250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Еlciаа napisał: Zbanowali mnie 4 razy w ciągu miesiąca dzięki koleżance. Nie mam nic z tym wspólnego. Nasłałaś na mnie Moona, który cały tydzień łaził za mną, pisał bzdury i zakładał hejterskie tematy. Cytuje "Moon jesteś tu, bo mam sprawę odnośnie salowej". Nigdy nie zgłosiłam ani jednego twojego postu, bo jesteś nudna i przewidywalna. Lubisz jak pijaki jadą po tobie, za nic cię mają i ty uważasz, że to powodzenie Nie szanujesz siebie, daleko ci do mnie, nic o mnie nie wiesz, więc turlaj dropsa i winnych szukaj gdzie indziej. Po prostu wróciło ci się za nadgonkę na mnie i robienie w konia małolata. Do widzenia i bez odbioru Edytowano 3 godziny temu przez 250GodzinTak Dopisek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Haha mnie tu nie bylo 5 tygodni chyba to nawet nie wiem co sie tu odpieerdalalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Tesknie za Klaudiusz, dawno z nia nie pisalem, i jestem tu dla niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, big buu napisał: Przecież ona z tej stróżówki i tak ciągle nawala posty xD non stop Zdecyduj salowa, czy stróż gamoniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Salowa, sliwka i gina, nie wygonicie mnie stad Zbyt mocno tesknie za Klaudiusz, zebym stad odszedl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie mam nic z tym wspólnego. Nasłałaś na mnie Moona, który cały tydzień łaził za mną, pisał bzdury i zakładał hejterskie tematy. Cytuje "Moon jesteś tu, bo mam sprawę odnośnie salowej". Nigdy nie zgłosiłam ani jednego twojego postu, bo jesteś nudna i przewidywalna. Lubisz jak pijaki jadą po tobie, za nic cię mają i ty uważasz, że to powodzenie Nie szanujesz siebie, daleko ci do mnie, nic o mnie nie wiesz, więc turlaj dropsa i winnych szukaj gdzie indziej. Po prostu wróciło co się za nadgonkę na mnie i robienie w konia małolata. Do widzenia i bez odbioru Ona jest uzależniona od patologii, pisze z leżakami i innymi odklejencsmi typu malowany a co z małolatem ha ha. Żałosna alimenciara i beneficjenciara. Stfu. Za kamienica haha. A bezdomny niech spada, bo halitoza śmierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam nic z tym wspólnego. Nasłałaś na mnie Moona, który cały tydzień łaził za mną, pisał bzdury i zakładał hejterskie tematy. Cytuje "Moon jesteś tu, bo mam sprawę odnośnie salowej". Nigdy nie zgłosiłam ani jednego twojego postu, bo jesteś nudna i przewidywalna. Lubisz jak pijaki jadą po tobie, za nic cię mają i ty uważasz, że to powodzenie Nie szanujesz siebie, daleko ci do mnie, nic o mnie nie wiesz, więc turlaj dropsa i winnych szukaj gdzie indziej. Po prostu wróciło ci się za nadgonkę na mnie i robienie w konia małolata. Do widzenia i bez odbioru Turlaj dropsa to mój tekst, wysil tą mózgownicę i wymyśl coś sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Elcie chociaz ktos chce zapladniac i dzieci robic, a was nikt nie chce, dlatego takie podle jestescie xD Do tego skonczylyscie stare i bezdzietne xD. Lewe geny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zdecyduj salowa, czy stróż gamoniu Ok. Salową byłaś kiedyś, teraz strozujesz gdzieś na Śląsku i nawalasz non stop posty i zgłaszasz ciągle kogoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ona jest uzależniona od patologii, pisze z leżakami i innymi odklejencsmi typu malowany a co z małolatem ha ha. Żałosna alimenciara i beneficjenciara. Stfu. Za kamienica haha. A bezdomny niech spada, bo halitoza śmierdzi. A kto normalny by ją chciał? Kriss, Rym Cym? To są normalnie chłopy (jedyne na tym forum) które w życiu by jej nie chciały. Więc ma Leżaka, pijaka Malowanego i Tirowca.. No i nasz bogaty socjal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Scoop napisał: Haha mnie tu nie bylo 5 tygodni chyba to nawet nie wiem co sie tu odpieerdalalo Jak zwykle niektórzy już cię uśmiercali a niektorzy mówili że jeszcze tu wrócisz np ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Scoop napisał: Elcie chociaz ktos chce zapladniac i dzieci robic, a was nikt nie chce, dlatego takie podle jestescie xD Do tego skonczylyscie stare i bezdzietne xD. Lewe geny xD To będą mówić że nie chciały dzieci. Spać mi się chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Haha, a na boku salowa pewnie robi loda moderatorowi xD Mm tak zbanowales ta elcie mmm daj mi biore gleboko mmm daj pragne wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Wiem widzialem Mialem depresje i czulem sie jak goowno, i chcialem skonczyc ze soba, dlatego mnie tu nie bylo Ale potrenowalem troche perkusje, zagralem w jazz klubie na perkusji kilka razy, i mnie tak ludzie chwalili, ze salowa z gina moga mi buty czyscic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: Ok. Salową byłaś kiedyś, teraz strozujesz gdzieś na Śląsku i nawalasz non stop posty i zgłaszasz ciągle kogoś. Nie znam tych regionów i nie strózuje. Nie pij i oddbij ode mnie w końcu, bo nie jestem zainteresowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Spoko, ja tez bym sie jeebnal spac, ale mi dobrze w wannie jest A jutro mama wraca z Polski, i znowu dluzszy czas nie wezme sobie goracej kapieli ;/ A sauna i prysznic to nie to samo Albo chlorowana woda w basenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A kto normalny by ją chciał? Kriss, Rym Cym? To są normalnie chłopy (jedyne na tym forum) które w życiu by jej nie chciały. Więc ma Leżaka, pijaka Malowanego i Tirowca.. No i nasz bogaty socjal Haa haaa…. Żałość człowieka ogarnia na myśl o tych zdesperowanych jednostkach…. Toć to poniżej poziomu morza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Jutro znowu wroce do namiotu po saunowaniu i bede trenowal perkusje Juz sie nie moge doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: To będą mówić że nie chciały dzieci. Spać mi się chcę. Chyba (prawie) każda na jakimś etapie życia chce mieć chociaż jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A kto normalny by ją chciał? Kriss, Rym Cym? To są normalnie chłopy (jedyne na tym forum) które w życiu by jej nie chciały. Więc ma Leżaka, pijaka Malowanego i Tirowca.. No i nasz bogaty socjal O czym ty mówisz? Lubie ich ale argen to flaki z olejem a rym jest zbyt prawicowy i mocno wierzący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu A was kto by chcial? Nikt, dlatego Elcia ma dwojke dzieci, a wy 0, bo nawet ruuchac sie nie umiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Chcialem sobie jeszcze kolacje shoarme z kurczaka i frytki jeebnac, ale ostatnio jadlem ogromnego kebaba z frytkami i 40 nuggetsow z kurczaka i 2kg frytek ojeebalem i no nie mam ochoty Teraz musze poplywac troche i pocwiczyc Zaczalem ostatnio aerobik w basenie uprawiac, niezla sprawa Od saunowania i basenu moje stawy i kosci mi dziekuja Edytowano 3 godziny temu przez Scoop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Haa haaa…. Żałość człowieka ogarnia na myśl o tych zdesperowanych jednostkach…. Toć to poniżej poziomu morza. Przecież ten małolat takie rzeczy pisał, że jprd I jeszcze głos zabiera. Do roboty nie pójdzie, bo nie ma dzieci z kim zostawić, emerytury babci nie odbierze, bo babcia musi być osobiście. Gołąbków robić nie potrafi, bo kiedy ma się nauczyć, jak trzeba porady życiowe tirowcom udzielać, obrabiać dope mnie i Iskrze przez telefon z Malowanym i pisać o oblodzeniu z Leżakiem na forum Więc doby brakuje i taka wiedziała jak się ustawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: A kto normalny by ją chciał? Kriss, Rym Cym? To są normalnie chłopy (jedyne na tym forum) które w życiu by jej nie chciały. Więc ma Leżaka, pijaka Malowanego i Tirowca.. No i nasz bogaty socjal A ty niby nie chcesz rym cyma bo ewidentnie mu się podlizujesz ? lecz z jego strony nie widać zainteresowania. To w takim razie dziwne że wypominasz że nie chce stąd kogoś innego... Edytowano 3 godziny temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, big buu napisał: Chyba (prawie) każda na jakimś etapie życia chce mieć chociaż jedno. Te które juz mieć nie mogą a się obudzą z tym za późno to im nieźle później odwala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Mnie i tak pieerdoli to srafe i jakies stare hejterki salowe, giny czy sliwki, ja teraz co tydzien chodze grac na perkusji w jazz klubie i duzo trenuje codziennie bardzo, i tam mnie kochaja i jestem mile widziany, fajnie ze gdzies mnie doceniaja wszyscy prawie jada po mnie tutaj tyle czasu, a ja nagle sobie ide do jazz klubu i tlum ludzi mi bije brawa i mnie chwala muzycy i ludzie, to cos pieknego Edytowano 3 godziny temu przez Scoop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: O czym ty mówisz? Lubie ich ale argen to flaki z olejem a rym jest zbyt prawicowy i mocno wierzący. Co to znaczy flaki z olejem? Jeśli można zapytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: A ty niby nie chcesz rym cyma bo ewidentnie mu się podlizujesz ? lecz z jego strony nie widać zainteresowania. To w takim razie dziwne że wypominasz że nie chce stąd kogoś innego... Rym Cym się żeni, a ja mam męża. Ty nikogo. Wiesz wszystko w twoich rękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przecież ten małolat takie rzeczy pisał, że jprd I jeszcze głos zabiera. Do roboty nie pójdzie, bo nie ma dzieci z kim zostawić, emerytury babci nie odbierze, bo babcia musi być osobiście. Gołąbków robić nie potrafi, bo kiedy ma się nauczyć, jak trzeba porady życiowe tirowcom udzielać, obrabiać dope mnie i Iskrze przez telefon z Malowanym i pisać o oblodzeniu z Leżakiem na forum Więc doby brakuje i taka wiedziała jak się ustawić Babci przychodzi emerytura na konto koleżanko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach