KróliczekZły 131 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: Fajek nie czuje capi mi jeszcze samochodowe to muszę prać po tym ciuchy ale to bardziej mam tak z samochodami szwagier on ich nie wietrzy czy coś nvm Cała twoja rodzina to menele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Nie interesuje mnie głębsza licytacja, u którego z was bardziej śmierdzi (ale stawiam, że z pewnością u ciebie). Dla palacej tu nic nie czuc a reszta nvm przy ciotce i tak pale jeden odpalajac od poprzedniego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Nie jest mściwa, są kawalerzy do wzięcia jest impreza. Kawaler do wzięcia bo tu akurat o jednego użytkownika chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Cała twoja rodzina to menele. Raz byłem na randce piwie to samicy paczke fajek spalilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Nie czuję się kompetentna by oceniać takie postępowanie. Mi facet może powiedzieć, że jakaś laska jest 10/10, nie robi na mnie to wrażenia, możne nie jestem prawdziwą kobietą Mam tak samo, ale nie wyobrażam sobie żeby mój facet latał jak piesek jak tylko ktoś mu fotka pomacha, komentować sobie może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Kawaler do wzięcia bo tu akurat o jednego użytkownika chodzi. I dobrze jedna też wyrwała księcia z kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: To Ty jesteś okrutna i mściwa. Nie dlatego temat wczoraj sie w imbę zmienił bo tego chciałam i nie aby się mscić. Zamierzałam napisac 1 post komentujacy jego zachowanie i to zrobiłam i mialam iść spać, byłam w trakcie ogarniania kuchni z ktorej zazwyczaj wieczorem na kafe piszę, zaraz mialam udac się do wyra. Ale typ sie doczepił do posta i drażył temat PUBLICZNIE choć tak nie lubi i miał możliwość na priv, blokniety nie był. Aż w koncu tym swoim uporem bicia piany o 1 post mnie wkurfił i była imba. A ja w emocjach leję czy kto patrzy na to czy nie, liczy się osoba z którą mam coś do załatwienia, na gadce z nią sie skupiam. Jak ktos to ujął- działam w afekcie. A nie ze była to zemsta. Tak było, nic dodac nic ujać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Kawaler do wzięcia bo tu akurat o jednego użytkownika chodzi. Podoba się już elce iskrze genie i przelotnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Dla palacej tu nic nie czuc a reszta nvm przy ciotce i tak pale jeden odpalajac od poprzedniego Jesteś całkowicie odrealniony nawet palacze nie palą w mieszkaniach tylko na zewnątrz bo smród papierosowy im przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Mam tak samo, ale nie wyobrażam sobie żeby mój facet latał jak piesek jak tylko ktoś mu fotka pomacha, komentować sobie może. A jednak samice tak majom odkąd zobaczyly malowany niektóre latajom za nim jak sooki w cieczce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Jesteś całkowicie odrealniony nawet palacze nie palą w mieszkaniach tylko na zewnątrz bo smród papierosowy im przeszkadza. Nic nie czuje na serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 5 godzin temu Co mi przeszkadza np odur z pisuara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Nie dlatego temat wczoraj sie w imbę zmienił bo tego chciałam i nie aby się mscić. Zamierzałam napisac 1 post komentujacy jego zachowanie i to zrobiłam i mialam iść spać, byłam w trakcie ogarniania kuchni z ktorej zazwyczaj wieczorem na kafe piszę, zaraz mialam udac się do wyra. Ale typ sie doczepił do posta i drażył temat PUBLICZNIE choć tak nie lubi i miał możliwość na priv, blokniety nie był. Aż w koncu tym swoim uporem bicia piany o 1 post mnie wkurfił i była imba. A ja w emocjach leję czy kto patrzy na to czy nie, liczy się osoba z którą mam coś do załatwienia, na gadce z nią sie skupiam. Jak ktos to ujął- działam w afekcie. A nie ze była to zemsta. Tak było, nic dodac nic ujać. Ale teraz już nie jesteś w afekcie a ciągniesz historię dalej. To jaki masz w tym cel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Mam tak samo, ale nie wyobrażam sobie żeby mój facet latał jak piesek jak tylko ktoś mu fotka pomacha, komentować sobie może. Nie wiem nigdy nie byłam w takiej sytuacji, niestety wykazuje niezdrową ciekawość i może sama bym namawiała żeby brał bo chcę zobaczyć i obraziła się dopiero gdyby nie pokazał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: A te zasady to jakie są bo trudno mi ustalić coś konkretnego? Osoby z priv wiedzą. Gdyby nie wiedział to by kilka dni temu mi o czymś nie opowiadał co robił na publiku, a czego nie widziałam akurat. Wie o czym mowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie wiem nigdy nie byłam w takiej sytuacji, niestety wykazuje niezdrową ciekawość i może sama bym namawiała żeby brał bo chcę zobaczyć i obraziła się dopiero gdyby nie pokazał Ja bym się z góry obraziła, ale ciekawa też bym była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 5 godzin temu Ściąganie samca do siebie nigdy nie zadziała samic to lew nie będzie dbać o nie swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Ale teraz już nie jesteś w afekcie a ciągniesz historię dalej. To jaki masz w tym cel? Żaden. Weszłam przed poludniem tu i ktoś temat ciągnął, to odpisałam, no i tak od posta do posta. On jeszcze dziś swoje moondrosci dorzucił przeciw mnie, to je zbiijam. Choćby to np. właśnie że nie porozmawialiśmy o tamtej sytuacji prywatnie, a przecież mogliśmy bo nie zablokowałam go. No ale wolał z 1 posta dyskusje rozwijać na oczach ludzi. Pretensje do lustra niech wypowiada. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, KróliczekZły napisał: Cała twoja rodzina to menele. Ważne że ja nie pije rodziny się nie wybiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Ja bym się z góry obraziła, ale ciekawa też bym była. Nie, ja jednak nie, mógłby wziąć fotkę i mnie to by nie ruszyło, jakoś to są tematy nie ruszające mnie w najmniejszym stopniu, za inne przejawy nielojalności mogłabym się obrazić śmiertelnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Żaden. Weszłam przed poludniem tu i ktoś temat ciągnął, to odpisałam, no i tak od posta do posta. On jeszcze dziś swoje moondrosci dorzucił przeciw mnie, to je zbiijam. Choćby to np. właśnie że nie porozmawialiśmy o tamtej sytuacji prywatnie, a przecież mogliśmy bo nie zablokowałam go. No ale wolał z 1 posta dyskusje rozwijać na oczach ludzi. Pretensje do lustra niech wypowiada. Z tego co widzę oczekujesz od niego zaangażowania jak ja od anastazji a podobno tylko kolega więc albo przestań sciemniac albo się ogarnij bo typ ma wywalone w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: Nic nie czuje na serio Nie czujesz juz tego smrodu po prostu nawet palacze palący na zewnątrz śmierdzą bo dym wchodzi w skórę, włosy ubranie, a co dopiero mieszkanie w którym się pali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 18 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Kanadyjskie życie napisał: Próbuj dalej mój drogi Watsonie. Te same teksty z każdego konta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Nie czujesz juz tego smrodu po prostu nawet palacze palący na zewnątrz śmierdzą bo dym wchodzi w skórę, włosy ubranie, a co dopiero mieszkanie w którym się pali. Dym z papierosów to jest najmniejszy problem. Więcej pachnie z majtek i niemyte nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 131 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Ważne że ja nie pije rodziny się nie wybiera Łącznie z tobą oczywiście. Dobra, nie ciągnij na siłę gadki, bo potem masz urojenia, że lecę na twój pisuar, zrobiony z umywalki i całą resztę milionerskiego lu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 23 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, Pył na wietrze napisał: Od kiedy na wyczyszczony czat bez bloka nie można pisać? Mnie powiewa widownia, Tobie nie, to było walić z pretensjami o tamten mój post na priv. W Twoim interesie było ściągnać tą rozmowę na priv aby inni nie czytali, nie w moim i miałeś możliwość, bloka nie było. Nie masz prawa mieć teraz pretensji do mnie że publiczne to się działo. Co ja ci miałem napisać jak poleciały takie teksty? Ja nie jestem leżak, czy inny twój znajomy, żebyś tak się odzywała do mnie publicznie, bo cię czymś zdenerwowałem. Coś ci się pomyliło. Daj już spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Żaden. Weszłam przed poludniem tu i ktoś temat ciągnął, to odpisałam, no i tak od posta do posta. On jeszcze dziś swoje moondrosci dorzucił przeciw mnie, to je zbiijam. Choćby to np. właśnie że nie porozmawialiśmy o tamtej sytuacji prywatnie, a przecież mogliśmy bo nie zablokowałam go. No ale wolał z 1 posta dyskusje rozwijać na oczach ludzi. Pretensje do lustra niech wypowiada. A nie sądzisz, że zbyt dużą rangę nadajesz temu, co się zadziewa w internecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Pretensje do lustra niech wypowiada. Tak szczerze po co ci jakiś internetowy kolega masz prawie 41 lat osobiście nie ogarniam tej kuwety żyjesz w jakimś duchu gimnazjum a twoja każda godzina powinna być cenna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Dym z papierosów to jest najmniejszy problem. Więcej pachnie z majtek i niemyte nogi. Błagam, nie rozwijaj tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Łącznie z tobą oczywiście. Dobra, nie ciągnij na siłę gadki, bo potem masz urojenia, że lecę na twój pisuar, zrobiony z umywalki i całą resztę milionerskiego lu. Dokładnie tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach