murb 354 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, Seven napisał: Ty jesteś z wyższych sfer absurdu. Tobie wolno się nosić bez czapki. W świecie, w którym coraz mniej rzeczy wolno robić to se chociaż bez czapki pochodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: może czasem cośtam napisze ale jednak zazwyczaj uważam Wiem! Kontrolujesz się ile możesz. Czekam na moment gdy pójdą konie po betonie. ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: może czasem cośtam napisze ale jednak zazwyczaj uważam Znaczy - zegz bez zabezpieczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, murb napisał: W świecie, w którym coraz mniej rzeczy wolno robić to se chociaż bez czapki pochodzę. Na starość będziesz łysa. Tak gadają. Dlatego od początków września do późnego kwietnia nie wychodzę bez okrycia głowy. Dobrze, że można swobodnie poruszać się bez maski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, murb napisał: Znaczy - zegz bez zabezpieczenia. Kto bogatemu zabroni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Wiem! Kontrolujesz się ile możesz. Czekam na moment gdy pójdą konie po betonie. ; p to mi się nawet rzadko w sypialni zdarza, a co dopiero na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Znaczy - zegz bez zabezpieczenia. nie róbmy sensacji przyrost naturalny i tak już jest mizerny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: to mi się nawet rzadko w sypialni zdarza, a co dopiero na forum Nie szepczesz świństewek w sypialni? O nie! To kiedy zaczynamy korki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Na starość będziesz łysa. Tak gadają. Dlatego od początków września do późnego kwietnia nie wychodzę bez okrycia głowy. Dobrze, że można swobodnie poruszać się bez maski. A jeśli starość nie jest mi pisana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Seven napisał: Kto bogatemu zabroni? kto biednemu zabroni bogato żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, murb napisał: A jeśli starość nie jest mi pisana. Może lepiej nie dożyć tej chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: nie róbmy sensacji przyrost naturalny i tak już jest mizerny To Ty jak ta taka siłaczka albo dr Judym chcesz sam zmieniać wskaźniki demograficzne? To z Ciebie być musi jakiś Tytan albo demon chociaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: kto biednemu zabroni bogato żyć Potrzebujesz siana, leć do bociana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: kto biednemu zabroni bogato żyć Podejście na pierwszym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: Nie szepczesz świństewek w sypialni? O nie! To kiedy zaczynamy korki? wiesz, że nawet nie wiem... musielibyśmy przeprowadzić lekcję próbną a z drugiej strony to trzeba wiele gadać? jak poczujesz na szyi gorący oddech, a jeszcze delikatnie drapiący zarost to trzeba wiele do tego dopowiadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: A jeśli starość nie jest mi pisana. to na starość będziesz młoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: to na starość będziesz młoda O! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: To Ty jak ta taka siłaczka albo dr Judym chcesz sam zmieniać wskaźniki demograficzne? To z Ciebie być musi jakiś Tytan albo demon chociaż. samemu zmienić wskaźniki demograficzne to jednak nie da rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: wiesz, że nawet nie wiem... musielibyśmy przeprowadzić lekcję próbną a z drugiej strony to trzeba wiele gadać? jak poczujesz na szyi gorący oddech, a jeszcze delikatnie drapiący zarost to trzeba wiele do tego dopowiadać? Znaczy nie pamiętasz? ; p Wtedy wystarczą dwa, trzy słowa i podniecenie jest na granicy obłędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: to na starość będziesz młoda O! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: samemu zmienić wskaźniki demograficzne to jednak nie da rady A dżdżownice dają radę. Wystarczy jedna, żeby było z niej dwie albo trzy. O! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, murb napisał: A dżdżownice dają radę. Wystarczy jedna, żeby było z niej dwie albo trzy. O! nie wiem czy to może niedostatecznie na tym forum wybrzmiało w sumie przez internet nie widać ale nie jestem dżdżownicą Edytowano 7 godzin temu przez WychodzeNaChwile 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Seven napisał: Znaczy nie pamiętasz? ; p Wtedy wystarczą dwa, trzy słowa i podniecenie jest na granicy obłędu. w sumie to nie pamiętam jednak pewnie mimo pozornego opanowania to mnie też niosą emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: w sumie to nie pamiętam jednak pewnie mimo pozornego opanowania to mnie też niosą emocje Ano. Psychopatą nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie wiem czy to może niedostatecznie na tym forum wybrzmiało w sumie przez internet nie widać ale nie jestem dżdżownicą Fotkę wrzuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Fotkę wrzuć. a to nie charakter ważniejszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Seven napisał: Ano. Psychopatą nie jesteś. wzrost w sam raz, nóżka jak ta lala i nie jestem psychopatą dobrze się zastanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 3 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Seven napisał: Warszawianka brum, a jakże. Mądrala wszystko wie gdzie co jest. Ciekawe czy lubi stać pod Rotundą i się rozglądać i przyglądać ludziom? Kto tak robi? Przybysze ze wsi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: wzrost w sam raz, nóżka jak ta lala i nie jestem psychopatą dobrze się zastanów Masz coś z gangstera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: wzrost w sam raz, nóżka jak ta lala i nie jestem psychopatą dobrze się zastanów Przeprasza, że czytam z ukrycia ale mnie ta nóżka zaintrygowała. Smukła, kościste kolano, wyrobiona łydka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach