250GodzinTak 156 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Ty tam pracuj lepiej bo premii nie bedzie Nie mam już reakcji na tym koncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam już reakcji na tym koncie To do ciebie było 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 2 godziny temu Dziecko się płodzi po to, żeby podawało szklanki na starość, tiaa - odklejony dziad z XIX wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: To do ciebie było Wiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Dziecko się płodzi po to, żeby podawało szklanki na starość, tiaa - odklejony dziad z XIX wieku Chlop ma dziecko i czuje się już pełnoprawnym obywatelem. Misja życiowa spełniona. Tera można odcinać kupony pjerdolac mądrości ma kafeterii. Corka na pewno byłaby dumna czytając sekretny pamiętniczek tatusia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 156 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Fifofa napisał: Ty byś płaciła prędzej alimenty twoim podejściem. Dziecko nie miało nigdy normalnej atmosfery w domu u ciebie i tyle na temat. Każdy ma to na co sam zasługuje A twoje dziecko ma normalną atmosferę przy tobie? Wątpię. Pewnie sama się musi tobą opiekować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Fifofa napisał: Ja mam dziecko. Na starość mi poda szklankę wody. Bezdzietne nawet z emeryture będa miały małą nawet DPSie trzeba mieć wyższą emeryturę inaczej nie przyjmą. Będzie w mieszkaniu dogorywać sama aż opieka się zainteresuje. Wiadomo jak opieka się interesuje tak jak Leżakiem i innymi. No w sumie to było pewne, że się tyle życiowo dorobiłeś Ogór, że bez córki to tylko DPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: A skąd ty karle inteligencji możesz to wiedzieć. Ja w przeciwieństwie do ciebie nie zrobię se dziecka żeby mi szklanke wody na sztuczno szczękę podało bo nie jestem egoistka. Ty jesteś. Bo nie dość że ułomny wstyd dla dzieciaka mieć ojca jełopa to jeszcze obarczasz odpowiedzialnością żeby Ci gucz mylą na stare lata. Typowy janusz rozplodnik Więc umrzesz sama wczesniej też z rodziny odejdą. Leżak ci szklankę z sikami poda. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1596 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Chlop ma dziecko i czuje się już pełnoprawnym obywatelem. Misja życiowa spełniona. Tera można odcinać kupony pjerdolac mądrości ma kafeterii. Corka na pewno byłaby dumna czytając sekretny pamiętniczek tatusia. Tak, dumna, zwłaszcza czytając te wszystkie zboczone, obleśnie na maksa januszowskie teksty, które wypisuje do bab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Chlop ma dziecko i czuje się już pełnoprawnym obywatelem. Misja życiowa spełniona. Tera można odcinać kupony pjerdolac mądrości ma kafeterii. Corka na pewno byłaby dumna czytając sekretny pamiętniczek tatusia. Swoją drogą taki buhaj w swoim mniemaniu i takie poglądy rozrodcze - że trzeba się rozmnażać i tylko jedna córka? Los się okaże niełaskawy i szklanka wody przejdzie Ogórowi koło nosa zrządzeniem losów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, selkie napisał: No w sumie to było pewne, że się tyle życiowo dorobiłeś Ogór, że bez córki to tylko DPS Ja w DPSie nie wyląduje bo przeważnie dzieci oddają jak ich wychowali, mieli ich w dooopie niech robią co chcą. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Więc umrzesz sama wczesniej też z rodziny odejdą. Leżak ci szklankę z siłami poda. Ojej umre sama. Bo umieramy z kimś zawsze. Bardzo mnie wzrusza taka narracja. W momencie śmierci liczy się twoja świadomość a nie obecność kogokolwiek. Tak że już dziś coś zrob bo jak przekroczysz barierę śmierci to się zeṣ̌rasz i zadna szklanka wody już nie pomoże. Zaufaj mi. Ja ci wtedy nie pomogę na pewno więc nie przychodz nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tak, dumna, zwłaszcza czytając te wszystkie zboczone, obleśnie na maksa januszowskie teksty, które wypisuje do bab Tobie DPS nie grozi Innym emerytkom tak i biedny Ogór się o nie poważnie martwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ja w DPSie nie wyląduje bo przeważnie dzieci oddają jak ich wychowali, mieli ich w dooopie niech robią co chcą. A skąd wiesz, co cię czeka za 10 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Ojej umre sama. Bo umieramy z kimś zawsze. Bardzo mnie wzrusza taka narracja. W momencie śmierci liczy się twoja świadomość a nie obecność kogokolwiek. Tak że już dziś coś zrob bo jak przekroczysz barierę śmierci to się zeṣ̌rasz i zadna szklanka wody już nie pomoże. Zaufaj mi. Ja ci wtedy nie pomogę na pewno więc nie przychodz nawet. Niema nic gorszego niż umrzeć sama. Nawet matka leżaka przynajmniej jako tako ale wychowała jednak był. Ty co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Swoją drogą taki buhaj w swoim mniemaniu i takie poglądy rozrodcze - że trzeba się rozmnażać i tylko jedna córka? Los się okaże niełaskawy i szklanka wody przejdzie Ogórowi koło nosa zrządzeniem losów No slabo ogólnie. 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ja w DPSie nie wyląduje bo przeważnie dzieci oddają jak ich wychowali, mieli ich w dopiero niech robią co chcą. Czyli przyznajesz jak większość ludzi ze jestes roszczeniowym nieogarem który liczy że dzieciak mu będzie pampersy zmieniał obejsråne na starość. Bardzo wzniosła motywacja do powoływania na świat człowieka. Aż się wzruszyłam. Typowy janusz z typowym życiem z odbytu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1596 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Tobie DPS nie grozi Innym emerytkom tak i biedny Ogór się o nie poważnie martwi Chce by mnie oddali do DPS, nie chce być ciężarem dla nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Niema nic gorszego niż umrzeć sama. Nawet matka leżaka przynajmniej jako tako ale wychowała jednak był. Ty co? Co ja? Guwno. Śmierć to taki sam element życia jak samo życie. Naprawdę myślisz że przejmuje się momentem śmierci? Haha. Jesteś taki typowy i nudny jak osråne gacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: No slabo ogólnie. Czyli przyznajesz jak większość ludzi ze jestes roszczeniowym nieogarem który liczy że dzieciak mu będzie pampersy zmieniał obejsråne na starość. Bardzo wzniosła motywacja do powoływania na świat człowieka. Aż się wzruszyłam. Typowy janusz z typowym życiem z odbytu. To co sama dajesz sama zbierasz. Jeszcze w karmę nie wierzysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: To co sama dajesz sama zbierasz. Jeszcze w karmę nie wierzysz. Karma to tylko kolejna teoria która ma za zadanie osłodzić zycie naiwnym ludziom. Haha.i kto ci janusz powiedział że umrzesz w łóżeczku w wieku 90 lat otoczony horo curko? Trochę pokory janusz. Nie ty jesteś szefem w tej kwestii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Pokraka napisał: Chce by mnie oddali do DPS, nie chce być ciężarem dla nich. Pracuj za najniższą emeryturę to twoje dzieci będa musiały dopłacić. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Karma to tylko kolejna teoria która ma za zadanie osłodzić zycie naiwnym ludziom. Haha.i kto ci janusz powiedział że umrzesz w łóżeczku w wieku 90 lat otoczony horo curko? Trochę pokory janusz. Nie ty jesteś szefem w tej kwestii To fakt i wszedziema zastosowanie nawet jak w pracy ludzi traktujesz, tak samo ludzie potraktują. Wystarczy podwinie noga i cię tam wpędzą. Tak samo z dziećmi. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1596 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Pracuj za najniższą emeryturę to twoje dzieci będa musiały dopłacić. Nie pracuje za najniższe, wiem, że nie mieści Ci się to w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Pokraka napisał: Nie pracuje za najniższe, wiem, że nie mieści Ci się to w głowie Mieści w głowie więcej niż ty myślisz. Pracowałaś więcej lat za wyższą kwotę? Czy tylko ostatnie 5 lat? Mogę się mylić, byłaś też podręczną? i cię wyginil do pracy czy sytuacja cię zmusiła. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 156 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Fifofa napisał: Pracuj za najniższą emeryturę to twoje dzieci będa musiały dopłacić. Myślisz, że tutaj każdy jest takim biedakiem jak ty, który śmiga na skuterze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1596 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Mieści w głowie więcej niż ty myślisz. Pracowałaś więcej lat za wyższą kwotę? Czy tylko ostatnie 5 lat? Nigdy nie miałam minimalnego wynagrodzenia to jedno, drugie mam jeszcze w uj czasu do emerytury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 156 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Mieści w głowie więcej niż ty myślisz. Pracowałaś więcej lat za wyższą kwotę? Czy tylko ostatnie 5 lat? Mogę się mylić, byłaś też podręczną? i cię wyginil do pracy czy sytuacja cię zmusiła. Ale ty jesteś bezczelny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Fifofa napisał: Ja w DPSie nie wyląduje bo przeważnie dzieci oddają jak ich wychowali, mieli ich w dooopie niech robią co chcą. Tylko arogancki burak bawi się w Boga i przewidywanie przyszłości. Twoja córka może nawet odejść przed tobą, jeśli życie postanowi cię doświadczyć. A starość powinieneś mieć finansowo zabezpieczoną bez udziału dzieci, egoisto żałosny. Wiem, nie zrozumiałeś ani zdania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Myślisz, że tutaj każdy jest takim biedakiem jak ty, który śmiga na skuterze? Ta też dorabia cale życie pracowała za najniższą jak dali jej godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 156 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nigdy nie miałam minimalnego wynagrodzenia to jedno, drugie mam jeszcze w uj czasu do emerytury Jak większość ludzi stąd. Tylko weź mu to jakoś wytłumacz, bo chłop jest jakoś oderwany od pługa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach