Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Monarchini incognito

Wraz z powrotem przodownicy pracy wróciło kasowanie. Przypadek?

Polecane posty

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

opowiadałaś kiedyś że w schowku miałaś seks z małżonkiem, żeby sie przed dziecmi ukryć, wiec mysle że wycieczka do schowka może ci poprawic humor

Że co? Ale macie odloty na tym forum, same widmoki.

1 minutę temu, Monarchini incognito napisał:

Że co? Ale macie odloty na tym forum, same widmoki.

My akurat mamy dobrą pamięć, towarzyszko

1 minutę temu, Baba napisał:

Twoja Eva ma tyle wspólnego z księżniczką, ile ty z dżentelenem i poważnym facetem.

Zgadzam się z jednym. Pracuję nad tym. Byłam próżną i zadufaną w sobie kobietą.

To widać, ze jestes zadufaną w sobie. Zauwazylem. Bardzo duzo o sobie opowiadasz i to w tonie zupełnie nieskromnym. Powiedzialbym, ze to przechwalanie się. A ze zniżyłas poziom do swojskiej kobiety to idi.oci mają cie za lepszą. Tania manipulacja. 

• Like 1

11 minut temu, Qwerty88 napisał:

Sądzę że więcej osób postrzega rzeczywistość w taki sposób jak ty, tylko woli nabrać wody w usta i nie tykać guwna bo śmierdzi

Powiadają, że mądry powinien  ustępić głupiemu. 

Tylko wiesz. Jeśli każdy tak postąpi, to głupota zapanuje nad światem. Przekładając to na nasze forum, uważam, że powinniśmy częściej pokazać tu ludzką twarz i kulturę.

Zakładam, że każdy z nas to ma...

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

My akurat mamy dobrą pamięć, towarzyszko

Albo celowo zmyślasz, albo masz problemy z czytaniem. Taki tekst mógł paść ode mnie lub innej osoby w jakimś bekowym temacie nie jako opis rzeczywistości. 

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

To widać, ze jestes zadufaną w sobie. Zauwazylem. Bardzo duzo o sobie opowiadasz i to w tonie zupełnie nieskromnym. Powiedzialbym, ze to przechwalanie się. A ze zniżyłas poziom do swojskiej kobiety to idi.oci mają cie za lepszą. Tania manipulacja. 

Bardzo dobra analiza.

• Thanks 1

2 minuty temu, Baba napisał:

Powiadają, że mądry powinien  ustępić głupiemu. 

Tylko wiesz. Jeśli każdy tak postąpi, to głupota zapanuje nad światem. Przekładając to na nasze forum, uważam, że powinniśmy częściej pokazać tu ludzką twarz i kulturę.

Zakładam, że każdy z nas to ma...

Sypią sie tutejsze układziki, woda na mój młyn 😜

2 minuty temu, Baba napisał:

Powiadają, że mądry powinien  ustępić głupiemu

Ale to Ty dzwonisz, po czym odpowiedź Ci się nie podoba. Nie dzwoń następnym razem. Trwasz między innymi w iluzji, że Twoje uwagi mają znaczenie dla odbiorcy, że możesz pełnić rolę jakiejś "mądrej głowy". 

5 minut temu, Monarchini incognito napisał:

Albo celowo zmyślasz, albo masz problemy z czytaniem. Taki tekst mógł paść ode mnie lub innej osoby w jakimś bekowym temacie nie jako opis rzeczywistości. 

A co mnie to obchodzi w jakiej intencji? Padło to zapamietałam i dzisiaj mi sie przypomniało

12 minut temu, konto inkoguto napisał:

I może dopiero forum przekonało cię, że nie miałaś powodów do próżności? Bo dotąd twoje własne, jednolite środowisko 

6 razy je zmieniłam i chyba szykuje się kolejne.

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Topi im się grunt pod nogami, to jakby stąpali po lodowych krach, gdzie pod spodem jest lawa, która je szybko topi..

A co mnie to obchodzi w jakiej intencji? Padło to zapamietałam i dzisiaj mi sie przypomniało

Powinno cię obchodzić, bo wychodzisz na autystyka.

9 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Powiedzialbym, ze to przechwalanie się. A ze zniżyłas poziom do swojskiej kobiety to idi.oci...

Czyli kto?

7 minut temu, Qwerty88 napisał:

Ja nie byłam i nie będę w żadnym. Piwo, które sobie nawarzyłam piję sama. Bez grup wsparcia 😉

12 minut temu, Monarchini incognito napisał:

Naprawdę? 😅

4 minuty temu, Monarchini incognito napisał:

Powinno cię obchodzić, bo wychodzisz na autystyka.

dla ciebie moge być autystykiem

5 minut temu, Baba napisał:

6 razy je zmieniłam i chyba szykuje się kolejne.

A różnią się między sobą? Twoje zadufanie dotyczy różnych obszarów - przekonania o indywidualnych charakterze (powtarzanie na przykład o "przewrotności", bez kontekstu, w czym to się niby realnie przejawia), przekonanie o tym, że masz gust, który należy prezentować (a nie raczej ukrywać), przekonanie, że pełnisz rolę jakiejś mentorki (może w Twoich środowiskach rzeczywiście, ale czy poza nimi to przechodzi) itd. Zarzucasz mi gwiazdorzenie, ale jak napisał "Hugh", każdego dnia uprawiasz przechwałki. Mam świadomość, że jesteśmy odosobnieni w ocenie Ciebie, co nie znaczy, że jest ona nietrafna (jest tylko niepopularna). 

Edytowano przez konto inkoguto

Przed chwilą, Baba napisał:

Ja nie byłam i nie będę w żadnym. Piwo, które sobie nawarzyłam piję sama. Bez grup wsparcia 😉

Też robisz odwyk i jedziesz na narty? 😉

Przed chwilą, Baba napisał:

I tak jesteś kojarzona z jedną z tutejszych grupek, w której właśnie dzisiaj się zatrzęsły podstawy

5 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Topi im się grunt pod nogami, to jakby stąpali po lodowych krach, gdzie pod spodem jest lawa, która je szybko topi..

O co chodzi i w czym problem? 😁

Streścisz? Bo nie chce mi się cofać stron 😄

17 minut temu, Ali Baba napisał:

gdyby to napisal Widmo albo Magda to moze by tak bylo, ale nie kolejny troll 

No własnie masz tu na temacie teksty o wykorzystywaniu dzieci. Jesli masz gwożdzia w glowie i nie odróżniasz prymitywnych hejterów gieni i widmoka od ludzie niezniżających się do pewnych poziomów, to już tylko i wyłącznie twój problem. To są subiektywnie mierzalne wartości dla statystycznego odwiedzającego net i fikołem tego nie zmienisz.

1 minutę temu, Monarchini incognito napisał:

Dobrze, zawsze to lepiej niż nieogarnięta dzbannica.

lepsze to niż urwa, od których ostatnio wyzywałaś. Rozumiem że już sie z tego wyspowiadałaś?

29 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Haa haa. Ja do niej byłam sympatyczna i kiedyś kompoty mi obiecała, a potem się jej coś odwidziało i mnie szkalowała, i napisała, że może mi dać jak się któryś zepsuje żebym się otruła. 

Że co? 🤦

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

O co chodzi i w czym problem? 😁

Streścisz? Bo nie chce mi się cofać stron 😄

To trzeba przeczytać, bo streszczenie trochę by zajęło. W każdym razie dziś niektóre tutejsze panie przechodzą same z siebie w ubliżaniu innym, ale sukcesywnie każda po kolei dostaje po tyłku od coraz to większej ilości userów, a Huldra już ledwo zipie. 🤡

Edytowano przez Icebound Harpy

lepsze to niż urwa, od których ostatnio wyzywałaś. Rozumiem że już sie z tego wyspowiadałaś?

Czyli to Pieprz i dobrego mam nosa. Ale jazda z tą ku.. wą jej nie napisze jak ona mnie. Co nie znaczy, że wybaczę, bo już kilka razy mnie przepraszała, a później znowu wyzywała od kurrew 🫢

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Chcesz stworzyć nowy?

Stojąc na uboczu mam lepszą beke

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się