Ovidio Lopez 9 Napisano 10 godzin temu 30 minut temu, Get Out napisał: Może jednak typ się zrehabilituje i zrobi bazgroły na piasku , bo gdzieś coś widział w necie i wkręcił sobie , że jest wielkim podróżnikiem po zakamarkach świata. a wlasnie ... a propos typa ktory kradl amoniak. kafe lachony uwierzyly mu, że z 2 osesków łeb pojechal do Nowej Zelandii robić kariere w kopalni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Wszystko dobrze z tobą? tzn? ktos ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Jaki kij, ona w piątki wieczorem zazwyczaj wyzywa tu jakieś 80 procent forum. W komplementach nie ma nic złego, ale trzeba je urealnić trochę, bo jak opiewasz spokój laski, która tu słynie ze skakania do ludzi to tylko jej krzywdę robisz jakbyś się z niej nabijał To nie zaczepiaj i idź rozliczać kogoś innego , a zobaczysz że każdemu skończy się cierpliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Caryca raz przeprasza, a za chwilę prosi o przepis na schab. A na drugi dzień pisze "Jazda z ku.. wą" Ale 800 +smakuje, dzieci już duże, więc po co iść do pracy? Jak lepiej siedzieć na telefonie i pisać kocopoły, jak się dba o siebie, a tak naprawdę nie dba. Bo kiedy, jak zdjęcia cyców trzeba zrobić i zabawiać panów Nic ją blokady konta i bany nie uczą. Niczego i takie coś mnie ocenia 🫢Porażka w remizie strażackiej u koła gospodyń wiejskich Wielka damessa z miasta się odezwała. Zrobiła hełmofon na łbie i myśli że wyrywa czadow na harująca przodownice pracy. 800 plus się nalezy dzieciom jak psu micha więc skończ rzygac i zapjerdalaj na cudze bachory kolchoznico. Zjedz snikersa bo ludzkie pojęcie przechodzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: a wlasnie ... a propos typa ktory kradl amoniak. kafe lachony uwierzyly mu, że z 2 osesków łeb pojechal do Nowej Zelandii robić kariere w kopalni. Ta chyba tą Skodą pojechał i wstyd teraz mu wrócić, bo wypadało by foty pokazać gdzie wylądował chociaż tym którzy w niego wierzyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Caryca raz przeprasza, a za chwilę prosi o przepis na schab. A na drugi dzień pisze "Jazda z ku.. wą" Ale 800 +smakuje, dzieci już duże, więc po co iść do pracy? Jak lepiej siedzieć na telefonie i pisać kocopoły, jak się dba o siebie, a tak naprawdę nie dba. Bo kiedy, jak zdjęcia cyców trzeba zrobić i zabawiać panów Nic ją blokady konta i bany nie uczą. Niczego i takie coś mnie ocenia 🫢Porażka w remizie strażackiej u koła gospodyń wiejskich Zauważyłam właśnie u niej jakieś wahania… byłam do niej na początku sympatyczna, ale wyzywała mnie od pijaczek i wyśmiewała, więc nie pozostałam jej dłużna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 10 godzin temu 21 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Czy ten robaczywy owoc w końcu się odpierwiastkuje? Jeżeli nie będzie zutylizowane , to niestety będzie brudzić infekować zdrowe organizmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 640 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Ale żeby cycami świecić facetom z forum…. Druga Srelka. Srelcia jaka jest, ale nie wyzywa i jest spokojna. I nie chodzi do Kościoła i tego nie ukrywa A Caryca od Boryny na starych nickach Pieprz i sól wyzywała kobiety na działach antykoncepcja, że stosują antykoncepcję i zażywają pigułki, bo nie chcą więcej dzieci. A ostatnio rżała jak jej koń w stajni, kiedy napisała" Że Tusk właśnie się zesrał, bo zabrano kasę na refundacje in vitro "A in vitro jest dawno nierefundowane, bo tak ustalił kiedyś poprzedni Minister Zdrowia. A dziś widziałam filmik jak Donald Tusk pojechał z prezentami do rodziny i" przyszywanej wnuczki "Oli(tak ją nazwał) która jest z in vitro. Co za paradoks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 640 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Zauważyłam właśnie u niej jakieś wahania… byłam do niej na początku sympatyczna, ale wyzywała mnie od pijaczek i wyśmiewała, więc nie pozostałam jej dłużna. Ma problemy w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 10 godzin temu Jakoś musi ocieplac swój wizerunek szwabskiego Agenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ta chyba tą Skodą pojechał i wstyd teraz mu wrócić, bo wypadało by foty pokazać gdzie wylądował chociaż tym którzy w niego wierzyli. 2 malych dzieci, grazyna bezrobotna a ten pojechal szukac pracy ... byl rozkminiony dawno temu, profestor Gąbka walczacy z pleśniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ma problemy w domu Madzia Madzia .. no nie bądz juz taka obrażona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 224 Napisano 10 godzin temu Raczej ma znajomych w realu i po co ma siedzieć z nudnymi, sfrustrowanymi przegrywami od których nic ciekawego nie usłyszy tylko same pretensje bo są zazdrosnymi januszeksami huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Srelcia jaka jest, ale nie wyzywa i jest spokojna. I nie chodzi do Kościoła i tego nie ukrywa No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 640 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: Madzia Madzia .. no nie bądz juz taka obrażona Nie jestem obrażona. Biorę się za obrabianie zdjęć, idę zmyć maseczkę i choop do łóżka w nowej pościeli.. Dziś był piękny i bogaty dzień i jak tu się smucić i nie kochać życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 640 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tak tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, Caryca z kawusią napisał: A co go interesuje z kim i oczym rozmawiam na priv na forum? A było to sporo osób obu płci. Jeżeli uważasz, że było to coś niestosowego to świadczy tylko o tym, że sama używasz priva do lokowania zadu wypiętego na ambonie. A tak było kiedyś z Magdą na ero, teraz może nastąpiło ustatkowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: 2 malych dzieci, grazyna bezrobotna a ten pojechal szukac pracy ... byl rozkminiony dawno temu, profestor Gąbka walczacy z pleśniami Oj chciał uchodzić za wielkiego wygrywa i ja to nawet wątpię w tą Skode, bo foto dał jak z ulicy komuś pstryknął zdjęcie. Pelikany które mu uwierzyły choćby z ciekawości będą chcieli zobaczyć zrealizowane marzenie o Nowej Zelandii ,a przecież z netu nie da, bo zaraza się wyszuka. Głupie ludzie zawsze się sami zaorają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 3 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Sassy&Wicked napisał: Niczym zwierzę!!! Gratulacje W końcu jakaś ładniejsza a nie te Bazyle co wcześniej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 2 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: A tak było kiedyś z Magdą na ero, teraz może nastąpiło ustatkowanie. Dlatego u niej zachodzi automatyczne skojarzenie, że priv to seks i zdrada. Obrzydliwa persona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 10 godzin temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, Get Out napisał: To nie zaczepiaj i idź rozliczać kogoś innego , a zobaczysz że każdemu skończy się cierpliwość. Nikomu się nie skończy i smutne, że nic nie wyciągnąłeś wniosków z tego co pisałam. Albo i śmieszne, dalej pogrążaj gienię wmawiając jej ostoję spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 3 Napisano 10 godzin temu 18 minut temu, Ovidio Lopez napisał: tzn? ktos ty Caryca bezcyca nie znasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Oj chciał uchodzić za wielkiego wygrywa i ja to nawet wątpię w tą Skode, bo foto dał jak z ulicy komuś pstryknął zdjęcie. Pelikany które mu uwierzyły choćby z ciekawości będą chcieli zobaczyć zrealizowane marzenie o Nowej Zelandii ,a przecież z netu nie da, bo zaraza się wyszuka. Głupie ludzie zawsze się sami zaorają. Facet ma na was wywalone, wygrywa w kraju kiwi, a w chatce na kurzej łapie dalej emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Dlatego u niej zachodzi automatyczne skojarzenie, że priv to seks i zdrada. Obrzydliwa persona. Prawdopodbnie nadal kontynuje proceder, ostatnio malowany ogłaszał że mu się wbijała. Cała Madzia, na publiku pełna frazesów, na priv zero hamulców czy poczucia żenady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Nikomu się nie skończy i smutne, że nic nie wyciągnąłeś wniosków z tego co pisałam. Albo i śmieszne, dalej pogrążaj gienię wmawiając jej ostoję spokoju Ty nie rozumiesz prostego mechanizmu typu akcja -reakcja, bo jak zaczepiasz to trzeba się liczyć z reakcją ,a nie płakać później że ktoś ci w pysk dał bo się narzucałeś. A gdybyś był normalny , to tych kłótni by w ogóle nie było . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: Srelcia jaka jest, ale nie wyzywa i jest spokojna. I nie chodzi do Kościoła i tego nie ukrywa A Caryca od Boryny na starych nickach Pieprz i sól wyzywała kobiety na działach antykoncepcja, że stosują antykoncepcję i zażywają pigułki, bo nie chcą więcej dzieci. A ostatnio rżała jak jej koń w stajni, kiedy napisała" Że Tusk właśnie się zesrał, bo zabrano kasę na refundacje in vitro "A in vitro jest dawno nierefundowane, bo tak ustalił kiedyś poprzedni Minister Zdrowia. A dziś widziałam filmik jak Donald Tusk pojechał z prezentami do rodziny i" przyszywanej wnuczki "Oli(tak ją nazwał) która jest z in vitro. Co za paradoks Posiadają konia w gospodarstwie? A ona się tam udziela, robi obrządek czy jedynie gotuje i siedzi w Internecie, a mąż rolnik oporządza to wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ty nie rozumiesz prostego mechanizmu typu akcja -reakcja, bo jak zaczepiasz to trzeba się liczyć z reakcją ,a nie płakać później że ktoś ci w pysk dał bo się narzucałeś. A gdybyś był normalny , to tych kłótni by w ogóle nie było . Bo uważa się tu wraz z kilkoma innymi za niewiadomo kogo i myśli, że uszy położę, ale to nie ze mną te numery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, big bo napisał: Gratulacje W końcu jakaś ładniejsza a nie te Bazyle co wcześniej . Zawsze są piękne, bazyliszku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach