Pieprz w moździerzu 23 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: A to spoko. Nie będę kurtuazji prowadzić skoro tak stawiasz sprawę. Pomódl się za mnie żebym to godnie zniesła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Idę śnić o iskrze. Dobranoc Lepiej zainteresuj się jej brudną tajemnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Lepiej zainteresuj się jej brudną tajemnica. I proszę już do mnie nie podbijać. Malowany zajęty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: I proszę już do mnie nie podbijać. Malowany zajęty. Nie walczę z babami i tak marna rzecz jak chlop. Szanujmy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 11 godzin temu Zaczynam jej się obawiać https://zapodaj.net/plik-EldKc6vKOi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Nie walczę z babami i tak marna rzecz jak chlop. Szanujmy się. Zatańczysz mi na rurze? To musi śmieszne wyglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Zatańczysz mi na rurze? To musi śmieszne wyglądać. Tak śmiesznie ze zapomniałbyś o szczebatej iskrze. A ja się boję twojej narzeczonej wiec może ona ci na widłach zatańczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Tak śmiesznie ze zapomniałbyś o szczebatej iskrze. A ja się boję twojej narzeczonej wiec może ona ci na widłach zatańczy. Chcesz 10 zł zarobić, czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 10 godzin temu Nigdy o niej nie zapomnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Chcesz 10 zł zarobić, czy nie? Daj to na tace. Zaimponujesz wybrance gestem i może szybciej cie dopusci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Daj to na tace. Zaimponujesz wybrance gestem i może szybciej cie dopusci Ten etap mamy już dawno za sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ten etap mamy już dawno za sobą. Czeka nas love iskrowe jak pelakowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 10 godzin temu Co to znowu za trolling. Zostaliście przekupieni przez włodarzy żeby uratować ten przybytek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Czeka nas love iskrowe jak pelakowe? Coś głębszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 982 Napisano 10 godzin temu 18 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: A my pijemy flegaminę. to tak nocna prohibicja przycisnęła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 10 godzin temu To jest zapomniane przez Boga i diabła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Coś głębszego. 3 sety do galarety z przychowku iskrowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: 3 sety do galarety z przychowku iskrowego? Ale co cię tak na naprawdę boli? Nie baw się w madzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ale co cię tak na naprawdę boli? Nie baw się w madzie. Nic. To beka ze starych ludzi. Masz z tym problem? To opusc internety. Ja chce popatrzeć jak się baba poniża ponownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 10 godzin temu Bo jestem podłym wężem jadowitym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 982 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Malowany napisał: Coś głębszego. O, ty do sztuczek! Mistrz! Jakby spadł z nieba — Lecz nie do takich, gdzie zgrabności trzeba. Kto z wesołości do głupstwa przechodzi, Może rozśmieszyć, sobie tylko szkodzi; Lecz kiedy głupstwem chce zabawić kogo, Krzywdzi go wtenczas i złą idzie drogą. Edytowano 10 godzin temu przez WychodzeNaChwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 10 godzin temu Meduza jezebel eris lilith pandora kruella devil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 10 godzin temu Morticjo Adams takze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 10 godzin temu 28 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Trzymam kciuki (oraz za to że jak sama wejdzie w szczęśliwe stadło, to przestanie wsiadać na cudze ;)). Nigdy nie porzucę tego w co wierzę, żebym miała nie mówić komuś prawdy, że czarne jest czarne. Ale pocieszę Cię - gdy będę mieć rodzinę tj. prawowitego(!) męża i dziecko z nim (a choćby męża bo z dzieckiem może być różnie), to najzwyczajniej w świecie zniknę stąd na dobre. Nie będę mieć ani tej tyci (co teraz) chęci tracić czasu na takie przegrywy jak Ty. Nasze szczęście i jego atencja mi wystarczy, żeby jeszcze jej szukać na gufnorum, w przeciwieństwie do Ciebie, jak widać, bidulko pozerko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Co to znowu za trolling. Zostaliście przekupieni przez włodarzy żeby uratować ten przybytek? Tutaj sama prawda jest pisana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: 3 sety do galarety z przychowku iskrowego? Cicho babo, bo mi robisz apetyt na galart z octem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Nic. To beka ze starych ludzi. Masz z tym problem? To opusc internety. Ja chce popatrzeć jak się baba poniża ponownie. To ty masz jakiś problem.To opuść, bo tylko jad wylewasz i nic więcej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to tak nocna prohibicja przycisnęła? W moim garażu nie słyszano o prohibicji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 10 godzin temu Bingo zygmunt frojd analajz dys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To ty masz jakiś problem.To opuść, bo tylko jad wylewasz i nic więcej. Zbieraj do butelki, sprzedasz na czarnym rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach