znam to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: tylko zrób ten przelew tak jak mówiłeś i wrzuć potwierdzenie Wyśle ze słupa złotówkę. Tyle warte twoje imię i nazwisko. A teraz wypady, bo ze swoją charyzma możesz krowy wypasac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu Byli nie wiem jak długo razem ale coś Szynszyla pisała że jej facet se ogląda baby w bikini na plaży i nara może Srakaron się nada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu sloma ci z butow wystaje gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu jej facet czyli srakaron?? czy to byl jej facet, ktory ogladal baby w bikini przed srakaronem?? no to musi byc ciezkie jak jestes z dziewczyna, a nie mozesz sie patrzec na inne dziewczyny, bo inaczej cie pozegna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Wyśle ze słupa złotówkę. Tyle warte twoje imię i nazwisko. A teraz wypady, bo ze swoją charyzma możesz krowy wypasac. ty robiłeś kiedykolwiek przelew? w którym momencie po zrobieniu przelewu wraca do ciebie imię i nazwisko odbiorcy? jak widzę żal d... ścisnął o 50zł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach