Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Błagam cię. Nie po to piekę ciasto, żeby staremu apetyt odbierać. Dlatego napisałem wyraźnie, że jestem skupiony na czytaniu, a nie oglądaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, salix napisał: Raczej każdy kto potrafi czytać ze zrozumieniem, zauważa jak często te 'opinie' są efektem świadomego naginania faktów do tego stopnia ze czasami aż trudno mi jest uwierzyć w to co czytam. Po prostu lubisz innych userów. A to decyduje o wszystkim. Edytowano 7 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: To jest cała seria. Wystarczy wpisać frazę: "Jak przetrwać w ...". Znikam już. Mam kilka spraw do ogarnięcia. Miłego dnia wam życzę i dziękuję za normalną rozmowę tobie i Brum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, murb napisał: Ja bym ugotowała wielki gar, cześć zjadła jutro i w niedzielę ale włożyłabym też dużo do zamrażalnika, żeby wyjąć na Boże Narodzenie. Ale Ciebie chyba jednak nie hejtują tak jak mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Baba napisał: Tak. Ino sprecyzuję skąd biorę książki. Miecz to wie. Mamy w mieście skwerki zieleni. Ławeczki, biblioteczki plenerowe i tam ludzie zostawiają książki. Bierzesz co chcesz i kiedy chcesz. Zostawiasz swoje. Nie musisz. Kiedy przeczytałam "biblioteczki" plenerowe przyszło mi na myśl coś zupełnie innego. A to chodzi o takie miejsca wymiany książek. W mieście mym też takie są. A ta historia z biblioteką. Za siedmioma morzami i siedmioma górami była sobie pewna kobiecina co lubiła czytać książki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Znikam już. Mam kilka spraw do ogarnięcia. Miłego dnia wam życzę i dziękuję za normalną rozmowę tobie i Brum Można jednak normalnie nawet w tym miejscu? Chyba można. Pa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ciebie chyba jednak nie hejtują tak jak mnie Zupełnie mnie nie hejtują. Oprócz jednego incydentu jestem tu osobą, która nie wywołuje większych emocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Znikam już. Mam kilka spraw do ogarnięcia. Miłego dnia wam życzę i dziękuję za normalną rozmowę tobie i Brum Ciał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Zupełnie mnie nie hejtują. Oprócz jednego incydentu jestem tu osobą, która nie wywołuje większych emocji. Też tak chcę, ale moja wredna natura kieruje mnie na inne tory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu Też uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, salix napisał: Raczej każdy kto potrafi czytać ze zrozumieniem, zauważa jak często te 'opinie' są efektem świadomego naginania faktów do tego stopnia ze czasami aż trudno mi jest uwierzyć w to co czytam. Ale nawet jeśli w to nie wierzysz to i tak niesiesz w świata jakiś przekaz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Też tak chcę, ale moja wredna natura kieruje mnie na inne tory Masz co chcesz. To postawa godna pozazdroszczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Też uciekam Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 410 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Po prostu lubisz innych userów. Niezależnie od sympatii czy antypatii wobec innych, wypada byc rzetelnym w przedstawianiu 'faktów' i obiektywnym. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Można jednak normalnie nawet w tym miejscu? Chyba można. Pa Bo dzisiaj jest piątek. Wiesz, wtorki, czwartki i niedziele robocze... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Niezależnie od sympatii czy antypatii wobec innych, wypada byc rzetelnym w przedstawianiu 'faktów' i obiektywnym. Tak rzetelnym jak Ty? Uchowaj Boże! Jeszcze raz, liczą się tylko sympatie i antypatie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 410 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Ale nawet jeśli w to nie wierzysz to i tak niesiesz w świata jakiś przekaz. No, nie mogę się powstrzymać i się wtrącam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Bo dzisiaj jest piątek. Wiesz, wtorki, czwartki i niedziele robocze... Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Zupełnie mnie nie hejtują. Oprócz jednego incydentu jestem tu osobą, która nie wywołuje większych emocji. Gdyby nie ten incydent, dawno by ciebie nazwali bezemocjonalnym botem Nie ma tego złego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: No, nie mogę się powstrzymać i się wtrącam. Jeśli Ty nie możesz się powstrzymać to czemu inni mają robić inaczej. Podlegamy tym samym popędom. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Gdyby nie ten incydent, dawno by ciebie nazwali bezemocjonalnym botem Nie ma tego złego... Chciałem to napisać: Brum, jesteś tak nudna, że nie warto czytać Twoich postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Jeśli Ty nie możesz się powstrzymać to czemu inni mają robić inaczej. Podlegamy tym samym popędom. Oby to zrozumiała w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 410 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Tak rzetelnym jak Ty? Uchowaj Boże! Jeszcze raz, liczą się tylko sympatie i antypatie. Nie mam problemu z przyznaniem komuś racji, nawet jeśli go nie darzę sympatią i odwrotnie sympatia nie przesłania mi faktów. Gdybyś był w 1/10 tak rzetelny jak ja to kazda dyskusja z toba wyglądałaby zupełnie inaczej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Gdyby nie ten incydent, dawno by ciebie nazwali bezemocjonalnym botem Nie ma tego złego... Taaa... A te wszystkie łzy wylane ... (głośne westchnięcie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Chciałem to napisać: Brum, jesteś tak nudna, że nie warto czytać Twoich postów Napawam się sama tym co napisałam. Co o tym myślą inni mnie nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Nie mam problemu z przyznaniem komuś racji, nawet jeśli go nie darzę sympatią i odwrotnie sympatia nie przesłania mi faktów. Gdybyś był w 1/10 tak rzetelny jak ja to kazda dyskusja z toba wyglądałaby zupełnie inaczej. Zawsze trudno było mi obcować z ideałami. Szczególnie takimi we własnym mniemaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: wypada byc rzetelnym w przedstawianiu 'faktów' i obiektywnym. Z tym się zgadzam! Gdyby ktoś obcy z zewnątrz (bez uprzedzeń) poczytał na wyrywki kilka tematów przez powiedzmy 5 dni? To zauważy, że w największym bagnie taplają się te same osoby. Wręcz ich aktywność jest uzależniona od tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Nie mam problemu z przyznaniem komuś racji, nawet jeśli go nie darzę sympatią i odwrotnie sympatia nie przesłania mi faktów. Gdybyś był w 1/10 tak rzetelny jak ja to kazda dyskusja z toba wyglądałaby zupełnie inaczej. Wybacz, że wrzucę kamyk do Twego ogródka jakże w stylu zen ale nie zawsze byłaś rzetelna. A raz nawet nie byłaś i dotyczyło to akurat mej osoby. I powiem więcej - absolutnie nie musiałaś wyciągać tego, co wyciągnęłaś w sytuacji kiedy topór wojenny został zakopany. Także ten ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Z tym się zgadzam! Gdyby ktoś obcy z zewnątrz (bez uprzedzeń) poczytał na wyrywki kilka tematów przez powiedzmy 5 dni? To zauważy, że w największym bagnie taplają się te same osoby. Wręcz ich aktywność jest uzależniona od tego. Jak Ty mnie znasz! To już nie miłość a tylko poznanie człowieka od podszewki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 28 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Z tym się zgadzam! Gdyby ktoś obcy z zewnątrz (bez uprzedzeń) poczytał na wyrywki kilka tematów przez powiedzmy 5 dni? To zauważy, że w największym bagnie taplają się te same osoby. Wręcz ich aktywność jest uzależniona od tego. Napisałaś we wcześniejszych postach, że od "pierwszego wejrzenia" zrozumiałaś, że należy się "trzymać z daleka" ode mnie i Madzi. Pomimo tego - nie trzymasz się. Masz nawet opcję ignoru. Widocznie nie chcesz z tego korzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach