salix 529 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Powtarzam się ale może choć jedną owieczkę uchronię. Leżak źle wyszedł na radach Libeda. Jeśli samemu się nie zna tematu, a słucha się przypadkowych osób z internetu to tak wychodzi. Leżak nie kuma nawet podstaw, i każdy kto choć minimalnie się orientuje to od razu dostrzeże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 3 godziny temu Uprasza się o to by jednak wypowiadać się o innych użytkownikach tego bez negatywnej stygmatyzacji a przynajmniej się starać tak czynić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, salix napisał: Jeśli samemu się nie zna tematu, a słucha się przypadkowych osób z internetu to tak wychodzi. Leżak nie kuma nawet podstaw, i każdy kto choć minimalnie się orientuje to od razu dostrzeże. Libed jest bardzo wiarygodny i przez to skuteczny w przekonywaniu. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 529 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Libed jest bardzo wiarygodny i przez to skuteczny w przekonywaniu. Jaki by nie był zawierzanie komuś w sprawach finansowych jest zawsze ryzykowne zwłaszcza gdy samemu się o tym nie ma pojęcia. Poza tym szczerze wątpię by libed kogoś przekonywał do jakichś działań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Dimentio napisał: A w doopie mam co sie uprasza Po lezaku to sobie jedziecie, ze az milo, ale jak o sribedzie cos zle, to zaraz sie rzucacie xD. Mozecie mnie w doope cmoknac. Wlasnie sie grzeje w goracej wodzie, wiec ciepla I pachnaca Tak, rzeczywiście jedni użytkownicy są częstszym celem hejtu i szydery niż inni ale czy to znaczy, że należy równać w dół? I cmokać Cię w nic nie mam zamiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Dimentio napisał: Idz tam lepiej pracowac murb, a nie AI cie wyrecza, a ty kolejny dzien tu siedzisz i gnijesz Przechodzimy do fazy obrażania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Jaki by nie był zawierzanie komuś w sprawach finansowych jest zawsze ryzykowne zwłaszcza gdy samemu się o tym nie ma pojęcia. Poza tym szczerze wątpię by libed kogoś przekonywał do jakichś działań. Nie wiem jak to wyglądało ponieważ świadkiem rozmowy nie byłam. Połączyłam tylko wypowiedź Leżaka o tym, że stracił na poradach Libeda z wypowiedzią Libeda, który potwierdził, że dawał rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dimentio napisał: Nie chce mi sie z toba pisac w ogole, szkoda czasu na was xD No to pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dimentio napisał: Leze sobie w wannie I slucham swedish death metal a wy co DO PRACY Paaaa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie wiem jak to wyglądało ponieważ świadkiem rozmowy nie byłam. Połączyłam tylko wypowiedź Leżaka o tym, że stracił na poradach Libeda z wypowiedzią Libeda, który potwierdził, że dawał rady. Jednak Libed przypisuje sobie całość zasług ale za tym stała też wg Leżaka Poetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Jednak Libed przypisuje sobie całość zasług ale za tym stała też wg Leżaka Poetka Nie wiedziałam, że to była praca zespołowa. Wpadło mi w oko jak kiedyś Leżak pisał o stracie a potem Libed to potwierdził. Może sama zapytałam. Szczegółów już nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie wiedziałam, że to była praca zespołowa. Wpadło mi w oko jak kiedyś Leżak pisał o stracie a potem Libed to potwierdził. Może sama zapytałam. Szczegółów już nie pamiętam. Winę tu ponosi tez miłość i Anastazja. Tak wiec winnych jest wielu, z cała pewnością to można tylko stwierdzi brak winy leżaka w tym wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 529 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Jednak Libed przypisuje sobie całość zasług ale za tym stała też wg Leżaka Poetka Wszyscy są bardziej winni niż sam inwestor za swoje decyzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 37 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Winę tu ponosi tez miłość i Anastazja. Tak wiec winnych jest wielu, z cała pewnością to można tylko stwierdzi brak winy leżaka w tym wszystkim. Otóż to. A biorąc pod uwagę jego totalna nieporadność zyciowa, nie trudno przewodzie efekty. Było co najmniej 3 lata pierniczenia o giełdzie i wykresach po czym, przerzucił się na pierniczenie o elektro smieciach. Soł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Wszyscy są bardziej winni niż sam inwestor za swoje decyzje. To właśnie wyżej napisałam Brum że jedyna osobą bez winy jest leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Wszyscy są bardziej winni niż sam inwestor za swoje decyzje. Czasem jeśli masz mentora, guru i przewodnika to idziesz za nim jak w dym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Winę tu ponosi tez miłość i Anastazja. Tak wiec winnych jest wielu, z cała pewnością to można tylko stwierdzi brak winy leżaka w tym wszystkim. Miłość tłumaczy wiele sytuacji. To zwykle ostatnie westchnienie rozumu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: To właśnie wyżej napisałam Brum że jedyna osobą bez winy jest leżak. W oczach Leżaka - z całą pewnością. Staram się wczuć w jego położenie. Popatrzeć z jego perspektywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Maryyyś_+ napisał: Otóż to. A biorąc pod uwagę jego totalna nieporadność zyciowa, nie trudno przewodzie efekty. Było co najmniej 3 lata pierniczenia o giełdzie i wykresach po czym, przerzucił się na pierniczenie o elektro smieciach. Soł To tylko fiksacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Miłość tłumaczy wiele sytuacji. To zwykle ostatnie westchnienie rozumu. Gdybym mówił językami ludzi i aniołów, a miłości bym nie miał, stałbym się jak miedź brzęcząca albo cymbał brzmiący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: W oczach Leżaka - z całą pewnością. Staram się wczuć w jego położenie. Popatrzeć z jego perspektywy. Rozumiem, ja tez mam upierdliwą skłonność do próbowania patrzenia na ludzi z ich perspektywy a przez to szkodliwą skłonność do tłumaczenia ich zachowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu Dobra starczy tego, miłego dnia wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Rozumiem, ja tez mam upierdliwą skłonność do próbowania patrzenia na ludzi z ich perspektywy a przez to szkodliwą skłonność do tłumaczenia ich zachowań. Ważne ze zwyroli nie tłumaczysz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, taka_pokraka napisał: Dobra starczy tego, miłego dnia wszystkim! Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 529 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Dobra starczy tego, miłego dnia wszystkim! Miłego. Słyszałyście o gołym piłsudskim w muzeum sztuki współczesnej? Obraz pokazuje go w całej okazałości a warsztat artystyczny przypomina raczej pracę ucznia podstawówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, taka_pokraka napisał: Rozumiem, ja tez mam upierdliwą skłonność do próbowania patrzenia na ludzi z ich perspektywy a przez to szkodliwą skłonność do tłumaczenia ich zachowań. To nie jest upierdliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Miłego. Słyszałyście o gołym piłsudskim w muzeum sztuki współczesnej? Obraz pokazuje go w całej okazałości a warsztat artystyczny przypomina raczej pracę ucznia podstawówki. Dokładniej pisząc - pokazuje jego przyrodzenie bez odzienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: To nie jest upierdliwość. Moim zdaniem to coś całkiem normalnego, wręcz dziwi jeśli inni tak nie mają... że nie starają się spojrzeć na coś z innej perspektywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 529 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Dokładniej pisząc - pokazuje jego przyrodzenie bez odzienia. Jeszcze dokładniej to obraz przedstawia nagiego piłsudskiego od kolan w górę wraz z przyrodzeniem w towarzystwie konia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, salix napisał: Jeszcze dokładniej to obraz przedstawia nagiego piłsudskiego od kolan w górę wraz z przyrodzeniem w towarzystwie konia. Przyrodzenie Marszałka nie jest do kolan. I tam jest koń? Żartuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach