BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Nie zapominajmy o leśnej Górze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 115 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: tylko czekac na widmoka jak obwiesci ze w trójke jestesmy jednym bytem Zrośniętym 0dbytem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 115 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Zbastuj ok Masz coś do subkultury Beki z Klanu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 115 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Nie zapominajmy o leśnej Górze tak To już by mogli zakończyć, bo już im się pyerdoli ta fabuła jak moda na eksces. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 12 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, libed from kafeteria napisał: wy naprawde ogladacie takie go...na jak klan czy zlotopolskich albo jakies m jak milosc ? to jest straszne. Ty czytasz kafeterie nie wiem co gorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Masz coś do subkultury Beki z Klanu? Ja jestem poważna fanką tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Libed po prostu jest intelektualistom wielkim jak dzina i dlatego nie rozumie podniet motlochu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 12 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 29 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A ona jeszcze żyje czy ją mudżiny zaciukały? Na razie to sobie wary murzynskie lajsnęła Edytowano 2 godziny temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Nie zapominajmy o leśnej Górze tak to byl dobry serial trzymal w napieciu jest jego podróba "lekarze na start" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 115 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, aphex_twin napisał: Ty czytasz kafeterie nie wiem co gorsze Czytanie onetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, aphex_twin napisał: Ty czytasz kafeterie nie wiem co gorsze na kafeterii z dziwakami mozna wchodzic w interakcje tam tylko patrzysz na dziwakow jak napisal ktos zenków czy gozdzikowa bo nie wiem jak tej babie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 115 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Ja jestem poważna fanką tak Bożesztymój 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Czytanie onetu I oglądanie tvn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Libed po prostu jest intelektualistom wielkim jak dzina i dlatego nie rozumie podniet motlochu no nie rozumiem pamietam szal na plebanie na kafeterii co druigi nick byl z plebani mialem tych ludzi za degeneratow kompletnych musieli to ogladac skoro znali bohaterow a tego sie nie dalo ogladac dla beki Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1055 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu rozmawiasz z alimenciarzem przez forum? Nie da się przy stole? Zejdź ze mnie żono rozwodnika Przy stole nie rozmawiamy o tobie, rozwódko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: no nie rozumiem pamietam szal na plebanie na kafeterii co druigi nick byl z plebani mialem tych ludzi za degeneratow kompletnych O tak plebania zapomnialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: I oglądanie tvn tam i tu mozna spotkac ludzi jak wy nie ryzykujac ze sie zostanie oplutym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 115 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, aphex_twin napisał: Na razie to sobie wary murzynskie lajsnęła Ciekawe co na to kuzynka żyjąca z mopsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Przy stole nie rozmawiamy o tobie, rozwódko. tak btw wy naprawde sadzicie ze ona ma rozwod bo usunela jedno nazwisko na gow.noportalu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 941 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Fifofa napisał: Nie przepadałem za tym sportem choć miałem. Ale przy imieninach urodzinach jak rodzice spotykali przy wspólnym stole i ja bez przerwy gadali o boksie.Tata Gortaty był bokserem,.bardzo młody byłem i jeszcze jak na Olimpiadzie był. Koszykówki nie lubilam nigdy ze względu na wzrost ale pooglądać lubie. A boks lubiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: O tak plebania zapomnialam wiedzialem ze ty tez team plebania znam sie na ludziach ciemnote od razu wyczuwam i pisizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 115 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: no nie rozumiem pamietam szal na plebanie na kafeterii co druigi nick byl z plebani mialem tych ludzi za degeneratow kompletnych musieli to ogladac skoro znali bohaterow a tego sie nie dalo ogladac dla beki Plebania to był poważny serial o polskiej biedzie i patologii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: tam i tu mozna spotkac ludzi jak wy nie ryzykujac ze sie zostanie oplutym Słabe usprawiedliwienie. Jesteś jak dzina. Gardzisz plebsem a jednak lubisz się z nim bratać i podpatrywać ich życie niczym dziki lud zamknięty w rezerwacie. To oznacza że jednak nudno macie w tym swoim wielkim świecie kasty intelektualistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 441 Napisano 2 godziny temu Dobrze, że nie macie 60 lat bo zaraz by wjechał sentymentalizm o W Labiryncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 115 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: tak btw wy naprawde sadzicie ze ona ma rozwod bo usunela jedno nazwisko na gow.noportalu ? Nie, sądzimy tak ze względu na to, że jest upośledzona i nikt z nią dłużej nie wytrzyma. No i dlatego, że bolca szukała na kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Ale tak to już jest ze elita w końcu nudzi się własnymi konwenansami i szuka inspiracji wśród pospolstwa którym w duszy gardzi. Huh. Tak powstały wielkie dzieła artystyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Plebania to był poważny serial o polskiej biedzie i patologii. no kosciol sie nieodlacznie wiaze z bieda i patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1055 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: tak btw wy naprawde sadzicie ze ona ma rozwod bo usunela jedno nazwisko na gow.noportalu ? Nie tylko na tej podstawie. Ona jest po rozwodzie. I każdy, kto ją czyta od takiego czasu jak ja i Pieprz wie, że ona zmyśla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 441 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: tak btw wy naprawde sadzicie ze ona ma rozwod bo usunela jedno nazwisko na gow.noportalu ? No tak się pewnie robi jak się ma 3000 znajomych, w tym rodzinę swoją i, co ważniejsze, rodzinę ex małżonka. Głupio paradować z cudzym nazwiskiem. Ale tak tylko teoretyzuję. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Słabe usprawiedliwienie. Jesteś jak dzina. Gardzisz plebsem a jednak lubisz się z nim bratać i podpatrywać ich życie niczym dziki lud zamknięty w rezerwacie. To oznacza że jednak nudno macie w tym swoim wielkim świecie kasty intelektualistów. nie gardze lubie popatrzec co tam u nich z bezpiecznej odleglosci to wy zawsze macie pcozucie ze inni wami gardza typowa pisowska narracja "gardza nami". jestescie obojetni innym nikt wami nie gardzi wmawiaja wam to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach