Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Monarchini incognito

Wraz z powrotem przodownicy pracy wróciło kasowanie. Przypadek?

Polecane posty

1 minutę temu, konto inkoguto napisał:

Dlaczego ją znowu hejtujesz, żeby się przypodobać? On kłamie. To jest notoryczny kłamca i możesz być pewna, że cokolwiek dostałaś na priv, to albo kłamstwa albo półprawdy, a już na pewno żadne "jego" zdjęcie, nie jest jego. Teraz też obrzydliwie kłamie. Zdjęcie, o którym pisze, przedstawiało dłonie nie Pieprz, ale dłonie jej męża, uchwycone dokładnie w momencie wyciągania gigantycznej marchewki z ziemi. Było to fotka, mająca na celu pokazanie, jaki gigant urósł, reszta to jego kłamstwa. 

To była tkusta i mała kobieca łapka. 

17 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Od ciebie "vibe" poczuła już bełkoczaca niewiarygodnie hejterka i pedo tekściarz. Nie wiem, czy w dobrym kierunku podązasz.

W dobrym, bo zawsze swoim. Tylko ja poniosę ewentualne ryzyko.

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ze szklarni od dziadzia pomidory i z drzewa wiśnie a on gonił nas z paskiem aż sam wpadł w taki dół i złamał nogę 😅

Myśmy z bandą zrywały gruszki od sąsiada, a ta cholera wolała, żeby osy to zjadły i zgniły, więc widząc nas kiedyś pomalował płot lepikiem 😄Niech mu ziemia lekką będzie, bo widuje jego grób i do dziś w duchu się z tego śmieje, co potrafił wymyślać 🧐

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Tak do 3 w nocy az padną z wycieńczenia 😆

Jako gra wstępna mają to forum w sypialni . 😆

• Haha 1

1 minutę temu, Get Out napisał:

To była tkusta i mała kobieca łapka. 

I właśnie tak kłamiesz. Notoryczny oszuście. 

3 minuty temu, Get Out napisał:

Za kudły i do rzeki wymyć całą.😆

W rzece zimno, już lepiej kąpiel wziąść albo prysznic. Ale jak paznokcie tylko chodzi to najlepiej jak brudne obciąć i szczoteczką do paznokci.

A to przypadkiem nie ty tak płakusiałeś jak po odejściu tego dziadzia wąsatego. 🤔😆

Po twoim odejściu? Tam nikt nie płakał, raczej było ogólna beka. Ale wtedy nie było też jakiegoś jeżyka czy innej gieni i nikt zapłakanego hejtera nie głaskał po główce ani dawał mu wiaderka z castoramy :D

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Myśmy z bandą zrywały gruszki od sąsiada, a ta cholera wolała, żeby osy to zjadły i zgniły, więc widząc nas kiedyś pomalował płot lepikiem 😄Niech mu ziemia lekką będzie, bo widuje jego grób i do dziś w duchu się z tego śmieje, co potrafił wymyślać 🧐

mialas kiedys przypal na szabrze?  mnie z braciakim gajowy gonil ze 2km bo mu jablka zerwalismy z sadu😄

10 minut temu, Get Out napisał:

Czy ty właśnie chcesz powiedzieć , że w sypialni to czytacie żeby zwiększyć doznania płaska 🤔😅

To już zupełnie kuriozalne - ale wierzę, że u nich na 100% tak jest. 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

W rzece zimno, już lepiej kąpiel wziąść albo prysznic. Ale jak paznokcie tylko chodzi to najlepiej jak brudne obciąć i szczoteczką do paznokci.

W ten sposób można dyscyplinować brudasów jak nie chcą dbać o higiena w cywilizowanych warunkach. 😆

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Rzeczywiście nie warto za Tobą stawać, nie masz wstydu. Zasługujesz na to, żeby kiedyś widmok na fali jakichś urojeń, że coś mu zrobiłaś, wywalił tu twoje dane i zdjęcia, jak to robił wielokrotnie z innymi. Zgrywasz głupią, a wejdziesz bez wazeliny w najdalszy odcinek jego odbytu, kosztem kobiet (Pieprz ci cokolwiek kiedykolwiek zrobiła?). Wstyd. 

7 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

Nie o brak klękania tu chodzi, a o krytykę. Nie wiem co mają, ale na pierwszy rzut oka da się od nich wyczuć na pewno niczym nieuzasadnione poczucie wyższości i narcyzm nierzadko.

Albo chodzi o przesadne przewrażliwienie tej drugiej strony podszyte podejrzliwością o wydźwięk każdego słowa.

Edytowano przez Śliwka z Grójca

Jako gra wstępna mają to forum w sypialni . 😆

Gra wstępna  na kafe a potem upojna noc z kims czy z samym sobą 🤔

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

To już zupełnie kuriozalne - ale wierzę, że u nich na 100% tak jest. 

Gapa wielokrotnie pisał tutaj , że nie chce aby to forum było w ich życiu, ale chodzi tutaj , bo płaska go prowadza jak osła. 😆

Przed chwilą, konto inkoguto napisał:

Rzeczywiście nie warto za Tobą stawać, nie masz wstydu. Zasługujesz na to, żeby kiedyś widmok na fali jakichś urojeń, że coś mu zrobiłaś, wywalił tu twoje dane i zdjęcia, jak to robił wielokrotnie z innymi. Zgrywasz głupią, a wejdziesz bez wazeliny w najdalszy odcinek jego odbytu, kosztem kobiet (Pieprz ci cokolwiek kiedykolwiek zrobiła?). Wstyd. 

Przecież ona hejtuje już od kilku dni, pewnie od momentu podłączenia się gieni. Jeśli jej podkarpackie foty będą tu latały z obleśnymi komentarzami  to będzie pierwsza osoba, której nie będzie mi tak po ludzku szkoda. Jeszcze tylko gieni i widmoka bym nie żałowała nic a nic.

2 minuty temu, konto inkoguto napisał:

no wlasnie wstyd!. forum jest od propagowania moralnosci ponadswiatowej. jak mozna pisac z typem ktory 20lat temu po pijaku zazartowal ze kopie babe w cyce. Hańba

2 minuty temu, konto inkoguto napisał:

Skończ się kompromitować, bo nawet w sypialni masz to forum aby goręcej było , a pieprz ma tyle brudu za uszami że pośmianie się z tej matki polki to i tak mały kaliber odwetu. 😆

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Albo chodzi o przesadne przewrażliwienie tej drugiej strony podszyte podejrzliwością o wydźwięk każdego słowa.

Nie wiem o czym piszesz, ale np. taki Libed już ewidentnie drwił z ludzi, którzy np. lubią często jeść schabowe lub ziemniaki, dopisując im jakiś brak gustu/smaku/"światowości" itp.

• Like 1

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Przecież ona hejtuje już od kilku dni, pewnie od momentu podłączenia się gieni. Jeśli jej podkarpackie foty będą tu latały z obleśnymi komentarzami  to będzie pierwsza osoba, której nie będzie mi tak po ludzku szkoda. Jeszcze tylko gieni i widmoka bym nie żałowała nic a nic.

Ona jest tak uległa i tak pozbawiona charakteru, że ma szansę być bezpieczna. Wszystkie, których dane tu lądowały, to były te, które w pewnym momencie sprzeciwiły się widmokowi. Według mnie to ameba doskonała, więc ma szansę się uchować. Szczególnie, że wtedy widmok był wiecznie naćpany, często się nie kontrolował, wystarczyło, że coś mu się uroiło (pamiętam, jak zaczął wrzucać dane takiej Agnieszki G., bo miał urojenia, że to ona go hejtuje z gościa). Jeżyk to przy tych kobietach z charakterem żenująca pick me girl, więc kto jak kto, ma szansę się uchować. Ale naprawdę mocno sobie rzeczywiście pracuje, żeby zasłużyć na kompromę. A Genia... Genia to cyrk na kółkach ;D 

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Marzenia ściętej głowy agencie Orange, bo znowu coś ci nie wyjdzie i będziesz łaził za ludzmi jak bezdomny pies. 😆

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Takiego samego miałam sąsiada miał pyszne jabłka ale nigdy nie dał tylko leżały pod drzewem i gniły i my mu w nocy te jakbka spod drzewa ukradliśmy. Na drugi dzień przyszedł z siekierą i rozwalił szklarnie u rodziców. To jakiś wariat był 😆

7 minut temu, konto inkoguto napisał:

Wyluzuj pisze tylko jak pozbyć sie brudu spod paznokci. Żadnego zdjęcia nie widziałam I nie zamierzam. 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Wyluzuj pisze tylko jak pozbyć sie brudu spod paznokci. Żadnego zdjęcia nie widziałam I nie zamierzam. 

Oczywiście, ty w ogóle nie wiesz, na jakim świecie żyjesz (nic nie widziałam, nic nie wiem, a Krzysio śpi). 

• Like 1

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Takiego samego miałam sąsiada miał pyszne jabłka ale nigdy nie dał tylko leżały pod drzewem i gniły i my mu w nocy te jakbka spod drzewa ukradliśmy. Na drugi dzień przyszedł z siekierą i rozwalił szklarnie u rodziców. To jakiś wariat był 😆

Nie każdy lubi się dzielić 😉Ale tacy ludzie do dziś istnieją i jeszcze cię obgadają 😁

1 minutę temu, konto inkoguto napisał:

Oczywiście, ty w ogóle nie wiesz, na jakim świecie żyjesz (nic nie widziałam, nic nie wiem, a Krzysio śpi). 

Dokładnie pisze o budzie za paznokciami a ty odczutuj to sobie jak chcesz. 

9 minut temu, Onaaaa napisał:

Gra wstępna  na kafe a potem upojna noc z kims czy z samym sobą 🤔

Widocznie to ich nakręca to kwestia emocji i później płaska obsługuje pana.😆

6 minut temu, konto inkoguto napisał:

Ona jest tak uległa i tak pozbawiona charakteru, że ma szansę być bezpieczna. Wszystkie, których dane tu lądowały, to były te, które w pewnym momencie sprzeciwiły się widmokowi. Według mnie to ameba doskonała, więc ma szansę się uchować. Szczególnie, że wtedy widmok był wiecznie naćpany, często się nie kontrolował, wystarczyło, że coś mu się uroiło (pamiętam, jak zaczął wrzucać dane takiej Agnieszki G., bo miał urojenia, że to ona go hejtuje z gościa). Jeżyk to przy tych kobietach z charakterem żenująca pick me girl, więc kto jak kto, ma szansę się uchować. Ale naprawdę mocno sobie rzeczywiście pracuje, żeby zasłużyć na kompromę. A Genia... Genia to cyrk na kółkach ;D 

To śliwkowy zbok z podszywa podobno miał  dym z jakąś Agnieszką i z nim to sobie wyjaśniaj. 😆

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Dokładnie pisze o budzie za paznokciami a ty odczutuj to sobie jak chcesz. 

Zbierałaś kiedyś jeżyny lub jagody?  Duże ilości i bez rękawic?

31 minut temu, Get Out napisał:

Czy ty właśnie chcesz powiedzieć , że w sypialni to czytacie żeby zwiększyć doznania płaska 🤔😅

Haha, rozwaliło mnie to XD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się