250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: Jak tak wywijasz to wyglądasz jak Arnold boczek tańczący jezioro łabędzie. Nie szalej bo ci macica wypadnie Jadą. Dyspozytor przyjął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Odejdź do żony i niech Bóg ma ją w swojej opiece, żyjąc z kimś takim jak ty Jakbyś poszła do lekarza to byś wiedziała. Tak jak możesz mieć pewność nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jadą. Dyspozytor przyjął A powiedziałaś że widzisz latające dywany nad gołębnikiem i ci golebie na łeb sråja? Bo to ważne w kontekście przyjęcia na oddzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jadą. Dyspozytor przyjął Ciekawe, czy leki pomogą, czy już trzeba będzie w kaftan i do izolatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELUCH 0 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Co to znaczy? Jeśli to znowu jakiś synonim starej niedorùchanej panny to możesz zaprzestać bo mnie ni to grzeje ni ziebi. Słaby pocisk. Zwłaszcza dla kobiety która ma wyebane na konwenase zyebow ludzkich Wzięłaś za podszyw prawdziwą Śliwkę, lambadziaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ten sztywniak Nemezis to jakiś projekt chyba. Można być takim imbryczkiem? ImbecyIem miało być… chociaż ciekawy wyraz się wkradł. Co u Ciebie? Bo nawet w tym zamieszkaniu z gołębiami nie dostrzegłam Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, CVVELUCH napisał: Wzięłaś za podszyw prawdziwą Śliwkę, lambadziaro A co mnie obchodzi czy to Śliwka czy inna robaczywka wieśniaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 58 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jadą. Dyspozytor przyjął Ona jest dyspozytorem własnych torów i spełnia się w muzyce hardkoru a ty w czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELUCH 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: A co mnie obchodzi czy to Śliwka czy inna robaczywka wieśniaku. O Ty locho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Odejdź do żony i niech Bóg ma ją w swojej opiece, żyjąc z kimś takim jak ty następna ktora rozbija małż. a Janusz wie co wypisujesh na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Co u Ciebie? Bo nawet w tym zamieszkaniu z gołębiami nie dostrzegłam Ciebie Dosyć aktywny dzień. Byłam na zakupach, na spacerze, robiłam pranie, a teraz już sobie leżę w mięciutkim, pluszowym kocyku owinięta. jednak z ambitnego planu zrobienia mac&cheese nici, przekładam na jutro. A u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ciekawe, czy leki pomogą, czy już trzeba będzie w kaftan i do izolatki. Czy ona w ogóle lubi siebie? Więc skoro nie lubi, to jak może kochać innych ludzi? To musi być projekt faceta, który udaje kobietę.. Może to Patrycjusz? Był Zenobiusz Furman - Docent, jest Patrycjusz gołębiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Co u Ciebie? Bo nawet w tym zamieszkaniu z gołębiami nie dostrzegłam Ciebie Może jakiś rimejk Hitchcocka ktoś nakręci z toba w roli głównej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: następna ktora rozbija małż. a Janusz wie co wypisujesh na kafe? Janusz poszedł spać po pracy nawet się nie umyła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: Ona jest dyspozytorem własnych torów i spełnia się w muzyce hardkoru a ty w czym W byciu szczęśliwą. Jesteś ostatnią osobą, ktora może tutaj zabierać głos. Weź tabletki i połóż się spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu Wróć. To będzie jednak forman i lot na dywanie nad golebim gniazdem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 58 Napisano 4 godziny temu Nudne babofona polskie szlory yebau was bies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 16 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jadą. Dyspozytor przyjął Stara tobie już całkiem odjepaało Pamietasz jeszcze, ze to forume o kupie i że nikt tu nie wierzy w twój wygryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Dosyć aktywny dzień. Byłam na zakupach, na spacerze, robiłam pranie, a teraz już sobie leżę w mięciutkim, pluszowym kocyku owinięta. jednak z ambitnego planu zrobienia mac&cheese nici, przekładam na jutro. A u Ciebie? Zaraz zwijam się do domu. -4 stopnie, a ja w trampkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: Nudne babofona polskie szlory yebau was bies taki bajer nie przejdzie, poćwicz jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, bocibot napisał: Ona jest dyspozytorem własnych torów i spełnia się w muzyce hardkoru a ty w czym W byciu salową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 58 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W byciu szczęśliwą. Jesteś ostatnią osobą, ktora może tutaj zabierać głos. Weź tabletki i połóż się spać Widać jaka spełniona jędrna doopka ale babofona zawsze może sobie zwalić jeśli nie jest jak chłop taka tu radę nieraz słyszałam od Baby Bożej wobec trędowatych huh zwal sobie bitch, o tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu Ten bunio to chyba jest jak Tadzik norek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: taki bajer nie przejdzie, poćwicz jeszcze Dzwonić po egzorcystę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dzwonić po egzorcystę? A po co? Tego seksualnego niebezpieczeństwa z old grani już nie wyrzuci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zaraz zwijam się do domu. -4 stopnie, a ja w trampkach A tu na plusie jeszcze. Swoją drogą o co chodzi, że tłumoki raz o Tobie piszą salowa, a raz szlabaniara? Skąd ta skrajna fantazja, przecież to 2 zupełnie inne profesje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 58 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: W byciu salową Jakby myslala przy tej chuci to by sobie ogarnęła jakiegoś czarnego kochanka z dużym członkiem bo podobno bogata a nie, Gina mogłaby ja nauczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: następna ktora rozbija małż. a Janusz wie co wypisujesh na kafe? Nigdy nie rozbiłam małżeństwa. A twoja żona wie o Iskrze i Carycy, że chciales cycki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dzwonić po egzorcystę? dumbo próbuje zaimponowac plaskiej a ta ją ledwo zauważa w tłumie. dzwoń zaraz zacznie bluzgatz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: A tu na plusie jeszcze. Swoją drogą o co chodzi, że tłumoki raz o Tobie piszą salowa, a raz szlabaniara? Skąd ta skrajna fantazja, przecież to 2 zupełnie inne profesje. Nie mam pojęcia. Nigdy nie byłam salową ani nie podnosiłam szlabanu Litości, niech Ci ludzie zmienią lekarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach