Pokraka 1596 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak większość ludzi stąd. Tylko weź mu to jakoś wytłumacz, bo chłop jest jakoś oderwany od pługa Mierzy swoją miarą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale ty jesteś bezczelny Szczelny czy bezczelny sprawa dla hydraulika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Mierzy swoją miarą Nie mierzy ja zawsze więcej zarabiałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie mierzy ja zawsze więcej zarabiałem. Tyle zarabiasz, że z córki planujesz zrobić służącą na starość, to ma sens (jak wszystko, co twierdzisz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 2 godziny temu (edytowany) I hola, hola, jako podręczna mam i zawsze będę miała więcej, niż Ogór zdoła przez całe życie uciułać do swojej dziurawej skarpety Edytowano 2 godziny temu przez selkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1596 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie mierzy ja zawsze więcej zarabiałem. Ta jasne to dlaczego wydaje Ci się, że wszyscy w koło klepią biedę i ledwie wiążą koniec z końcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 157 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Mierzy swoją miarą Biedą i zazdrością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Mylisz się, nie była nigdy podręczną, pracuje od skończenia studiów i tylko na 6 m wychowawczych byłam nawet a nie rocznych więc ... wiesz. Wiem i pracowałaś za najniższą i brałaś zwolnienia lekarskie. Zwolnienia lekarskie nie liczą ten czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1596 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Wiem i pracowałaś za najniższą i brałaś zwolnienia lekarskie. Zwolnienia lekarskie nie liczą ten czas. Dobra widzę, że w głowie Ci się to nie mieści i czaszka zaraz pęknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1596 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Biedą i zazdrością Dokładnie, chciałby by wszyscy byli biedni i styrani życiem jak on i jego Grażyna Edytowano 2 godziny temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Biedą i zazdrością Nie one myślą więcej zarobią wezmą godziny, albo dostali podwyżkę co im inflacja zabierze. Bedą bogate jak podstawę małą. Dostaną UJ kasy na emeryturze . Większosc uja mieli kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Fifofa napisał: To fakt i wszedziema zastosowanie nawet jak w pracy ludzi traktujesz, tak samo ludzie potraktują. Wystarczy podwinie noga i cię tam wpędzą. Tak samo z dziećmi. No niestety ale muszę cie rozczarować ale tak to nie działa. Ty już na wstępie uroiles sobie ze ci corka jest winna cokolwiek na starość. A to egoizm i roszczeniowosc. Czyli najgorszy motyw posiadania potomstwa. Jestes kaleka życiowa że sam nie potrafisz zadbać o swoją starość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Progach podatkowych nie słyszały bo za mało zarabiały. Lecę dyskutujcie sobie. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Nie one myślą więcej zarobią wezmą godziny, albo dostali podwyżkę co im inflacja zabierze. Bedą bogate jak podstawę małą. Dostaną UJ kasy na emeryturze . Większosc uja mieli kasy. Dlatego postanowiłeś, że ciebie na starość będzie utrzymywać córka w twojej biedzie, logiczne ponownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Wiem i pracowałaś za najniższą i brałaś zwolnienia lekarskie. Zwolnienia lekarskie nie liczą ten czas. A skąd to wiesz wieśniaku? Znowu własną miarą mierzysz xD przecież każdy widział na fesjsie jaki z ciebie wsiok więc skoncz zgrywa jakiegoś biznesmena. Mieszkasz w chalupie typowego patola bez luksusów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Progach podatkowych nie słyszały bo za mało zarabiały. Lecę dyskutujcie sobie. No leć dziadku na tej jeden pokoik, oznajmić córce, żeby już się szykowała pampersy ci zmieniać (oczywiście za własne pieniądze kupione, bo ojca na nic nie stać i stać nie będzie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Progach podatkowych nie słyszały bo za mało zarabiały. Lecę dyskutujcie sobie. No coś tam słyszałam, zdarzyło mi się nawet wpaść w drugi, ot tak mi się obiło tylko (jak to głupiej kobiecie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1596 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Progach podatkowych nie słyszały bo za mało zarabiały. Lecę dyskutujcie sobie. O sobie teraz piszesz co? Człowiek by ci współczuł gdybyś nie był takim burackim chamem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1596 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, selkie napisał: No coś tam słyszałam, zdarzyło mi się nawet wpaść w drugi, ot tak mi się obiło tylko (jak to głupiej kobiecie) Ogór to drugiego progu na horyzoncie nawet nie widział, więc mu się wydaje taki kosmiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1596 Napisano 2 godziny temu Serio 2 prog to nie jest żadne bogactwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu Jemu chodzi o progi w chalupie. W tej jednopokojowej izbie gdzie każdy spi na kupje jak guwno w dupje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Ogór to drugiego progu na horyzoncie nawet nie widział, więc mu się wydaje taki kosmiczny Przed chwilą, Pokraka napisał: Serio 2 prog to nie jest żadne bogactwo No dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 2 godziny temu Jak zwykle wpadł, naobrażał i pozostał w samozadowoleniu w swoim marnym życiu w odrapanym mieszkaniu (brudny pazur 2) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu Nic nowego. Napisałabym typowy janusz ale to nawet jest poniżej typowego. Ze zdjęcia na hamaku z puszka żubra czy innego trunku wynika że pjoter ma długie włosy jak janusz laskowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1596 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, selkie napisał: Jak zwykle wpadł, naobrażał i pozostał w samozadowoleniu w swoim marnym życiu w odrapanym mieszkaniu (brudny pazur 2) I nawet nie pojął, że te jego jazdy tylko obnażają jego nader skromny standard życia. Edytowano 2 godziny temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: I nawet nie pojął, że te jego jazdy tylko obnażają jego nader skromny standard życia. Ogór i pojęcie czegokolwiek - oksymoron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 157 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Fifofa napisał: Nie one myślą więcej zarobią wezmą godziny, albo dostali podwyżkę co im inflacja zabierze. Bedą bogate jak podstawę małą. Dostaną UJ kasy na emeryturze . Większosc uja mieli kasy. Można na emeryturze iść jeszcze do pracy Ale tu są młode dziewczyny, powtarzam - Młode, więc, gdzie tam do emerytury? Masz głupie podejście twierdząc, że każdy powinien mieć dzieci, bo kto na starość poda im szklankę wody? Wybacz, ale znam rodziny, gdzie dzieci odcięły się od rodziców, oddały ich do domu opieki i nawet nie odwiedzają. Nie chwal dnia przed zachodem słońca, przestań tutaj każdego ustawiać, coś mu nakazywać i wyliczać, bo to nie jest twoja sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu Rzadko się spotyka takiego jełopa. Nawet lezak przy nim to elokwencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Rzadko się spotyka takiego jełopa. Nawet lezak przy nim to elokwencje Dla mnie to jest kategoria właśnie brudnego pazura, a wcześniej tego psychicznego smoczydła bez grosza przy duszy, co do ukochanej autobusami śmigał przez Polskę ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1596 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, selkie napisał: Ogór i pojęcie czegokolwiek - oksymoron Gdyby nie to forum to człowiek by nie wiedział, że takie rzeczy istnieją na tym świecie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach