Onaaaa 1189 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Do nieba do piekła Do baby jędzy będę szła. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Hurra słyszeli wszyscy? Jest oficjalne pozwolenie. Na twoim miejscu bym nie ryzykował... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, zgłoszone napisał: Moze jednak nie jest taka sóka, nie wiem Nie miej złudzeń, jesteś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Możesz mi lizać kakaowe oko po defekacji. Skojarzyło mi się z dirty sanchez. Fuj Edytowano 20 godzin temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, jukon choroszcz welcome napisał: Znowu te pjėrdý o wędzeniu pisała? On ciągle wędzi chyba dlatego jej nie rúcha Tak wędził niedawno a byla gdzieś już 1 w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: A jak majom się znudzić jak som na promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Na twoim miejscu bym nie ryzykował... Niby dlaczego? Jest ryzyko, jest zabawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Skończyło mi się z dirty sanchez. Fuj Widzę, że lubisz to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, zgłoszone napisał: tak koncze ojdze upasione na paru Elkach, ja tego nie dzwigam tylko dobijam :x Bełkoczesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, zgłoszone napisał: tak koncze ojdze upasione na paru Elkach, ja tego nie dzwigam tylko dobijam :x Nie znam tego pana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Widzę, że lubisz to... Fuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 7 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Skojarzyło mi się z dirty sanchez. Fuj pewnie robiłaś bo inaczej byś nie wiedziała co to jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Cynamon napisał: pewnie robiłaś bo inaczej byś nie wiedziała co to jest Ja wiem pravik że tobie się wydaje że każdy swoją wiedzę czerpie z własnych doświadczeń ale muszę cię zmartwic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Zresztą, wyjêbane w was praviki i inne spiėrdoxy. Idę spać. Edytowano 20 godzin temu przez xDxDxDxD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 20 godzin temu 11 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Fajnie by było na podłodze spać samym matracu Najpierw musi być czysta podłoga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 981 Napisano 13 godzin temu 8 godzin temu, salix napisał: To bardzo indywidualne ja na przykład nie lubię wypraszać sobie 'dowodów miłości', wolę, żeby to wynikało naturalnie niż było wypracowane. Pewnie poszedł na jakiś kurs i wróci jako doktor. nie chodzi o wypraszanie sobie czegoś tylko o poinformowanie drugiej strony na co masz ochotę / co lubisz - co zjesz? - domyśl się - idę po zakupy i mogę Ci ugotować to na co masz ochotę - nie będę się napraszać! I potem taki ... robi schabowe kiedy Ty miałaś ochotę na smażoną rybę bo się goopek powinien był domyślić jak Cię kocha... a skoro nie odczytał Twoich myśli to to nie może być miłość bo miłość oznacza czytanie w myślach drugiej osobie i spełnianie jej niewypowiedzianych pragnień (jasnowidz Jackowski poleca się) 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 287 Napisano 12 godzin temu 42 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: nie chodzi o wypraszanie sobie czegoś tylko o poinformowanie drugiej strony na co masz ochotę / co lubisz - co zjesz? - domyśl się - idę po zakupy i mogę Ci ugotować to na co masz ochotę - nie będę się napraszać! I potem taki ... robi schabowe kiedy Ty miałaś ochotę na smażoną rybę bo się goopek powinien był domyślić jak Cię kocha... a skoro nie odczytał Twoich myśli to to nie może być miłość bo miłość oznacza czytanie w myślach drugiej osobie i spełnianie jej niewypowiedzianych pragnień (jasnowidz Jackowski poleca się) Jak kocha, nigdy głupkiem nie nazwie, tylko zje co jej poda i jeszcze pieknie podziękuje. Pod warunkiem, że to coś z talerza nie ucieka i nie jesteśmy na to uczuleni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 12 godzin temu 58 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie chodzi o wypraszanie sobie czegoś tylko o poinformowanie drugiej strony na co masz ochotę / co lubisz - co zjesz? - domyśl się - idę po zakupy i mogę Ci ugotować to na co masz ochotę - nie będę się napraszać! I potem taki ... robi schabowe kiedy Ty miałaś ochotę na smażoną rybę bo się goopek powinien był domyślić jak Cię kocha... a skoro nie odczytał Twoich myśli to to nie może być miłość bo miłość oznacza czytanie w myślach drugiej osobie i spełnianie jej niewypowiedzianych pragnień (jasnowidz Jackowski poleca się) Podobno nie ma takiej miłości, której nie zniszczy chu/jowa komunikacja. Druga sprawa to to o czym pisze Pstokrotka nie ma co być małostkowym. Nie zrobił dokładnie jak byś chciała ale poszedł zrobił zakupy i ugotował, warto docenić chęci i zaangażowanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Podobno nie ma takiej miłości, której nie zniszczy chu/jowa komunikacja. Akurat w Warszawie trudno narzekać na komunikację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Pokraka napisał: Podobno nie ma takiej miłości, której nie zniszczy chu/jowa komunikacja. Czyli - warto rozmawiać. Mówić i słuchać. Edytowano 12 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Akurat w Warszawie trudno narzekać na komunikację. Zależy gdzie mieszkasz albo dokąd chcesz dojechać bo nie wszędzie jest słodziutko, oj nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Akurat w Warszawie trudno narzekać na komunikację. No patrz a znam miasto osób narzekających na korki. A parkowanie to jak rankowanie po 30 wszystkie miejsca zajęte albo dla niepełnosprawnych Edytowano 12 godzin temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Czyli - warto rozmawiać. Tak, jeśli druga strona ma wole, a jak nie to przez rozmowę szybciej się dowiesz, że tej woli nie ma. Tak czy siak warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 12 godzin temu A i rozmawiać czyli mówić i słuchać. Bo niestety większość tylko mówi i brakuje tego słuchania drugiej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 942 Napisano 12 godzin temu Świat jest piękny, kiedy wszystko przebiega po mojej myśli, kiedy nie muszę się zbytnio wysilać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 942 Napisano 12 godzin temu 28 minut temu, Baba napisał: Jak kocha, nigdy głupkiem nie nazwie, tylko zje co jej poda i jeszcze pieknie podziękuje. Pod warunkiem, że to coś z talerza nie ucieka i nie jesteśmy na to uczuleni To mi zaimponowałaś tym wpisem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 447 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, WychodzeNaChwile napisał: nie chodzi o wypraszanie sobie czegoś tylko o poinformowanie drugiej strony na co masz ochotę / co lubisz - co zjesz? - domyśl się - idę po zakupy i mogę Ci ugotować to na co masz ochotę - nie będę się napraszać! I potem taki ... robi schabowe kiedy Ty miałaś ochotę na smażoną rybę bo się goopek powinien był domyślić jak Cię kocha... a skoro nie odczytał Twoich myśli to to nie może być miłość bo miłość oznacza czytanie w myślach drugiej osobie i spełnianie jej niewypowiedzianych pragnień (jasnowidz Jackowski poleca się) Punkt wyjścia był taki, że facet szuka na zewnątrz tego, czego nie otrzymuje w domu, i ja właśnie do tego się odnoszę. Bo emocjonalna bliskość nie bierze się z odgrywania ról czy wymuszonych gestów. Ja nie oczekuję czytania w myślach i mówię, co chcę, a czego nie, ale emocje, troska i zainteresowanie powinny płynąć z serca, a nie z poczucia obowiązku bycia partnerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Pokraka napisał: No patrz a znam miasto osób narzekających na korki. A parkowanie to jak rankowanie po 30 wszystkie miejsca zajęte albo dla niepełnosprawnych Kto mądry jeździ samochodem po centrum..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: A i rozmawiać czyli mówić i słuchać. Bo niestety większość tylko mówi i brakuje tego słuchania drugiej strony. Dlatego dopisałam. Rzmawianie, wbrew pozorom, to nie jest taka łatwa sztuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Świat jest piękny, kiedy wszystko przebiega po mojej myśli, kiedy nie muszę się zbytnio wysilać. Nie przesadzajmy jest piękny i gdy biegnie własnym torem. Trzeba umieć tylko na niego inaczej patrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach