Zaufany Partner 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie chcę oglądać tego zdjęcia! Umieścimy je w dziale Gore i wejście tylko 18+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Napisałem porównaj nawet twoje ròwieśniczki co mają mężowi co dbają o nie. Męża złapały jak były młode i ładne, tutaj proces jest spowolniony. Mąż im służy na wygląd i maseczki co daje chłop od młodości Tak serio, moje rówieśniczki to jaki wiek? Widziałeś mnie przypadkiem A co jak nie służy ten pan mąż? Hmmm? To już bieda z nędzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Ogórek rozwijał temat jak co śmierdzi. Do tego piję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: W human being A myślałem że z poczwarki w motylka : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaufany Partner 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Dokładnie w każdej chwili mogę to zrobić i to moja moc rzeczywistości Dajesz chłopaku, czyny nie deklaracje. Nie bądź jak Donald Tusk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ty dbasz o swoją żonę? Jak nie jak TAK, jak patrzę na inne styrane życiem. Chłop ma witaminę odmładzającą tylko trzeba zażywać jak jeszcze jesteś młodą i ładną, Nie pòzniej to nic nie da już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No to dziwne, ale jeszcze nigdy nie widziałam zadnego fachowca mierzącego ajfonem, a ma go sporo ludzi. A polecam np aplikacja ikea z tym działa można sobie wstawic kazdy przedmiot i sprawdzić mniej więcej jak będzie wyglądał w pomieszczeniu w czasie rzeczywistym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 94 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, crazyyyy napisał: Kurde wy wszystkie byłyście takie pinkne w tej średniej? Ja dopiero jakos początek studiów (w porywach do koncowki) sie zaczelam przepoczwarzać Ja nigdy nie byłam piękna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 33 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: A myślałem że z poczwarki w motylka : W motyle being Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 33 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Ja nigdy nie byłam piękna ty jak zwykle kokietujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 18 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Będziesz zgłaszać posty, to dostaniesz uśpienie konta na 3 dni i co później? Gdzie spędzisz czas i z kim? Nie napisalam że z mojego konta, a co cię to obchodzi tak w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Tak serio, moje rówieśniczki to jaki wiek? Widziałeś mnie przypadkiem A co jak nie służy ten pan mąż? Hmmm? To już bieda z nędzą? Więc pisze takich mężach co dbają o swoje żony jeszcze jak były ładne. Inaczej efekt jest odwrotny jeszcze szybciej starzeje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Ja nigdy nie byłam piękna Wiatropylna też nie więc chyba fałszywa skromność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 94 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, crazyyyy napisał: ja miałam peak chyba tak Ok 28-30 i teraz już zaczelam rozsypkę to ile ty masz lat? Ja się sypię od zeszłego roku mniej więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Zaufany Partner napisał: Umieścimy je w dziale Gore i wejście tylko 18+ Był na forum taki użytkownik, który regularnie wstawiał swoje nudesy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 23 Napisano 2 godziny temu U mnie na odwrót. W szkole średniej wyglądałem jak kasztan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 33 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: to ile ty masz lat? Ja się sypię od zeszłego roku mniej więcej. Ja odkad zaczelam wchodzic na kafeterie i sie dowiedziałam ze powinnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 470 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Jak nie jak TAK, jak patrzę na inne styrane życiem. Chłop ma witaminę odmładzającą tylko trzeba zażywać jak jeszcze jesteś młodą i ładną, Nie pòzniej to nic nie da już. Myśle, że nie dbasz o nią i raczej jest styrana życiem. Współczuję jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Był na forum taki użytkownik, który regularnie wstawiał swoje nudesy. Kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 94 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: ty jak zwykle kokietujesz Jest tyle brzydkich kobiet na świecie. Dlaczego nie mogę być jedną z nich? Odpowiedź: bo na kafeterii kumplowanie się z brzydkimi to przegryw. Dlatego wszyscy wypierają tę bolesną prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 94 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: Wiatropylna też nie więc chyba fałszywa skromność Mam miłą buzię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaufany Partner 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie napisalam że z mojego konta, a co cię to obchodzi tak w ogóle. Poprosisz Leżaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 33 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Jest tyle brzydkich kobiet na świecie. Dlaczego nie mogę być jedną z nich? Odpowiedź: bo na kafeterii kumplowanie się z brzydkimi to przegryw. Dlatego wszyscy wypierają tę bolesną prawdę. Bo tak samo gadalas ze jesteś gruba i masz małe cycki a potem wysłałaś mi fotke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 33 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Mam miłą buzię. To jak możesz być brzydka z miła buzia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 6 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Jak nie jak TAK, jak patrzę na inne styrane życiem. Chłop ma witaminę odmładzającą tylko trzeba zażywać jak jeszcze jesteś młodą i ładną, Nie pòzniej to nic nie da już. Tak, Pjoter, masz rację. Ten blask bije zwłaszcza od kobiet dzieciatych i styranych życiem małżeńskim z tworami podobnymi tobie xD wszystkie piękne, wypoczęte i zupełnie nie wyglądajace na swój wiek, a skąd. Pjoter z fryzurą na czeskiego piłkarza tudzież Czarka Mończyka, ewentualnie na żyda buntownika z pewnością ma za żonę miss world, która przyjmuje na ryło złote strzały odmładzające zamiast wizyt u kosmetyczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Myśle, że nie dbasz o nią i raczej jest styrana życiem. Współczuję jej Nie poròwnuj ją do siebie, jak już było po ptokach znalazłaś jakiegoś wiedziałaś czas już leci szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 94 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Ja odkad zaczelam wchodzic na kafeterie i sie dowiedziałam ze powinnam Ahahaha. Przez psychikę do zmarszczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaufany Partner 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Był na forum taki użytkownik, który regularnie wstawiał swoje nudesy. Tu nie chodzi o nudesy tylko o to czy Leżak mówi prawdę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: U mnie na odwrót. W szkole średniej wyglądałem jak kasztan. Ja kończąc liceum miałem biceps jak twoja głowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: Ja kończąc liceum miałem biceps jak twoja głowa I trąbę jak słoń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach