Get Out 303 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, konie na ambonie napisał: przeciez to ty ja zaczales wyzywac zaniki pamieci masz jak twoja psiapsi z ero Nikt ją nie wyzywa ale jak pijaczka skacze do ludzi to normalne że po pysku dostanie. Weź ją na odwyk i do roboty zaprzęgnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Get Out napisał: Trzeba umieć się obchodzić z Tobą, bo pół biedy w domu , ale publicznie można zarobić w dziub i nie wiadomo co zrobić Spoko najpierw ostrzegam i trzeba wtedy być grzecznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: W suntago są chyba nawet takie nieoddzielone, albo przezroczyste na korytarz. To raczej się koedukacją nie przejmują A byliście w takich saunach z gołymi ludzmi? ja nigdy nie natrafiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nikt ją nie wyzywa ale jak pijaczka skacze do ludzi to normalne że po pysku dostanie. Weź ją na odwyk i do roboty zaprzęgnij to cofnij sie na poprzednia strone i przeczytaj co pisales skoro sie zapominasz to ze stary stara u ciebie lał nie znaczy ze wszedzie tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 347 Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Mi to wasze gadanie przypomina akcje z fejsa, jakiś profil "tych lat nie zwróci nikt" wrzuca zdjęcie głodnych dzieciaków jedzących chleb z cukrem, albo imprezę w domu z fajami i alko z lat 70 i pod spodem wysyp komentarzy jak to kiedyś były dobre czasy, a teraz to nic nie ma. Głupie to strasznie narzekanie bo teraz mamy chyba najlepsze czasy. Ci ludzie chyba nie zdają sobie sprawy jak przekoszmarne były warunki życia jeszcze na poczatku 20 wieku. Całe rodziny w jednej izbie, nierzadko również ze zwierzętami gospodarskimi byly codziennością podobnie jak niedożywienie, brak bieżącej wody kanalizacji, prądu ogrzewania czy dostępu do opieki medycznej, a tu wielkie sentymenty się odzywaja bo prapradziadek szwagra dozyl 90 paląc 2 paczki fajek dziennie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Jakoś znający lepiej Warszawę nie mają zastrzeżeń, tylko typ żyjący w zmyślonymi Jukonie niedowierza. To się nazywa projekcja swoich wad Nie mam pojęcia o co ci chodzi ogólnie i najlepiej przyjdź z policją jak chcesz kogoś rozliczać, bo w rodzinie i wśród znajomych chyba wszystkich już rozliczyłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: nigdy nie bylem ale troche dziwne jak dla mnie na basenach i silowniach zwykle sauny sa w srodku miedzy szataniami i prysznicami i kazda plec wchodzi ze swojej strefy Tak tylko gdzieś czytałam, pewnie wymaga potwierdzenia u kogoś, kto był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: A byliście w takich saunach z gołymi ludzmi? ja nigdy nie natrafiłam recznik wiekszosc ma przeciez nikt nie siedzi gola du.pa na tych deskach no chyba ze jakis wiesniak albo zbok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: nigdy nie bylem ale troche dziwne jak dla mnie na basenach i silowniach zwykle sauny sa w srodku miedzy szataniami i prysznicami i kazda plec wchodzi ze swojej strefy Ja byłam nawet na basenie zwykłym nie zaden aquapark ze szatnie były jakos tak dziwnie zrobione ze jakby wspólne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: to cofnij sie na poprzednia strone i przeczytaj co pisales skoro sie zapominasz to ze stary stara u ciebie lał nie znaczy ze wszedzie tak jest To była metafora kołku że tutkę paryską cisną, bo się rzuca do ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nie mam pojęcia o co ci chodzi ogólnie i najlepiej przyjdź z policją jak chcesz kogoś rozliczać, bo w rodzinie i wśród znajomych chyba wszystkich już rozliczyłeś No rozliczam cie z wody od prysznica, sam już się gubisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: recznik wiekszosc ma przeciez nikt nie siedzi gola du.pa na tych deskach no chyba ze jakis wiesniak albo zbok Można siedziec gołym na ręczniku myslalam ze tak sie powinno być w saunie ale u mnie wszyscy w gaciach / strojach kąpielowych (tak wiem ze do sauny nie powinno sie w stroju) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: To była metafora kołku że tutkę paryską cisną, bo się rzuca do ludzi metafora to by byla jakby ktos napisal ze jestes blyskotliwy jak woda w klozecie po co uzywasz slow ktorych nie rozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Spoko najpierw ostrzegam i trzeba wtedy być grzecznym Zorientował bym się w trakcie i przerwał zimny prysznic Wiesz najlepiej zapobiegać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: metafora to by byla jakby ktos napisal ze jestes blyskotliwy jak woda w klozecie po co uzywasz slow ktorych nie rozumiesz. To by było porownanie chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Można siedziec gołym na ręczniku myslalam ze tak sie powinno być w saunie ale u mnie wszyscy w gaciach / strojach kąpielowych (tak wiem ze do sauny nie powinno sie w stroju) ja tez w slipach wlazilem i wiekszosc ludzi w silowni tez tak ale i tak raczej i nikt nie widzi bo sa w reczniku wiec pod recznik nikt nie zaglada wiem jedno ze picie wodki w saunie to nie jest dobry pomysl jakby ktos probowal to pamietajcie ze libed ostrzegal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: A byliście w takich saunach z gołymi ludzmi? ja nigdy nie natrafiłam Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No rozliczam cie z wody od prysznica, sam już się gubisz. No to już nie mam pojęcia o co walczysz. W którym momencie sie gubię , bo twoje chore jakieś jazdy to dla psychiatry bardziej się nadają . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Zorientował bym się w trakcie i przerwał zimny prysznic Wiesz najlepiej zapobiegać Ze tez ci sie udaje prowadzić ten przepiękny ur/okliwy flirt z jeżykiem na zmianę z postami o zmartwychwstałych synach i masturbowaniu rodzica oraz innych tutkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak I jak wrażenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 3 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Ci ludzie chyba nie zdają sobie sprawy jak przekoszmarne były warunki życia jeszcze na poczatku 20 wieku. Całe rodziny w jednej izbie, nierzadko również ze zwierzętami gospodarskimi byly codziennością podobnie jak niedożywienie, brak bieżącej wody kanalizacji, prądu ogrzewania czy dostępu do opieki medycznej, a tu wielkie sentymenty się odzywaja bo prapradziadek szwagra dozyl 90 paląc 2 paczki fajek dziennie. Po prostu selekcja naturalna zachowała najmocniejsze osobniki temu dożywają 99 lat. My jesteśmy wychuchani od życia prenatalnego, ale na pewnym etapie życia natury nie oszukasz i padasz na raka. I nie powiesz chyba, że antybiotyki, konserwanty i rozmaite ulepszacze są obojętne dla zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Ci ludzie chyba nie zdają sobie sprawy jak przekoszmarne były warunki życia jeszcze na poczatku 20 wieku. Całe rodziny w jednej izbie, nierzadko również ze zwierzętami gospodarskimi byly codziennością podobnie jak niedożywienie, brak bieżącej wody kanalizacji, prądu ogrzewania czy dostępu do opieki medycznej, a tu wielkie sentymenty się odzywaja bo prapradziadek szwagra dozyl 90 paląc 2 paczki fajek dziennie. Przecież tu koło 2005 było nadal obrzydliwie szaro i buro a duża część ludzi klepała biedę i tyle, że sobie Małysza pooglądali i mogli się poczuć lepsi. Ale to chyba reguła kolejnych pokoleń z tą tęsknotą, nie ważne jak było naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: ja tez w slipach wlazilem i wiekszosc ludzi w silowni tez tak ale i tak raczej i nikt nie widzi bo sa w reczniku wiec pod recznik nikt nie zaglada wiem jedno ze picie wodki w saunie to nie jest dobry pomysl jakby ktos probowal to pamietajcie ze libed ostrzegal Ja nie siedzę w żadnym ręczniku tylko na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: To by było porownanie chyba czy ja wiem woda w klozecie raczje bystra nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, tymczasowablokada napisał: Też Wodnik jesteś? Nie.Ty jesteś nim i mam kogoś z tego znaku zodiaku. Kogoś bardzo jeszcze młodego. Wulkan energii A.. i pewna babcia mi znana do 99 miała sporo sił i energii. I jak też nie wierzyć w znaki, coś w tym jest, musi być. Edytowano 7 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Przecież tu koło 2005 było nadal obrzydliwie szaro i buro a duża część ludzi klepała biedę i tyle, że sobie Małysza pooglądali i mogli się poczuć lepsi. Ale to chyba reguła kolejnych pokoleń z tą tęsknotą, nie ważne jak było naprawdę. To prawda są takie różne fanpage na fb ze starymi zdjęciami i często coś wyglada jak 89 a był to jakis 2001. Paskudnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Po prostu selekcja naturalna zachowała najmocniejsze osobniki temu dożywają 99 lat. My jesteśmy wychuchani od życia prenatalnego, ale na pewnym etapie życia natury nie oszukasz i padasz na raka. I nie powiesz chyba, że antybiotyki, konserwanty i rozmaite ulepszacze są obojętne dla zdrowia. nie sa, antybiotyki przedluzaja ci zycie a nie skracaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: czy ja wiem woda w klozecie raczje bystra nie jest Metafora to by było jakbys go nazwał wodą w klozecie a jak mowisz ‚jak’ to to już jest porownanie. Tyle pamietam z 4 klasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: I jak wrażenia? To był kolega a ja bylam z chłopakiem wtedy. Ten kolega sie rozebrał tam bylo nas tylko trzech. On podobno zawsze nago. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: metafora to by byla jakby ktos napisal ze jestes blyskotliwy jak woda w klozecie po co uzywasz slow ktorych nie rozumiesz. To że leją tutkę po pysku jak się rzuca do ludzi jest metaforą. Leją w sensie że cisną słownie i prościej już się nie da wytłumaczyć światowcu i podróżniku za dychę Podpowiem przy okazji że światowcu i podróżniku jest szyderą z ciebie, bo znowu ciężki młocie czegoś nie zatrybisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach