RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:08 Smakujo jak octowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano czwartek o 19:09 4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Skoro ci nie składają to już nie przesadzaj z tą hipokryzją bo chyba jest w normie wszystko. juz chyba wszedzie nie musi byc slodkopierdzaco jak w reklamie bo nie z kazdym trzeba sie trzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:10 Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Ziemniak sypany mieloną skorupą? Jaka skorupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano czwartek o 19:10 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Kielbasa a potem rozeslesz po wszystkich femcelach z kafe...jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano czwartek o 19:10 2 minuty temu, RitardModeracja napisał: Kielbasa No gdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:11 Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: a potem rozeslesz po wszystkich femcelach z kafe...jasne No to nie przychodz. Proste. Skończyła się moja bezinteresowność wobec samców. Nie masz gifta wypjerdalasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:14 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Krewetkowa Dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano czwartek o 19:15 3 minuty temu, RitardModeracja napisał: No to nie przychodz. Proste. Skończyła się moja bezinteresowność wobec samców. Nie masz gifta wypjerdalasz. kielba za nudesa, ale masz byc cala, glowe sobie obetnij.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:15 3 minuty temu, Еlciаа napisał: No gdzie. Jestem konkretna kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:16 Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: kielba za nudesa, ale masz byc cala, glowe sobie obetnij.. Nie ma takiej możliwości. Ja wybieram se kielby. Dobra twój czas minął. Zamknięte i zapraszam wypjerdalac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:16 Nie chce mieć stalkera jak widmo plastickowy. Albo makaron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano czwartek o 19:16 Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Tak trochę nielogiczne. i kartka w rece z napisem Wlasnosc Lexa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano czwartek o 19:17 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Nie ma takiej możliwości. Ja wybieram se kielby. Dobra twój czas minął. Zamknięte i zapraszam wypjerdalac ssij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano czwartek o 19:17 Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Nie ma takiej możliwości. Ja wybieram se kielby. Dobra twój czas minął. Zamknięte i zapraszam wypjerdalac No nie wyganiaj go, to mój temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:18 Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: ssij Ok ale u ciebie nie ma za bardzo za co złapać. Ktoś w końcu musi zakończyć te podchody podlotków. Znudziło mje to srogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano czwartek o 19:19 Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Ok ale u ciebie nie ma za bardzo za co złapać. Ktoś w końcu musi zakończyć te podchody podlotków. Znudziło mje to srogo No nie gadaj, jest za co złapać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:20 Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Na twoim miejscu bym się wstrzymała z tą kartką. Jak się okaże baleron, to trochę wstyd się przyznawać do własności. Sssùko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:20 Przed chwilą, Еlciаа napisał: No nie gadaj, jest za co złapać. Chùja ci pokazał? Dziwna tą przyjaźń no ale może tera tak się flirtuje romantycznie nie wiem nie praktykuje od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano czwartek o 19:21 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Na twoim miejscu bym się wstrzymała z tą kartką. Jak się okaże baleron, to trochę wstyd się przyznawać do własności. boni jesy szczupla i wysoka podobno.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano czwartek o 19:21 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No nie gadaj, jest za co złapać. za ucho albo za nosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:22 XD wyczuwam fantazje elzbiety w tym 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 28 Napisano czwartek o 19:22 11 minut temu, Kocopoł napisał: juz chyba wszedzie nie musi byc slodkopierdzaco jak w reklamie bo nie z kazdym trzeba sie trzymac I tak też tu nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano czwartek o 19:22 Przed chwilą, RitardModeracja napisał: XD wyczuwam fantazje elzbiety w tym Ela mloda jest , hormony buzują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano czwartek o 19:23 2 minuty temu, RitardModeracja napisał: Chùja ci pokazał? Dziwna tą przyjaźń no ale może tera tak się flirtuje romantycznie nie wiem nie praktykuje od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano czwartek o 19:23 Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Na pewno wysoka, bo mieści w jelitach kilogram ziemniorów. i 5kg kulek serowych w 12nicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:24 Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: Ela mloda jest , hormony buzują Myślę że gdybys nie wiedział że ja to ja to bys mi z ręki wpjerdalal kiszonkę. Nic lepszego i tak by cię nie czekało jako podstarzalego posiadacza Grażyny i bombelkow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 109 Napisano czwartek o 19:25 19 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Skoro ci nie składają to już nie przesadzaj z tą hipokryzją bo chyba jest w normie wszystko. Ale ja mówię o waszej hipokryzji , bo sracie na siebie, a później gadacie jak gdyby nigdy nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano czwartek o 19:25 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: Ela mloda jest , hormony buzują To libido wzrasta po 35+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano czwartek o 19:27 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Myślę że gdybys nie wiedział że ja to ja to bys mi z ręki wpjerdalal kiszonkę. Nic lepszego i tak by cię nie czekało jako podstarzalego posiadacza Grażyny i bombelkow. Co tak ostro siostro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:27 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Co tak ostro siostro. On by podszedł a ja go bym i tak kopnela w łeb. Nie dla psa moja kiełbasa. Skończyło się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach