BlaskBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: I tu co wierzę na 100 % Wieczi To nie zadzieraj ze mną, bo naprawdę nie warto z takimi mięśniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gay FM napisał: sam jesteś impotent na każdym zdjęciu twój mały owłosiony fiutek zwisał jak flak Malego owłosionego to ma twoja karyna Kamila ty masz małego nieowłosionego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cаrewicz rzeczywistości 0 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: A ty do salowej. mądra to ty nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Malego owłosionego to ma twoja karyna Kamila ty masz małego nieowłosionego Ty masz małego owłosionego, ale za to cycki większe od moich. Czyli jest balans. Nie narzekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ogór ci opowiada bajkę o kopciuszku. Tylko jedna usidliła księcia, złe/brzydkie siostry zostały na lodzie. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Nie zrozumieją niemają styczności co najwyżej jak sobie przeczytają, choć dla nich Amba Fatima. Bajkę opowiadasz. Pieprz mnie oświeciła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał: Ty masz małego owłosionego, ale za to cycki większe od moich. Czyli jest balans. Nie narzekaj. Tyle że ty nie masz żadnych cycków, nawet szczerbaty już wyhodował większe. Jak już dzwonisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, cаrewicz rzeczywistości napisał: mądra to ty nie jesteś Za to ty na setkach kont górujesz tu mądrością. Co banik wjechał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Tyle że ty nie masz żadnych cycków, nawet szczerbaty już wyhodował większe. Jak już dzwonisz. Od tamtego momentu wiele się zmieniło i urosły mi. To polecam wam staniki, bo będziecie mieć zwisy jak salowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Margherite napisał: Nie tak, podręczna już wybrała i musiał się zgodzić, tak ja to widzę. Podręcznej nikt o zdanie nie pytał. Tak było w literackim pierwowzorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cаrewicz rzeczywistości 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Za to ty na setkach kont górujesz tu mądrością. Co banik wjechał? Chyba Libed poczuł się zagrożony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 5 godzin temu Oddalam się tanecznym krokiem w stronę klanu a ty zadbaj o cycuszki włochate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Podręcznej nikt o zdanie nie pytał. Tak było w literackim pierwowzorze. Nie zaznajomiłam się Z życia piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Bajkę opowiadasz. Pieprz mnie oświeciła. Było i niema. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Było i niema. Czary mary... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, cаrewicz rzeczywistości napisał: Chyba Libed poczuł się zagrożony Libed mówi że to ty z salową zglaszacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał: Od tamtego momentu wiele się zmieniło i urosły mi. To polecam wam staniki, bo będziecie mieć zwisy jak salowa. A ty skąd wiesz? Wysyłacie sobie te zwisy? Jak faceci porównujący siurki w piwnicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Oddalam się tanecznym krokiem w stronę klanu a ty zadbaj o cycuszki włochate Jeszcze trochę czasu jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Jeszcze trochę czasu jest. Zanim z łóżka przejdę na wózek z krnąbrnym kołem i dojadę do salonu to wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Libed mówi że to ty z salową zglaszacie. Salowa można się domyślić ale ogólnie to Libed słabo zgaduje i wie tyle co zje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Czary mary... Hokus Pokus idź po browary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Hokus Pokus idź po browary. To wasza wspólna pasja z żonom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: To wasza wspólna pasja z żonom? Napić browara nie trzeba pić codziennie. Jak trzeba możesz nawet polecieć po browara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Zanim z łóżka przejdę na wózek z krnąbrnym kołem i dojadę do salonu to wiesz. Kurcze masz dobrze z salonem Mam własny dom, a salonów brak Siedzę na fotelu obrotowym, tu oko na laptop tam na telewizor. Na łóżku śpi kot na moim siedzisku z fotela. Musi być przeniesiony z siedziskiem z fotela, bo inaczej zły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Hokus Pokus idź po browary. A nigdy w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cаrewicz rzeczywistości 0 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Libed mówi że to ty z salową zglaszacie. Libed to fundamentalistyczny świr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: A nigdy w życiu. Nie wierzę albo mieliście jakiś alkoholikòw macie z tym problem. Tylko ludzie z problemami alkoholowymi tak piszą,.albo związki alkoholowe. Innym przypadku nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Margherite napisał: A nigdy w życiu. Możesz lecieć po flaszkę spirytusu do tortu, nie zniknie jak Amba Fatima. Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie wierzę albo mieliście jakiś alkoholikòw macie z tym problem. Tylko ludzie z problemami alkoholowymi tak piszą,.albo związki alkoholowe. Innym przypadku nie ma problemu Sił nie mam. Dosyć się nanosiłam chlebów żywności i wszelakiego innego a do sklepów na miejscu daleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Sił nie mam. Dosyć się nanosiłam chlebów żywności i wszelakiego innego a do sklepów na miejscu daleko. Jakbyś miała nie alkoholika jedno piwo byś kupiła to z przyjemnością. Takie są fakty. Jak kupisz pijakowi piwa wiadomo nabrzydoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach