murb 331 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Ciekawy argument, bardzo kobiecy. Jestem kobietą. Chociaż ... Hmmm ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 331 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, oubli napisał: To chyba nie jest miejsce dla przyszłych prezydentów. Dobranoc. Będę czekała na kebaba. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 243 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Wkładałam patyki ale one je omijały albo usuwały. To wyjątkowo przebiegłe bestie. Latają po doniczkach z patykami. Ostrym do góry i gęsto osadzone. U mnie działało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 331 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Ostrym do góry i gęsto osadzone. U mnie działało. Zasieki z drutu kolczastego i smocze zęby. Dobrej nocy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 13 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Byłaś kiedyś w antykwariacie? Myślisz, że tam książkę kosztuje 10 zł? Nie wiem jakie opinie krytycy wystawiają. Nie sugeruję się nimi. Nie szukam książki po całym mieście, bo ktoś uznał, że trzeba ją przeczytać. Zwyczajnie i grzecznie zapytałam, czym kierujesz się przy wyborze lektur. Co Cię skłania do tego, że wybierasz tę konkretną pozycją. Nie odpowiedziałaś. Napisałaś mi, że bierzesz wszystko z biblioteki, albo kupujesz biografie w antykwariacie. To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Ale już nie pytam, już nie jestem ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 243 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, oubli napisał: Zwyczajnie i grzecznie zapytałam, czym kierujesz się przy wyborze lektur. Co Cię skłania do tego, że wybierasz tę konkretną pozycją. Nie odpowiedziałaś. Napisałaś mi, że bierzesz wszystko z biblioteki, albo kupujesz biografie w antykwariacie. To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Ale już nie pytam, już nie jestem ciekawa. Doprawdy? ... Odkąd zmieniłam miejsce zamieszkania, przestałam chodzić do biblioteki ( obecną mam pod nosem), jeszcze bliżej mam biblioteczkę plenerową i biorę z niej wszystko, prócz kryminałów i współczesnych romansideł. Jeśli książkę kupuje, to tylko w antykwariacie. Też dawno nie byłam. Pamiętam, że kupiłam Pilipiuka, i kilka opisujących życia Aleksandra Wielkiego, Churchilla i kogoś tam jeszcze. Pan był taki miły, że w gratisie dorzucił coś dla bab Magdaleny Samozwaniec. Ucieszyłam się, bo myślałam, że będzie w stylu "Maria i Magdalena" opisująca życie Kossaków. Niestety, kicha. Zauważyłam, że od jakiegoś czasu celuję w biografie ... Wkleiłam raz jeszcze swoją wypowiedź I nie myl biblioteki miejskiej z biblioteczką plenerową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 11 godzin temu 14 minut temu, murb napisał: Jestem kobietą. Chociaż ... Hmmm ... Czyli jednak to nie stereotyp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1667 Napisano 2 godziny temu 13 godzin temu, oubli napisał: A może? Może to fakt nieobiektywny. Jakoś tak nie brałam tego wcześniej pod uwagę. Osadziłam się w roli znawcy i wydziwiam na młodych pisarzy i jurorów. No ale na co tu narzekać, jak nawet masło potaniało ostatnio? Tak sobie zawsze myślę, gdy nie nie rozumiem czegos albo nie podoba mi się jakaś nowa moda, że może jestem już za stara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1667 Napisano 2 godziny temu 13 godzin temu, Baba napisał: I do tego w ochronie, bo masz dużo czasu na pisanie Nie da się ukryć, że pracując na produkcji nie mogłabym pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1667 Napisano 2 godziny temu 13 godzin temu, murb napisał: Ja pulpety jadłam. Z marchewką. Też smacznie, a coś zostało? Muszę ustalić czy stać Cię na mięso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcie rzeczywistości 0 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Pokraka napisał: Nie da się ukryć, że pracując na produkcji nie mogłabym pisać Nie da się ukryć, że bezrobocie pozytywnie wpływa na obecność na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezzębnica 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, elcie rzeczywistości napisał: Nie da się ukryć, że bezrobocie pozytywnie wpływa na obecność na forum Co to się porobiło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 331 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Pokraka napisał: Też smacznie, a coś zostało? Muszę ustalić czy stać Cię na mięso. Nie wybrzydzam bo były darowane i na dodatek zostały wczoraj zjedzone w całości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1667 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, elcie rzeczywistości napisał: Nie da się ukryć, że bezrobocie pozytywnie wpływa na obecność na forum W ch/uja cięcie też zajęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 331 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Pokraka napisał: Nie da się ukryć, że pracując na produkcji nie mogłabym pisać Jedną ręką produkujesz, drugą piszesz. Twoja praca może polegać na jednostajnym i miarowym naduszaniu jednego przycisku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 331 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: W ch/uja cięcie też zajęcie Musze założyć notatnik ze złotymi myślami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1667 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, murb napisał: Nie wybrzydzam bo były darowane i na dodatek zostały wczoraj zjedzone w całości. Czyli bieda jak wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1667 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: Jedną ręką produkujesz, drugą piszesz. Twoja praca może polegać na jednostajnym i miarowym naduszaniu jednego przycisku. No nie wiem czy 1 ręką bym coś wypodukowała? Zwłaszcza tą lewą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 331 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: No nie wiem czy 1 ręką bym coś wypodukowała? Zwłaszcza tą lewą Może masz funkcję pisania głosowego. Chociaż nie wiem czy można tak na forum pisać. Gadasz dp telefonu a on z tego robi wiadomosć tekstową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 331 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Czyli bieda jak wszyscy. Jest teoria, że codzienne jedzenie mięsa świadczy o wysokim statusie materialnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1667 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, murb napisał: Może masz funkcję pisania głosowego. Chociaż nie wiem czy można tak na forum pisać. Gadasz dp telefonu a on z tego robi wiadomosć tekstową. Koleżankom mogło by przeszkadzać, radio, plotki i jeszcze moje dyktowanie to może być trochę za głośno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1667 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Jest teoria, że codzienne jedzenie mięsa świadczy o wysokim statusie materialnym? Nie, że wszyscy jesteśmy tak biedni, że nie mamy ścinek do bigosu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 331 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie, że wszyscy jesteśmy tak biedni, że nie mamy ścinek do bigosu. Mam ze dwa kilogramy schabu z kością i tyle samo żeberek. Ale w zamrażalniku. Kiepsko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1667 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Mam ze dwa kilogramy schabu z kością i tyle samo żeberek. Ale w zamrażalniku. Kiepsko. Też nie mam ścinek. Chciałam ugotować bigos na kawałku pręgi wołowej i łopatki wiepszowej. Schab z kością to rarytas, burżujka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezzębnica 3 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Pokraka napisał: W ch/uja cięcie też zajęcie Wow, zupełnie nie trzymasz ciśnienia z samego rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 331 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Też nie mam ścinek. Chciałam ugotować bigos na kawałku pręgi wołowej i łopatki wiepszowej. Schab z kością to rarytas, burżujka Nie wiem co z nim zrobić. Można piec schab z kością? Ja w życiu nie gotowałam bigosu więc może mogę nie mieć ścinek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1667 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezzębnica napisał: Wow, zupełnie nie trzymasz ciśnienia z samego rana. Czego nie trzymam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezzębnica 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Czego nie trzymam? Niczego nie trzymasz a w szczególności poziomu. Cmoknij mnie w bimbały. https://zapodaj.net/plik-5PpFFx7UQC 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1667 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Nie wiem co z nim zrobić. Można piec schab z kością? Ja w życiu nie gotowałam bigosu więc może mogę nie mieć ścinek. Klasycznie schabowe z kością. Albo takie steki duszone z cebulką i pieczarkami. W całości bym nie piekła. Może to tylko ja nie umiem ale mi schab z piekarnika wychodzi za suchy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcie rzeczywistości 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Może to tylko ja nie umiem ale mi schab z piekarnika wychodzi za suchy. Bo taka pokraka jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach