Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G i n a

Dzień dobry Kruszynki

Polecane posty

5 minut temu, Gеt Out napisał:

Dosrywasz mnie i jej takie są fakty i podejrzewam działasz z niskich pobudek reprezentując ludzi miałkich. 😁

dosrywkowicze zyją w swiecie urojen, myslą ze som tacy inteligentni ze inni nie qmaja ocb i mogą ich tak podgryzac do woli. 2

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

logicznie taki typ nie ma szans na jakąś laske, ale ... logika wysiada kiedy laska  jest jego damsko wersjo...kazda potwora znajdzie amatora😅

Dla normalnej to będzie siarą iść z nim gdzieś , bo będzie wyglądała jak opiekunka niepełnosprawnego. A dla alkuski wszystko jedno i socjal chyba ma jakiś , to na alko będą mieli . Wrzucał foty piw nawet kiedyś jako powód do dumy że spożywa. 😆

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

dosrywkowicze zyją w swiecie urojen, myslą ze som tacy inteligentni ze inni nie qmaja ocb i mogą ich tak podgryzac do woli. 2

Kobieta usatysfakcjonowana ze swojego życia nie będzie odreagowywać tak jak niektóre tutaj . 😁

• Like 1

6 minut temu, Gеt Out napisał:

Dosrywasz mnie i jej takie są fakty i podejrzewam działasz z niskich pobudek reprezentując ludzi miałkich. 😁

Nawet jeśli komuś dosrywam, to reprezentuję wyłącznie siebie nie żadną koalicję ani czyjeś interesy. Poza tym musisz czytać uważnie, bo dosrywam też innym np. twój kolega miecz mnie za to nazwał alkoholiczką na głodzie.😄

4 minuty temu, Gеt Out napisał:

Kobieta usatysfakcjonowana ze swojego życia nie będzie odreagowywać tak jak niektóre tutaj . 😁

to i tak wina wrednych facetow, bo nie umią czytac w myslach i nie spelniają wymagan. stąd takie jak ona muszą dosrywac, karać i uczyć samcóf

Edytowano przez Nemesio Cervantes

8 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Życie wg nich jest grą i jak napiszą kąśliwą uwagę, pojawia się urojona cyferka nad ofiarą, punkt do punktu i ego rośnie, samopoczucie się polepsza. To w sumie smutne jak sobie uświadomić że to tylko moment i znowu słabo, więc robią to często bo ssie na kolejną dawkę, uzależnienie jak każde inne. 

Edytowano przez Pył na wietrze

7 minut temu, Gеt Out napisał:

Tutaj 80-90% jest nie usatysfakcjonowana więc co się dziwić.

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Żyją wg nich jest grą i jak napiszą kąśliwą uwagę, pojawia się urojona cyferka nad ofiarą, punkt do punktu i ego rośnie, samopoczucie się polepsza. To w sumie smutne jak sobie uświadomić że to tylko moment i znowu słabo, więc robią to często bo ssie na kolejną dawkę, uzależnienie jak każde inne. 

mysle ze kazdy mial wsrod znajomych dosrywkowiczow, zblazowanych wiecznie niezadowolonych pacanof obojga plci. ciekaw czy to uszkodzenie DNA czy moze ktos im wmowił ze są lepsi od innych. faktem jest ze oni zawsze byli i są sami, nikt nie ma ochoty sie brudzic ich towarzystwem..

• Thanks 1

Tu sie nie zgodzę, sam brak satysfakcji tego nie wyjaśnia, tam dochodzi do tego schemat (często z domu wyniesiony) radzenia sobie z tym na zasadzie, że się trudne emocje przerabia na przyjemne przy użyciu tzw kozła ofiarnego. 

• Like 1

6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

to i tak wina wrednych facetow, bo nie umią czytac w myslach i nie spelniają wymagan. stąd takie jak ona musi dosrywac

Chodzisz czasem gdzieś potańczyć? 

1 minutę temu, Pył na wietrze napisał:

Tu sie nie zgodzę, sam brak satysfakcji tego nie wyjaśnia, tam dochodzi do tego schemat (często z domu wyniesiony) radzenia sobie z tym na zasadzie, że się trudne emocje przerabia na przyjemne przy użyciu tzw kozła ofiarnego. 

czyli sami byli obiektem dosrywania?

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Tutaj 80-90% jest nie usatysfakcjonowana więc co się dziwić.

Ty jakoś nigdy nie potrzebujesz odreagowywać jakiś syf, a nie masz przecież życia idealnego . To co one muszę mieć za syf nawet nie chce wiedzieć. 😅

4 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

No tak tutaj bezpiecznie , bo na ulicy można oberwać, a żeby w sporcie odreagować to już nie chce się im. 😁

6 minut temu, Pył na wietrze napisał:

Jak robienie z kogoś kozła ofiarnego sprawia komuś przyjemność to oznacza że jest socjopatą.

Edytowano przez Еlciаа

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

mysle ze kazdy mial wsrod znajomych dosrywkowiczow, zblazowanych wiecznie niezadowolonych pacanof obojga plci. ciekaw czy to uszkodzenie DNA czy moze ktos im wmowił ze są lepsi od innych. faktem jest ze oni zawsze byli i są sami, nikt nie ma ochoty sie brudzic ich towarzystwem..

Cześć osób ma to w genach. Trudno orzec których więcej. Ale wg mnie tym drugim nie wmówiono, że są lepsi, to raczej oni sobie to próbują wmówić, próbują sobie to udowodnić atakując innych, bo ciągle tkwi w nich strach że nadal nie są takimi jak by chcieli żeby ludzie ich postrzegali. 

• Like 1

13 minut temu, salix napisał:

Nawet jeśli komuś dosrywam, to reprezentuję wyłącznie siebie nie żadną koalicję ani czyjeś interesy. Poza tym musisz czytać uważnie, bo dosrywam też innym np. twój kolega miecz mnie za to nazwał alkoholiczką na głodzie.😄

Nazioli jawisz się reprezentować, a przyjaciel mojej kozy i tak delikatnie cie podsumował. 😁

17 minut temu, Gеt Out napisał:

No to ty to dopiero musisz mieć satysfakcjonujące życie.

2 minuty temu, Gеt Out napisał:

Ty jakoś nigdy nie potrzebujesz odreagowywać jakiś syf, a nie masz przecież życia idealnego . To co one muszę mieć za syf nawet nie chce wiedzieć. 😅

Ela ma taki charakter ze jesli nie ma aktualnie pozycia, to zawsze sie obok pojawi facet ktory chce to naprawic😁 a dosrywkowicze takich facetow gonią, bo nimi gardzo, oczekuja ze to powinien byc ksiaze w bentleyu a nie Pawel albo Gawel.

4 minuty temu, Gеt Out napisał:

Do idealnego to mu bardzo daleko, nie wiem, ja nie mam takiego charakteru żeby mi sprawiało przyjemność jakąkolwiek dowalanie innym. 

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Do idealnego to mu bardzo daleko, nie wiem, ja nie mam takiego charakteru żeby mi sprawiało przyjemność jakąkolwiek dowalanie innym. 

No właśnie pomimo że bardzo daleko masz do idealnego jak twierdzisz, to jeszcze nie widziałem Cię żebyś skakała innym do gardła tak jak niektóre tutaj które rzekomo mają udane życie.  Uja prawda Ty masz udane i te które normalnie, spokojnie potrafią dyskutować. 

6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Ela ma taki charakter ze jesli nie ma aktualnie pozycia, to zawsze sie obok pojawi facet ktory chce to naprawic😁 a dosrywkowicze takich facetow gonią, bo nimi gardzo, oczekuja ze to powinien byc ksiaze w bentleyu a nie Pawel albo Gawel.

Bo takie jak ona mają branie zawsze, więc i nie ma frustracji w niej. Zawsze mówiłem, że ona będzie się podobać niejednemu i ma z czego wybierać. Baba jak ma fajny charakter, a jeszcze czym oddychać i na czym siedzieć, to łatwo ma z powodzeniem wśród płci przeciwnej. 

• Like 2

11 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

W sensie że ja nikogo nie gonię? 🤔

No nie do końca się z tym zgodzę. 😄

No właśnie pomimo że bardzo daleko masz do idealnego jak twierdzisz, to jeszcze nie widziałem Cię żebyś skakała innym do gardła tak jak niektóre tutaj które rzekomo mają udane życie.  Uja prawda Ty masz udane i te które normalnie, spokojnie potrafią dyskutować. 

Skakałam salowej bo przegieła w swoich urojeniach na mój temat i dzięki temu dostałam 4 bana w ciągu miesiąca. 😅

18 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No to ty to dopiero musisz mieć satysfakcjonujące życie.

Piszemy o kobietach gdybyś nie zauważył, a ja mam testosteron chociaż po wypłacie jestem do rany przyłożyć. 😅

4 minuty temu, Еlciаа napisał:

gonią facetow karynki, by zrobili miejsca dla Mohameta z Dubbayu

4 minuty temu, Еlciаа napisał:

Skakałam salowej bo przegieła w swoich urojeniach na mój temat i dzięki temu dostałam 4 bana w ciągu miesiąca. 😅

No to każdy ma swoją cierpliwość i nawet największy przyjaciel pies ugryzie jak będzie szarpany. 😁

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

gonią facetow karynki, by zrobili miejsca dla Mohameta z Dubbayu

A to nie, nikt z Dubaju mi nie potrzebny. 😁

7 minut temu, Еlciаа napisał:

Że masz branie o to chodzi i to się przekłada na zachowanie jak kobieta wie że się podoba. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się