Еlciаа 51 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Wypad dzieci pilnować zwyrodnico. Czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Zero cukru napisał: Chciała w zamian za swoje, ale napisałem jej, że nic nie dostanie, bo jej nie ufam. Moje tylko iskra może zobaczyć Nikt mądry nigdy nie daje swoich pierwszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Spoko, to milej wycieczki, ja juz mam dosc ekranu telefonu na dzis ;/ Akurat przydaloby mi sie slonca troche a nie ekrany srakfonow czy komputerow ;/ Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Scoop napisał: Spoko, to milej wycieczki, ja juz mam dosc ekranu telefonu na dzis ;/ Akurat przydaloby mi sie slonca troche a nie ekrany srakfonow czy komputerow ;/ Dobranoc Wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 5 godzin temu 44 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Haahahhahaha sråm. Dobra nara bo ile można czytac i odpisywać starej ritardzicy i jej poyebanej koleżance ktora jest ni chłopem ni baba. Bajojao. Idźmy na kompromis: jest plywaczką z NRD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Wypad Poszedł sobie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu (edytowany) No juz sobie ide gina ty smierdzaca fajkami alkoholiczko Nie boj sie, nie odbiore ci twojej salowej, jednak ona chyba woli kolege z oddzialu niz ciebie ty wstretna LESBO Edytowano 5 godzin temu przez Scoop 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 23 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: W styczniu jadę z moim ukochanym mężem Praha! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Umyj morde gina, i wywietrz ta spelune w ktorej mieszkasz, bo tak jeebie fajkami, ze sie oddychac nie da ty brudasko smierdzaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Jak mozna palic fajki w ogole, i takie cos mnie jeszcze obraza, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Praha! Kair. Też lecisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 23 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kair. Też lecisz? Kto ci w to jeszcze tu uwierzy obudź sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: Kto ci w to jeszcze tu uwierzy obudź sie Nie zazdrość Zarób i jedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Tak sie sklada, ze bede tu dzisiaj cala noc, bo czekam do rana jak otworza saune parowa, a jestem po kilku mocnych kawach i wypilem 5 dawek przedtreningowki z duza iloscia kofeiny, macie pecha wy wstretne baby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kair. Też lecisz? To może leć tam i już nie wracaj? Oni tam lubią łyse a zresztą żadnej nie przepuszczą bez względu na wszystko. I weź dżine lolobidzine że sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Na dole w domu mam dwa ekspresy do kawy, a po goracej kapieli odpalam MTV na 80 calowym telewizorze i bede sluchal muzyki i tanczyl xD Do spania baby, bo juz pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Kto ci w to jeszcze tu uwierzy obudź sie Egipt nie jest drogi, niech jedzie do Arabów i nie wraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 23 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie zazdrość Zarób i jedź Praha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: To może leć tam i już nie wracaj? Oni tam lubią łyse a zresztą żadnej nie przepuszczą bez względu na wszystko. I weź dżine lolobidzine że sobą. Masz jakąś obsesję na punkcie łysych osób? Idź na oddział zamknięty, tam dostaniesz stosowną pomoc, ewentualnie hospitalizację i wtedy wróć grubasku, aby mnie przeprosić Stary kawaler mieszkający z mamusią, w dodatku brzydki czepia się lasek, ktore nawet by na niego nie spojrzały, bo jest tak brzydki i monotematyczny Wzywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Praha! Kair Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 4 godziny temu Żałosny parch namiotowy ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Kair 🩷🩷🩷 walić hejterów, nigdy nie osiągną tego co my. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu Wczoraj jak bylem w saunie parowej to slyszalem dwoch gosci jak gadaja, a jeden to staly bywalec co jest lysy i ma brode, i chyba boks trenuje, bo ma wielkie lapy jak moje 3 i zabilby mnie jednym uderzeniem To opowiadal, ze w styczniu tez chyba z zona jedzie na rejs w karaiby Ale potem wrocicie i znowu tyrka pol roku, nie ma lekko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu Czyli czego? A co ty osiagnelas? Kazda osoba ktora pali fajki jest obrzydliwa, a ty palisz i sie tym szczycisz patusko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 4 godziny temu Poprzeganiałam hejterów i może w końcu zapanuje tutaj spokój Nawet Balcerkowa na latającym dywanie się poddała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu Osralas gacie jedynie, a jedynymi hejterkami jestes ty i ta zalosna srina, wstretne stare baby xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu Ja jestem perkusista, a w namiocie trenuje perkusje i gram koncerty przed widownia co tydzien, a ty mozesz sobie jedynie muzyki posluchac na jutube wklejajac tutaj linki w tematach srakarona ty zalosna przegrywko XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Masz jakąś obsesję na punkcie łysych osób? Idź na oddział zamknięty, tam dostaniesz stosowną pomoc, ewentualnie hospitalizację i wtedy wróć grubasku, aby mnie przeprosić Stary kawaler mieszkający z mamusią, w dodatku brzydki czepia się lasek, ktore nawet by na niego nie spojrzały, bo jest tak brzydki i monotematyczny Wzywam Każdy cię tak nazywa bo widocznie tak jest. Chce ci zrobić dobrze, oni są tam mali i owłosieni a ty duza i łysa więc byście pasowali jak ulał. Poza tym sama się chwalisz że jedziesz na seksturystyke do Egiptu bo do Zanzibaru cię nie stać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Żałosny parch namiotowy ha ha Czemu go obrażasz to fajny facet nikogo nie atakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu Ja nie nazywam, bo uwazam,ze to okreslenie lysa jest obrzydliwe, i chyba kazdy kto nazywa salowa ze jest lysa tez jest obrzydliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach