xDxDxDxD 194 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja troszkę więcej bo bo 31 Też ci się rozmnożyły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Grubasek 21i18 napisał: Nie to nie wchodzi w grę... Spoko, więc pogadaj z nią jak facet z kobietą o tym lub kombinuj dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu No nic miłego 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 942 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Też ci się rozmnożyły? Tak i to 3 razy bo nie zdarzyłam ich rozdzielić i zaraz miały następne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 0 Napisano 2 godziny temu jak niektorzy stad nie odejdo to trzeba bedzie wypiłowac nogi. chyba. nie wiem. ja sie zegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 942 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Skoro twojej partnerce nie odpowiada rozmiar, to zmień partnerkę proste Albo niech partnerka zmieni jego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak i to 3 razy bo nie zdarzyłam ich rozdzielić i zaraz miały następne Dało się na tym cuś zarobić, bo kupili młode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fekalio Gonzalez napisał: jak niektorzy stad nie odejdo to trzeba bedzie wypiłowac nogi. chyba. nie wiem. ja sie zegnam. Już usuwam konto spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 194 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak i to 3 razy bo nie zdarzyłam ich rozdzielić i zaraz miały następne O to nieźle mi raz niecelowo i raz celowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Albo niech partnerka zmieni jego. Jak więź jest to ciężko tak zmieniać na inny model. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 942 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Dało się na tym cuś zarobić, bo kupili młode Coś ty za darmo oddawałam ale białych z czerwonymi oczkami nikt nie chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 194 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Grubasek 21i18 napisał: Już usuwam konto spokojnie Nie da się samemu usunąć konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Albo niech partnerka zmieni jego. Dokładnie, to proste jak budowa cepa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Dokładnie, to proste jak budowa cepa Taaa bardzo to miło z waszej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu A jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nie da się samemu usunąć konta. Jak usunąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Out napisał: Jak więź jest to ciężko tak zmieniać na inny model. Jak nie dogadują się w tych sprawach, to wież na dłuższą metę nic nie da Przerabiałem to i tyle. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 942 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Jak więź jest to ciężko tak zmieniać na inny model. Wiem i co wtedy? Będą do rozwodu razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Coś ty za darmo oddawałam ale białych z czerwonymi oczkami nikt nie chciał. Myślałem , że jak psy normalnie szczeniaki ktoś kupuje. Czemu białych z czerwonymi oczami nie chcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wiem i co wtedy? Będą do rozwodu razem? ????co wy za głupoty wypisujecie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Grubasek 21i18 napisał: Taaa bardzo to miło z waszej strony Gościu, Ty masz być facetem nie p.i.z.deczką skoro nie potraffisz pogadać z nią to kto za Ciebie ma to zrobić ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 942 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Dokładnie, to proste jak budowa cepa Ale jak zakochani to ciężko sie odkochać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wiem i co wtedy? Będą do rozwodu razem? No rozwód wtedy Natomiast jak jest sztama to nawet koleżankę byłoby ciężko zmienić na inny model . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 19 Napisano 2 godziny temu Makaron zazdrości kabana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 942 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Myślałem , że jak psy normalnie szczeniaki ktoś kupuje. Czemu białych z czerwonymi oczami nie chcą Bo mają słaby wzrok i częściej chorują. Miałam ich 6, nikt nie wziął. Kolega mówił że je utopi ale mu nie dałam i tak je trzymałam az zdechly dość szybko a dwa oślepły wcześnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale jak zakochani to ciężko sie odkochać. Zakochani ludzie powinni rozmawiać ze sobą o tych sprawach. Jak się nie dopasowali do końca, to po co taka relacja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Makaron zazdrości kabana. Dobrze, a jak usunąć konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 942 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Grubasek 21i18 napisał: ????co wy za głupoty wypisujecie? Staram ci sie pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 19 Napisano 2 godziny temu Kobiety z takim zwierzyńcem kojarzą mi się ze smrodem w chalupie. Jeden gryzon wali a co dopiero 20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale jak zakochani to ciężko sie odkochać. Wtedy się czeka bo chemia ma to do siebie że się ulotni i jest spokój z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach