crazyyyy 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Smerfetek napisał: Ja niczego jej nie dam. Rączki mam tutaj i proszę nawet nie patrzeć w mojom stronę. Nie wspomagam patologii do widzenia Ja na bułkę mogę dać jak mam gwarancje ze na bułkę ale ona będzie zbierać na pol litra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 2 godziny temu Dobranoc Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: To co odpisać ci tak samo? Gorzej robiłeś, więc wrażenia to na mnie nie zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu Nawet wam mogę zaśpiewać windę do nieba albo ave maryja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Zbieram pieniążki na ślub Malowany i Iskra. Właśnie odwołany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu Albo i dwa kije i dwie zmije ssss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Ja na bułkę mogę dać jak mam gwarancje ze na bułkę ale ona będzie zbierać na pol litra Wy to macie takie naiwne serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Wy to macie takie naiwne serca Ze zawsze na picie zbierają? Nie no czasem jeszcze pod makiem żebrzą o zamówienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu Możecie sobie wysyłać co chcecie, nie moja sprawa, tylko zabawny ten nagły zwrot w traktowaniu się dzięki fotce, ale nic zaskakującego, za długo żyję by ludzi nie znać, zwłaszcza facetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Ze zawsze na picie zbierają? Nie no czasem jeszcze pod makiem żebrzą o zamówienie Ona jest bogata. Niech jom sponsoruje rodzina. Dla mnie może zdechnac z głodu czy z czego tam whateva. Nie ma litości dla ludzkich szczurów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Gorzej robiłeś, więc wrażenia to na mnie nie zrobi. Robiłem, ale mamy już to za sobą. Po co wracasz do tego? Żeby się w ten sposób usprawiedliwić? Trochę kiepsko. Tyle ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, G i n a napisał: Dobranoc Malowany Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Możecie sobie wysyłać co chcecie, nie moja sprawa, tylko zabawny ten nagły zwrot w traktowaniu się dzięki fotce, ale nic zaskakującego, za długo żyję by ludzi nie znać, zwłaszcza facetów. Napisala pani wysyłająca cialo owsikom. No naprawdę czy my na śmietnisku rozumy znaleźliśmy? My nie pampersina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Robiłem, ale mamy już to za sobą. Po co wracasz do tego? Żeby się w ten sposób usprawiedliwić? Trochę kiepsko. Tyle ode mnie. Uhm to teraz wolno tylko słodkopierdzieć udając dobrą minę do złej gry? No sory ale wolę być sobą, grania przed ludźmi to mam już dość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Smerfetek napisał: Ona jest bogata. Niech jom sponsoruje rodzina. Dla mnie może zdechnac z głodu czy z czego tam whateva. Nie ma litości dla ludzkich szczurów dżina będzie miała classy reklamówkę zulowke przeniesiona jak żywcem z 60s, do tego gustownie przekrzywiony beret również w klimacie sikstisowym, w kąciku ust sexy pet i w przerwie między prośbami o kilka groszy będzie coś bełkotać o tutkach paryskich które nie miały dla niej serca Edytowano 2 godziny temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Napisala pani wysyłająca cialo owsikom. No naprawdę czy my na śmietnisku rozumy znaleźliśmy? My nie pampersina A jaki mi to związek z sednem mojego postu który komentujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu Rola życia fanka picia i kijem po zadzie bicia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: A jaki mi to związek z sednem mojego postu który komentujesz? Że dostajesz Oskara za rolę świętszej od papjeza. A tera podziękuj Panu Bogu i bijonse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Że dostajesz Oskara za rolę świętszej od papjeza. A tera podziękuj Panu Bogu i bijonse Ale ona to wysłała zanim malowany przyszedł na świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Uhm to teraz wolno tylko słodkopierdzieć udając dobrą minę do złej gry? No sory ale wolę być sobą, grania przed ludźmi to mam już dość. Nie. Możesz pisać do mnie spie.. na publiku, po tym jak ostatnio cię broniłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Że dostajesz Oskara za rolę świętszej od papjeza. A tera podziękuj Panu Bogu i bijonse Czyli słabo się klei tamten post do sedna mojego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: dżina będzie miała classy reklamówkę zulowke przeniesiona jak żywcem z 60s, do tego gustownie przekrzywiony beret również w klimacie sikstisowym Będzie miała takom siatkę. I plastikowy koszyk z napisem luis witon. Bo nawet menelica czeba być na bogato tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Czyli słabo się klei tamten post do sedna mojego. Klei się jak odbyt po wdychaniu kleju. Czyli idealnie. Ale aby to zauważyć trzeba opuścić mury umyslu i konwenansów. Myślenia prostego. Trzeba umjec w abstrakcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 2 godziny temu Dla obiektywizmu - malowany z gina usiłował sie układać przed ta żenująca akcja sprzed parudziesięciu minut. Pewnie liczy ze ma trochę czteropakow zachomikowanych w tapczanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 2 godziny temu Ptaszyny ćwierkają a ja idę spać Haaa. A wstanę o której zechce …. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie. Możesz pisać do mnie spie.. na publiku, po tym jak ostatnio cię broniłem. Nie uznaję tego typu zasad: coś za coś. Albo czegoś nie zrobię, bo ktoś czegoś takiego wobec mnie nie robił. Reaguję adekwatnie do odczuć względem danej chwili, a nie zaglądam w umowy niepisane. A ponoć mnie znasz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 2 godziny temu Jestem super obiektywna jestem tak obiektywna ze mogę sadzic nawet we własnej sprawie dlatego proszę mi wierzyć ide spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 2 godziny temu O co ten bul dupy wasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Dla obiektywizmu - malowany z gina usiłował sie układać przed ta żenująca akcja sprzed parudziesięciu minut. Pewnie liczy ze ma trochę czteropakow zachomikowanych w tapczanie I puste butelki na zbyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu Dobrze wiesz ze to guwno nie sen. Nekana koszmarem wstaniesz jak zombi i otworzysz kolejna butelkę ale niestety dżin z niej nie wyskoczy. Idz i śnij o kiju na zadzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach