murb 638 Napisano środa o 21:06 Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 76 Napisano czwartek o 05:32 Nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 32 Napisano czwartek o 07:11 10 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Bez Ciebie to już nie będzie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 32 Napisano czwartek o 07:18 I wszystkim. Może nie świąteczna ale okołoświąteczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 642 Napisano czwartek o 07:32 10 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Nawet tak nie pisz 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szlifierz-nietoperz 10 Napisano czwartek o 07:53 42 minuty temu, taka_pokraka napisał: Bez Ciebie to już nie będzie to samo Będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 395 Napisano czwartek o 08:06 55 minut temu, taka_pokraka napisał: Bez Ciebie to już nie będzie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 395 Napisano czwartek o 08:07 11 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Jak coś, to Wesołych Świąt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 122 Napisano czwartek o 08:43 11 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Nie dziwie sie. wesolych i spokojnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 395 Napisano czwartek o 08:45 Nie na powodu do smutku. Kto się faktycznie polubił, dawno podał prywatne namiary na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano czwartek o 08:47 Wy wsie o...eli, do bożego narodzenia chyba jeszcze trochę czasu zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 642 Napisano czwartek o 09:01 13 minut temu, Żanetka napisał: Wy wsie o...eli, do bożego narodzenia chyba jeszcze trochę czasu zostało Z Dumbo spędzisz Święta Moon? Czy z mamusią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 194 Napisano czwartek o 09:56 2.5 miliona wyświetleń śniegu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 20 Napisano czwartek o 10:24 Pogodnych Świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 832 Napisano czwartek o 11:26 W sensie że już? U mnie aura mało świąteczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano czwartek o 14:26 (edytowany) 5 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Z Dumbo spędzisz Święta Moon? Czy z mamusią? Z twoja stara, tępa pisdo uposledzona Edytowano czwartek o 14:29 przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano czwartek o 14:54 28 minut temu, Kocopoł napisał: Z twoja stara, tępa pisdo uposledzona Jeszcze go kochasz i kto tu jest upośledzony huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano czwartek o 14:57 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Jeszcze go kochasz i kto tu jest upośledzony huh Yebniete pisdzisko a guwno to zjepow bez życia obchodzi co ja myślę, nie zapraszałam bydła do omawiania tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano czwartek o 15:09 11 minut temu, Kocopoł napisał: Yebniete pisdzisko a guwno to zjepow bez życia obchodzi co ja myślę, nie zapraszałam bydła do omawiania tego. H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano czwartek o 15:09 11 minut temu, Kocopoł napisał: Yebniete pisdzisko a guwno to zjepow bez życia obchodzi co ja myślę, nie zapraszałam bydła do omawiania tego. A serio wigilię planujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 109 Napisano czwartek o 16:52 Średnio wierzę w takie odejścia i już lepiej bez żadnego słowa zniknąć żeby każdy miał zagwozdke co się stało, a na życzenia za wcześnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach