Kocopoł 229 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Żanetka napisał: I tutaj jak zawsze się mylisz. No to w takim razie nie akceptuje haremikow a ty co odwalasz mając młodsza chętna laseczke na każde skinienie Edytowano 7 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bunia 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, big bo napisał: Wiesz po sobie bo ciągle jesteś mokra jak ocean Wtedy patrzy na twoje zdjęcie i wysycha w sekunde https://imgbox.com/Ssw7Zlpl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Już nie i nie piszę z nim bo na razie muszę być wierna. Ma się zasady co nie xD To nie zasady tylko głęboka mądrość, może naprawdę uciekłbym do Odessy w razie rożnych życiowych rzeczy, nigdy nie wiadomo. Ja bym nie wykluczał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bunia 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Żanetka napisał: To nie zasady tylko głęboka mądrość, może naprawdę uciekłbym do Odessy w razie rożnych życiowych rzeczy, nigdy nie wiadomo. Ja bym nie wykluczał. Przemku przyjacielu kochany wyślij mi pocztówkę z Odessy jak już tam będziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: No to w takim razie nie akceptuje haremikow a ty co odwalasz mając młodsza chętna laseczke na każde skinienie I znowu jakieś fantasmagorie snujesz, to jest twój olbrzymi problem nad którym powinnaś popracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 355 Napisano 7 godzin temu Ja po prostu nienawidzę patomatek i jeszcze państwo pogłębia ten stan płacąc im za leżenie. U nas też jakieś babki rodziły i po macierzyńskim wracają do pracy, a nie żyć na kosz państwa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 7 godzin temu W Odessie to podobno zostały same bogacze co slysza bumbumlubudubu jak piją drineczka i tańczą w klubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Magdalena Bunia napisał: Przemku przyjacielu kochany wyślij mi pocztówkę z Odessy jak już tam będziesz Ok, ale jak będziesz na Braunów głosował, to ten dzień nigdy może nie nadejść. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bunia 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Nadija* napisał: Ja po prostu nienawidzę patomatek i jeszcze państwo pogłębia ten stan płacąc im za leżenie. U nas też jakieś babki rodziły i po macierzyńskim wracają do pracy, a nie żyć na kosz państwa. Elcia ma taką wymówkę że nie idzie do pracy bo musi zajmować się dzieć https://f.kafeteria.pl/temat-7891679-spiacy-facet/?page=5 mi Edytowano 7 godzin temu przez Magdalena Bunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 355 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Żanetka napisał: To nie zasady tylko głęboka mądrość, może naprawdę uciekłbym do Odessy w razie rożnych życiowych rzeczy, nigdy nie wiadomo. Ja bym nie wykluczał. Ja bym się nie dała zapłodnić, bo jestem mądrzejsza od Elżbiety i nie liczę na kasę z alimentów. Kiedyś nawet pisałam, że gdybym zaszła w ciążę to ojciec dziecka by się o tym nie dowiedział, bo wcale nie zależy mi na kasie i na bolcu na stałe xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 7 godzin temu Uo Boszzzz jakie to mądre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 355 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Magdalena Bunia napisał: Elcia ma taką wymówkę że nie idzie do pracy bo musi zajmować się dziećmi Ten starszy już jej nie potrzebuje, a małego prawdopodobnie ma ojciec a jak nie to do żłobka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 5 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Nadija* napisał: Ja po prostu nienawidzę patomatek i jeszcze państwo pogłębia ten stan płacąc im za leżenie. U nas też jakieś babki rodziły i po macierzyńskim wracają do pracy, a nie żyć na kosz państwa. Ty zazdrościsz matkom, i Vive versa, matki zazdroszczą bezdzietnym. babie nie dogodzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bunia 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Nadija* napisał: Ten starszy już jej nie potrzebuje, a małego prawdopodobnie ma ojciec a jak nie to do żłobka. Tak małego oddała https://f.kafeteria.pl/temat-7891679-spiacy-facet/?page= Małolatowi pod opiekę, on sam to pisał jak tutaj kiedyś był Edytowano 7 godzin temu przez Magdalena Bunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 4 Napisano 7 godzin temu Mój były chłopak, który przyjechał do Polski w 2014 pochodzi z Odessy i nie jest zamożny, tak jak cała jego rodzina, która nadal tam mieszka. Tak więc nie potwierdzam. 7 minut temu, Kocopoł napisał: W Odessie to podobno zostały same bogacze co slysza bumbumlubudubu jak piją drineczka i tańczą w klubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 355 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, big bo napisał: Ty zazdrościsz matkom, i Vive versa, matki zazdroszczą bezdzietnym. babie nie dogodzisz Czego, płaczących gowniakow? Jak myślisz dlaczego ona siedzi cały czas na kafe? Bo nie może wytrzymać z dziećmi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 4 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Nadija* napisał: Ja bym się nie dała zapłodnić, bo jestem mądrzejsza od Elżbiety i nie liczę na kasę z alimentów. Kiedyś nawet pisałam, że gdybym zaszła w ciążę to ojciec dziecka by się o tym nie dowiedział, bo wcale nie zależy mi na kasie i na bolcu na stałe xD To musisz się zabezpieczać jakoś, ja bym nie ufał moonom i ich prezerwatywom oraz zapewnieniom, że obiecują iż wyciągnąć na czas xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 5 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Nadija* napisał: Ja bym się nie dała zapłodnić, bo jestem mądrzejsza od Elżbiety i nie liczę na kasę z alimentów. Kiedyś nawet pisałam, że gdybym zaszła w ciążę to ojciec dziecka by się o tym nie dowiedział, bo wcale nie zależy mi na kasie i na bolcu na stałe xD Każda kobieta w ciąży robi to tylko dla alimentów ? Twoja matka też? Facet ma się nie dowiedzieć j ciąży? Zastanów się młoda następnym razem co wypisujesz, to że pravik to plusuje to nie przypadek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 5 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Żanetka napisał: Mój były chłopak, który przyjechał do Polski w 2014 pochodzi z Odessy i nie jest zamożny, tak jak cała jego rodzina, która nadal tam mieszka. Tak więc nie potwierdzam. Mun czy to twoja fota po tranzycji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 355 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Magdalena Bunia napisał: Tak małego oddała Małolatowi pod opiekę, on sam to pisał jak tutaj kiedyś był To musi być grubo, że matka oddaje swoje dziecko ojcu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 5 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: Czego, płaczących gowniakow? Jak myślisz dlaczego ona siedzi cały czas na kafe? Bo nie może wytrzymać z dziećmi xD Może nie tego całego wysiłku, braku czasu i spokoju ale macierzyństwa jako checi posiadania bejbika, tak. Sorry inaczej byś takiego bólu tyłka o matki nie miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 355 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, big bo napisał: Każda kobieta w ciąży robi to tylko dla alimentów ? Twoja matka też? Facet ma się nie dowiedzieć j ciąży? Zastanów się młoda następnym razem co wypisujesz, to że pravik to plusuje to nie przypadek. Piszemy tu o konkretnym przypadku, a nie każdej kobiecie. Ja jak się urodziłam to też nie w porę bo nie mieli czasu, ale przeżyłam bez większych urazów i matka by mnie nikomu nie oddała na wychowanie do innego domu, w życiu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 665 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Nadija* napisał: Czego, płaczących gowniakow? Jak myślisz dlaczego ona siedzi cały czas na kafe? Bo nie może wytrzymać z dziećmi xD Macierzyństwo to także mnóstwo momentów radości i bardzo wielkie uczucia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 5 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Nadija* napisał: Ja bym się nie dała zapłodnić To nie ma znaczenia co piszesz w tej chwili, bo jak babie zawrocisz w głowie, ona pokieruje się emocjami, to wtedy jej się wyłącza myślenie i kompletnie zmienia percepcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 355 Napisano 7 godzin temu Nigdy nie chciałam rodzić i takich kobiet jest dużo, nic w tym dziwnego. Przynajmniej nie mam zwichrowanej pochwy hahaha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 355 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, big bo napisał: To nie ma znaczenia co piszesz w tej chwili, bo jak babie zawrocisz w głowie, ona pokieruje się emocjami, to wtedy jej się wyłącza myślenie i kompletnie zmienia percepcję. Zawrócić w głowie ? Proszę cię, jakoś z żadnym nie chciałam mieć dziecka, nawet z tym którego wtedy akurat mocno kochałam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 355 Napisano 7 godzin temu Wiadomo jak bym zaszła to bym urodziła i wychowała, bo nie popieram aborcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: Zawrócić w głowie ? Proszę cię, jakoś z żadnym nie chciałam mieć dziecka, nawet z tym którego wtedy akurat mocno kochałam xD To dobrze, ale Nawet jakbyś chciała to ciężko z wirtualnymi chłopami mieć dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 18 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Nadija* napisał: Wiadomo jak bym zaszła to bym urodziła i wychowała, bo nie popieram aborcji. Trzeba zakładać prezerwatywe na kut.as to wtedy nie ma szans żebyś zaszła Edytowano 7 godzin temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 355 Napisano 7 godzin temu Moja mama teraz już kocha dzieci, więc byśmy ją wysłali na babcine a ja do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach